JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Assalamualaikum!

    Share

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Mon 07 Jul 2008, 10:11 pm

    Apa khabar semua sahabat2 sekelian?

    Saya berasal dari KL, Kg. Pandan. Ingin sekali menimba ilmu dari forum ini atau sekadar mengisi masa lapang dengan membincangkan perkara2 berfaedah.

    Tidak ada perkongsian lain yang lebih membuahkan hasil dari perkongsian pendapat dan idea2 baik. :)

    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by cik_fara on Tue 08 Jul 2008, 2:04 am

    waalaikumsalam petrozza73

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by blackrose on Tue 08 Jul 2008, 8:11 am

    waalaikumsalam petrozza
    selamat datang ke JG...selamat bergempaq...
    watlah cam rumah sendiri
    semoga dapat berkongsi ilmu dan pengalaman di sini ye haha



    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by yantie on Tue 08 Jul 2008, 11:15 am

    petrozza73 wrote:Apa khabar semua sahabat2 sekelian?

    Saya berasal dari KL, Kg. Pandan. Ingin sekali menimba ilmu dari forum ini atau sekadar mengisi masa lapang dengan membincangkan perkara2 berfaedah.

    Tidak ada perkongsian lain yang lebih membuahkan hasil dari perkongsian pendapat dan idea2 baik. :)

    Waalaikummusalam.

    Salam perkenalan dari saya dan semua warga JG. Kami di sini semuanya sihat2 dan ceria2 selalu. Suasana akan menjadi lebih ceria dengan kehadiran dan perkongsian ilmu dan idea drp Petrozza.

    Hmmm.... Rasa2nya Ayu yg telah memperkenalkan forum ni kpd Petrozza kan ? Betul ke ? Kat sini, macam2 keistimewaan yg disediakan. Jadi rajin2 lah membaca dan buat posting ya..... senyumm

    Wassalam.

    peahcomot
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 221
    Age : 32
    JGR : 150
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-29

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by peahcomot on Tue 08 Jul 2008, 8:51 pm

    welcome

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Wed 09 Jul 2008, 12:36 am

    yantie wrote:
    petrozza73 wrote:Apa khabar semua sahabat2 sekelian?

    Saya berasal dari KL, Kg. Pandan. Ingin sekali menimba ilmu dari forum ini atau sekadar mengisi masa lapang dengan membincangkan perkara2 berfaedah.

    Tidak ada perkongsian lain yang lebih membuahkan hasil dari perkongsian pendapat dan idea2 baik. :)

    Waalaikummusalam.

    Salam perkenalan dari saya dan semua warga JG. Kami di sini semuanya sihat2 dan ceria2 selalu. Suasana akan menjadi lebih ceria dengan kehadiran dan perkongsian ilmu dan idea drp Petrozza.

    Hmmm.... Rasa2nya Ayu yg telah memperkenalkan forum ni kpd Petrozza kan ? Betul ke ? Kat sini, macam2 keistimewaan yg disediakan. Jadi rajin2 lah membaca dan buat posting ya..... senyumm

    Wassalam.

    Itu le.... macam ku kenal si yantie ni. Rupa2nya betul la kamu. Ada dua orang Ayu la yang saya dah kenal kat dalam ni. :)

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by ayuinamiey on Wed 09 Jul 2008, 1:19 am

    hai mil...sowi lambat msk thred ni..pe kabo?ada berita baik yg nak di kongsikan?dah tido ke?ayu pun dah nak melabuhkan tirai la...esok leh smbung lg...ok..c u soon

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Wed 09 Jul 2008, 3:11 am

    ayuinamiey wrote:hai mil...sowi lambat msk thred ni..pe kabo?ada berita baik yg nak di kongsikan?dah tido ke?ayu pun dah nak melabuhkan tirai la...esok leh smbung lg...ok..c u soon

    alamak... ayu ni... dah pecah lobang. Orang dah tau la nama saya... hehe... embrace

    Bagitau la nanti bila ayu dah balik dari kampung, saya bole la update bila kitaorang punya road tour pegi sana nanti. :)

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by blackrose on Wed 09 Jul 2008, 10:47 am

    petrozza73 wrote:

    alamak... ayu ni... dah pecah lobang. Orang dah tau la nama saya... hehe... embrace
    *** sambil meneka2 nama sebenar petrozza...
    azmil..muzamil..farid kamil..izamil..hmmmmm betol ke ni?


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by yantie on Wed 09 Jul 2008, 2:32 pm

    petrozza73 wrote:
    yantie wrote:
    petrozza73 wrote:Apa khabar semua sahabat2 sekelian?

    Saya berasal dari KL, Kg. Pandan. Ingin sekali menimba ilmu dari forum ini atau sekadar mengisi masa lapang dengan membincangkan perkara2 berfaedah.

    Tidak ada perkongsian lain yang lebih membuahkan hasil dari perkongsian pendapat dan idea2 baik. :)

    Waalaikummusalam.

    Salam perkenalan dari saya dan semua warga JG. Kami di sini semuanya sihat2 dan ceria2 selalu. Suasana akan menjadi lebih ceria dengan kehadiran dan perkongsian ilmu dan idea drp Petrozza.

    Hmmm.... Rasa2nya Ayu yg telah memperkenalkan forum ni kpd Petrozza kan ? Betul ke ? Kat sini, macam2 keistimewaan yg disediakan. Jadi rajin2 lah membaca dan buat posting ya..... senyumm

    Wassalam.

    Itu le.... macam ku kenal si yantie ni. Rupa2nya betul la kamu. Ada dua orang Ayu la yang saya dah kenal kat dalam ni. :)

    Oooooo......... rupanya Petrozza ni adalah En Azmil kita....... hehe Kalau macam tu, jom kita sama2 gempaq kan lagi forum nie dgn pelbagai idea & projek yg menarik drp En Azmil. Saya pun memang nak bertanyakan sesuatu berkaitan rancangan perniagaan masa depan syarikat saya ni kpd En Azmil.

    Hmmm.... En Azmil dah masuk ke belum ruangan promosi NSS Future ? Ada benda saya nak bincang nie.

    Untuk makluman En Azmil. Nickname siber saya ada 2 jer : yantie @ pun yantie_nss . Jadi siapa Ayu sorang lagi yg En Azmil maksudkan ? PM semalam tu ditujukan untuk saya (yantie) atau saya (Ayu) ? confused:

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Fri 11 Jul 2008, 3:41 am

    blackrose wrote:
    petrozza73 wrote:

    alamak... ayu ni... dah pecah lobang. Orang dah tau la nama saya... hehe... embrace
    *** sambil meneka2 nama sebenar petrozza...
    azmil..muzamil..farid kamil..izamil..hmmmmm betol ke ni?

    Haaa.... teka jangan tak teka... Yang pasti, nama saya bukan Hamil. betol ke ni?

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Fri 11 Jul 2008, 3:44 am

    yantie wrote:
    Oooooo......... rupanya Petrozza ni adalah En Azmil kita....... hehe Kalau macam tu, jom kita sama2 gempaq kan lagi forum nie dgn pelbagai idea & projek yg menarik drp En Azmil. Saya pun memang nak bertanyakan sesuatu berkaitan rancangan perniagaan masa depan syarikat saya ni kpd En Azmil.

    Hmmm.... En Azmil dah masuk ke belum ruangan promosi NSS Future ? Ada benda saya nak bincang nie.

    Untuk makluman En Azmil. Nickname siber saya ada 2 jer : yantie @ pun yantie_nss . Jadi siapa Ayu sorang lagi yg En Azmil maksudkan ? PM semalam tu ditujukan untuk saya (yantie) atau saya (Ayu) ? confused:

    Sori la yantie, saya terkonfius antara awak ngan ayu.

    Yantie dah pecah lobang nama saya dah... suprised

    Ruangan promosi NSS Future? Yelah... nak masuk ler ni... hehe

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by ijakstory on Fri 11 Jul 2008, 10:48 am

    OOOoo.. en azmil.. aku dah agak dah.. (cehwah.. pedehal aku baru tahu ni..)

    tu la rose.. nak teka2 nama orang, jangan lupa lirik.. astro! astro!

    peahcomot
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 221
    Age : 32
    JGR : 150
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-29

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by peahcomot on Fri 11 Jul 2008, 2:06 pm

    wah glamor dah pakcik sorg nie.... yay

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by blackrose on Fri 11 Jul 2008, 3:12 pm

    petrozza73 wrote:
    Haaa.... teka jangan tak teka... Yang pasti, nama saya bukan Hamil. betol ke ni?
    wakakakakakak wakaka
    lawaklah ko haha
    dah tau dah...azmil kan..yantie ada mension kat atas tuh haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by blackrose on Fri 11 Jul 2008, 3:13 pm

    ijakstory wrote:OOOoo.. en azmil.. aku dah agak dah.. (cehwah.. pedehal aku baru tahu ni..)

    tu la rose.. nak teka2 nama orang, jangan lupa lirik.. astro! astro!
    wakakakaka...memang hobi aku teka nama org... wakaka
    ko nak aku teka nama ko plak ke? haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Sat 12 Jul 2008, 3:50 am

    peahcomot wrote:wah glamor dah pakcik sorg nie.... yay

    Itu dah mesti... haha

    Peah nak tumpang glamer pakcik tak? hehe

    petrozza73
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 273
    Age : 43
    Location : Kg. Pandan. KL
    JGR : 440
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-07

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by petrozza73 on Sat 12 Jul 2008, 3:51 am

    blackrose wrote:
    ijakstory wrote:OOOoo.. en azmil.. aku dah agak dah.. (cehwah.. pedehal aku baru tahu ni..)

    tu la rose.. nak teka2 nama orang, jangan lupa lirik.. astro! astro!
    wakakakaka...memang hobi aku teka nama org... wakaka
    ko nak aku teka nama ko plak ke? haha

    Wahai puan Mawar Hitam Legam, aku teka nama si ijak ni Bijak Cerita. Ko teka apa pulak? betol ke ni?

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by ijakstory on Sat 12 Jul 2008, 7:04 am

    mehlaa.. teka2.. nama aku susah nak sebutt.. tapi takpe.. setiap org ader story

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by blackrose on Sat 12 Jul 2008, 12:20 pm

    petrozza73 wrote:
    Wahai puan Mawar Hitam Legam, aku teka nama si ijak ni Bijak Cerita. Ko teka apa pulak? betol ke ni?
    wakakakak...mawar hitam legam wakaka
    jap ek...aku pikior jap


    ijakstory wrote:mehlaa.. teka2.. nama aku susah nak sebutt.. tapi takpe.. setiap org ader story
    menurut air yg telah aku letakkan dalam mangkuk kaca aku ni...
    setelah aku baca2...aku dapat klu...
    nama si ijak ni ada kaitan dgn nama IZ
    mgkinkah IZAM? IZAMIL (izamil lg haha)..IZUDDIN? IZ... betol ke ni?


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    peahcomot
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 221
    Age : 32
    JGR : 150
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-29

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by peahcomot on Sat 12 Jul 2008, 10:58 pm

    petrozza73 wrote:
    peahcomot wrote:wah glamor dah pakcik sorg nie.... yay

    Itu dah mesti... haha

    Peah nak tumpang glamer pakcik tak? hehe

    mcmana nak tumpang pakcik...

    kene bayar sewe x... smile3

    man desa
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 25
    Age : 96
    Location : berubah-ubah...tgk keadaan semasa.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by man desa on Sun 13 Jul 2008, 10:33 pm

    kg pandan kat area mana Bang?
    mana tau kot2 pernah terserempak ke? hehe

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by ayuinamiey on Mon 14 Jul 2008, 12:35 pm

    wah...cute nya man desa ni......berbeza benar dgn man desa yg ku kenali.....hihihi hehe

    man desa
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 25
    Age : 96
    Location : berubah-ubah...tgk keadaan semasa.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by man desa on Mon 14 Jul 2008, 3:03 pm

    ayuinamiey wrote:wah...cute nya man desa ni......berbeza benar dgn man desa yg ku kenali.....hihihi hehe

    cute ke??anugerah Ilahi... smile3
    pernah kenal dgn Man Desa??itu Man Desa mana tuh....rasa2 kita tak pernah jumpa kot... hehe

    usmy
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 193
    Age : 38
    JGR : 250
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-03

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by usmy on Tue 15 Jul 2008, 1:19 pm

    hai petrozza @ En azmil

    salam perkenalan

    Sponsored content

    info Re: Assalamualaikum!

    Post by Sponsored content Today at 2:54 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 2:54 pm