JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Assalamualaikum!

    Share

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Thu 17 Jul 2008, 4:46 am

    peahcomot wrote:
    petrozza73 wrote:
    peahcomot wrote:wah glamor dah pakcik sorg nie.... yay

    Itu dah mesti... haha

    Peah nak tumpang glamer pakcik tak? hehe

    mcmana nak tumpang pakcik...

    kene bayar sewe x... smile3

    Tak payah bayar sewa... aku pun dapat glamer ni free jer...

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Thu 17 Jul 2008, 4:48 am

    man desa wrote:kg pandan kat area mana Bang?
    mana tau kot2 pernah terserempak ke? hehe

    Agaknya la dah terserempak, tapi tak kenal, mana nak tau. Aku dok taman maluri, kat belakang sekolah dato' lokman.

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Thu 17 Jul 2008, 4:49 am

    usmy wrote:hai petrozza @ En azmil

    salam perkenalan

    Eh... tak payah la berencik2 dengan saya... panggil je abang azmil ek? hehe

    Hehe... maut aku mengayat bini orang... wakaka

    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by usmy on Thu 17 Jul 2008, 10:37 am

    petrozza73 wrote:
    usmy wrote:hai petrozza @ En azmil

    salam perkenalan

    Eh... tak payah la berencik2 dengan saya... panggil je abang azmil ek? hehe

    Hehe... maut aku mengayat bini orang... wakaka


    yo lah... usmy pun tak kisah kat tmpt usmy ni pun ada gak yg usmy
    panggil abang, tak de maksud apa2 pun. yg muda hormat yg lbh tua...

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Tue 22 Jul 2008, 3:57 am

    Seremban kat mana usmy? Sajer aaa tanya, dah lama tak kesana, dulu sekolah kat sana. SDAR. hehe

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by ayuinamiey on Tue 22 Jul 2008, 12:10 pm

    amboi....nak nagyat WIFE org ke mil...?jangan mil...kang x pepasal lobam biji mato'e...hehehehe....(gurau je...)

    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by usmy on Tue 22 Jul 2008, 12:16 pm

    petrozza73 wrote:Seremban kat mana usmy? Sajer aaa tanya, dah lama tak kesana, dulu sekolah kat sana. SDAR. hehe

    usmy keje kat bandar srmban (salah satu pej kerajaan - dekat ngan lake garden)
    tinggal kat srmban juga - dekat dgn tesco, sempadan seremban 2 & dekat ngan rasah.

    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by usmy on Tue 22 Jul 2008, 12:35 pm

    ayuinamiey wrote:amboi....nak nagyat WIFE org ke mil...?jangan mil...kang x pepasal lobam biji mato'e...hehehehe....(gurau je...)



    jangan risau ayu, org lelaki memang mcm tu. suka usik2 org, bila org dah menaruh harapan baru dia kelam kabut. (sori ye MIL)

    insyaallah, usmy sedar siapa diri usmy masih isteri org. klu bukan isteri org pun, cukuplah sekadar teman biasa saja.

    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by usmy on Tue 22 Jul 2008, 12:38 pm



    sekali pandang, azmil ni hensem jugak kannnn hehe

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by ayuinamiey on Tue 22 Jul 2008, 12:51 pm

    usmy wrote:

    sekali pandang, azmil ni hensem jugak kannnn hehe

    em...btol2 pic mil ke?boleh tahan jugak kalo btol....

    SmileyCentral.com

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Sun 27 Jul 2008, 4:21 am

    Yups... memang pic saya...

    Sekali pandang memang la nampak hensem, tapi kalau dua kali pandang, tak tau la kan? hehe

    Pejabat kerajaan kat seremban tu tau la kat mana. Lake garden pun tau jugak, dulu jalan kaki jer dari SDAR lalu lake garden nak turun bandar seremban.

    Tapi TESCO dan seremban 2 tak wujud lagik time tu... so tak tau sangat la area tu. Tapi jangan la risau, tak der nyer nak pegi mencarik (not yet anyway).

    Hmm... bila tengok apa yang si usmy kata tu, mungkin ada benarnya. Lepas ni tak der la saya nak usik2 saper2 lagi. Takut ada yang termenaruh harapan pulak karang... Bukan maksudnya saya ni not available, tapi fokus saya skg bukan ke arah itu.

    Tapi kalau setakat jadi teman tapi mesra tu tak salah la kan? smile4

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by blackrose on Sun 27 Jul 2008, 3:36 pm

    petrozza73 wrote:Yups... memang pic saya...

    Sekali pandang memang la nampak hensem, tapi kalau dua kali pandang, tak tau la kan? hehe

    gambar yg kat galery tu pon gambar petro kan? haha
    awat tak bagi gambar yg clear sket haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by usmy on Mon 28 Jul 2008, 3:28 pm

    Tapi kalau setakat jadi teman tapi mesra tu tak salah la kan? smile4[/quote]


    tak salah, tak salah, tak salah... usmy ok je... hehe

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Wed 30 Jul 2008, 5:13 am

    blackrose wrote:
    petrozza73 wrote:Yups... memang pic saya...

    Sekali pandang memang la nampak hensem, tapi kalau dua kali pandang, tak tau la kan? hehe

    gambar yg kat galery tu pon gambar petro kan? haha
    awat tak bagi gambar yg clear sket haha

    OOhhhhh... tak bleh tak bleh.... Nanti ramai orang yang terpikat... hehe

    Tapi sebenarnya... tak der la gambar yang clear... susah betul nak tangkap gambar sendirik kan? haha

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Wed 30 Jul 2008, 5:15 am

    usmy wrote:Tapi kalau setakat jadi teman tapi mesra tu tak salah la kan? smile4


    tak salah, tak salah, tak salah... usmy ok je... hehe[/quote]

    hah... ok la tu kan? Tak bersalah jika hanya mahu berkawan, bersahabat dan berteman. Asalkan di dalam hati tak ada niat sejahat setan, mahupun udang di sebalik mee goreng cintan. smile4

    Hmm... macam mana bole jadik macam pantun ek??


    Last edited by petrozza73 on Wed 30 Jul 2008, 5:17 am; edited 1 time in total (Reason for editing : salah ejaan)

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Wed 30 Jul 2008, 5:19 am

    ayuinamiey wrote:amboi....nak nagyat WIFE org ke mil...?jangan mil...kang x pepasal lobam biji mato'e...hehehehe....(gurau je...)

    ishk... kalau niat saya nak ngayat wife orang, kenapa saya tak ngayat ayu ker... rose ker...

    Cuma nak hiburkan si usmy tu, dia kan tengah sedih... Tak salah kan..?? flower

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by blackrose on Wed 30 Jul 2008, 7:48 am

    petrozza73 wrote:
    OOhhhhh... tak bleh tak bleh.... Nanti ramai orang yang terpikat... hehe

    Tapi sebenarnya... tak der la gambar yang clear... susah betul nak tangkap gambar sendirik kan? haha
    tak ke bagus kalo ada org ngorat...
    taklah awak duda lama haha hehehe


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by sara on Mon 04 Aug 2008, 12:58 pm

    salam kenal..
    selamat berforum..gempakkan lagi JomGempak


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Thu 07 Aug 2008, 1:34 am

    blackrose wrote:
    petrozza73 wrote:
    OOhhhhh... tak bleh tak bleh.... Nanti ramai orang yang terpikat... hehe

    Tapi sebenarnya... tak der la gambar yang clear... susah betul nak tangkap gambar sendirik kan? haha
    tak ke bagus kalo ada org ngorat...
    taklah awak duda lama haha hehehe

    sebenarnya... dah ada yang ngorat saya... hehe... nanti upload gambar dia kat galeri ;)

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by azaleadz on Thu 07 Aug 2008, 2:13 am

    hahaa.. saper ngorat awak tu? muehehehhee..

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Thu 07 Aug 2008, 2:17 am

    azaleadz wrote:hahaa.. saper ngorat awak tu? muehehehhee..

    uik? hehe... sebenarnya sama2 ngorat... pembetulan disitu... hehe

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by azaleadz on Thu 07 Aug 2008, 2:19 am

    ye ker? mana der... cehh.. razz

    ops.. hehehe.. razz kantoi plak.. mueheheheh


    Last edited by azaleadz on Thu 07 Aug 2008, 2:39 am; edited 1 time in total (Reason for editing : additional text)

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Fri 08 Aug 2008, 6:26 am

    alaaa... rilek la lia... kita kena cool... ;)

    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by usmy on Mon 11 Aug 2008, 10:54 am

    cool jgn tak cool. semoga berbahagialah korang berdua.

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by ayuinamiey on Mon 11 Aug 2008, 12:24 pm

    wah....x sngka ye mil..dah berteman rupanya...x gtau ayu pun...bkn pe..mana la thu kot leh knal2an...kawan kita nk kna ramai..musuh sorg pun aku x nak...taaaaa....kut......

    ape pun...semoga berbahagia le hendaknya....

    oh ye!mil pe kbar?lpa lak nak tnya...ri 2 ayu de g kl...g rabu blik sbtu..masa tu ayu duk kt the zone..nk kuar pun pyah cz de bwk kucing sx...pastu rabu 6hb tu ayu g lg...duk kat concorde..duk ctu xleh g memana la...x smpt la nk call mil..duk kt htel je...xde g memana pn...pyh nak kuar cz ayu ttp bwak kucing sx..nk tnggal kat blik seko2 dia..tkt dia meraung lak..kang x pepasal ayu kna halau nanti...(htl mna leh bwk bntang msk)...tgk la di msa2 akan dtg..mana thu kot g kl lagik..leh la jmpa..tp klo buat kenduri tu...jgn lak lpa nak menjemput ayu ni ha......bleh gak ayu merasa mkn nasi minyak org kl... haha

    Sponsored content

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by Sponsored content Today at 11:40 pm


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 11:40 pm