JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Best ni"""

    Share

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Best ni"""

    Post by ajidss on Mon 16 Jun 2008, 3:26 pm

    asalmualaikum dan salam sejahtera

    bukan ape aku nak bagi tahu ni..korang nak letak iklan free tak???kalau nak korang gi kat [URL="http://juniorim.com"]blog aku[/URL] kemudian cari Rangkaian JuniorIM click dekat Juniorim-Pixz,,dan pastu get pixel pastu drag besar mane korang nak....ok..

    kemudian aku mintak ko komen la kat blog aku ke..atau kat dalam forum ni..pepehal thank you semua..oh sebelum tu..aku lupa lak nak cakap..jangan letak iklan free besar..nanti aku delete,,hehehe..ok..cepat..cepat..

    aku bukan ape..nak kumpul website seluruh malaysia ni kalau boleh..la..hehehe betol ke ni?

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Best ni"""

    Post by Adiex on Tue 17 Jun 2008, 11:24 pm

    wow.. nanti aku iklankan jomgempaq ni kat sane hihi haha

    princelance00
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 106
    Age : 26
    Location : maxs
    JGR : 90
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Best ni"""

    Post by princelance00 on Mon 14 Jul 2008, 3:21 pm

    hati yg tulus mencintaimu

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Best ni"""

    Post by blackrose on Mon 14 Jul 2008, 5:06 pm

    princelance00 wrote:hati yg tulus mencintaimu
    ni ape pulak masalahnye ni...
    tibe je ni...? betol ke ni?


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Best ni"""

    Post by blackrose on Mon 14 Jul 2008, 5:08 pm



    Alasan : Sepatutnya kat PROMOTION tp kat promotion pon dah ada topik ni...


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Sponsored content

    Re: Best ni"""

    Post by Sponsored content Today at 5:47 am


      Current date/time is Wed 07 Dec 2016, 5:47 am