JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    business proposal

    Share

    ajay
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 11
    Age : 37
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-14

    segan business proposal

    Post by ajay on Sat 14 Jun 2008, 8:43 pm

    asslamualaikum..........wahai warga gempak yang budiman.

    wah.......warga gempak punya gang ramai giler. tak sangka ek.
    memandangkan ramai yang adaer kat sini, saya ada satu business proposal yang agak menarik. semua orng prnah kenal dengan MLM. tapi ramai gak yang ban pasal MLM. kesian....
    MLM tak salah yang menjadi salah bila agent/distibutor tak jujur dalam menjalankan perniagaan ini. ramai yang dah berjaya. walhal, jutawan dunia seperti bill gates, donald trump, robert kiyosaki dan zig zigler mengatakan MLM adalah satu business marketing yang paling utuh dan dapt menjana pendapatan tidak berpenghujung. Jadi, mengapa plak ramai yang gagal?
    sebenarnya banyak factor. salah satu daripadanya, agent@downline tidak mengamalkan MLM. padahal tiap2 hari buat MLM tanpa sedar. seluar levis cantikla dan tahan lasak, makan kedai A sedapla, beli kat supermarket ni murahla, panadol boleh hilang rasa sakit la........dan macam macam lagi. kesudahannya taukey kedai yang dapat untung. kita yang war2kan barang dia tak pulak nak bagi ape2 komisyen.....konsep MLM mudah, cuma anda perlu sebarkan kebaikan produk anda dan kelebihan jika menggunakan produk. jika anda boleh membuat group anda yang terdiri dari rakan2, ahli keluarga, jiran tetangga dan menggunakan produk yang comapani anda jual pasti tiap2 bulan anda mendapt komisyen. mudah bukan?
    so, MLM bukan mencari orang semata2 cuma bersama2 berkongsi kebaikan produk dan komisyen yang telah ditetapkan.
    factor yang kedua, produk itu sendiri. adakah produk yang ditawarkan cukup bagus,? Bagus sebab jika tak bagus, camna anda nak canangkan pada orang lain. tetapi bagaimana pulak jika produk yang ditawarkan tak akan ada saingan. ianya telah dipatenkan dan hakcipta terpelihara. maksudnya, jika compani anda mengeluarkan produk A, maka compani lain tak boleh mengeluarkan Produk A juga. menarik bukan?
    keterlanjuran di Jomgempaq ni ramai usahawan yang berjaya, saya ada satu produk yang sangat unik. dimana, telah dipatenkan dan telah di kaji oleh lebih 60buah negara. dan menjadi sejarah bagi negara Rusia kerana meluluskan satu2 produk suppliment kepada seluruh hospital dan klinik kerajaan di sana. Hebat?
    memang cukup hebat. kerana produk ini tersenarai di dalam buku PDR (Physicians' Desk Reference) dimana menjadi buku rujukan bagi Para doctor di Amerika. para saintis menggelarkan "miracle molecule" kerana mampu memberi kebijaksaan kepada sistem imun dan merangsang sehingga 437% sel imun.

    ajay
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 11
    Age : 37
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-14

    segan Re: business proposal

    Post by ajay on Fri 20 Jun 2008, 11:11 pm

    produk transfer factor ini banyak digunakan untuk mengubati penyakit yang disebabkan oleh kelemahn sistem imun. contohnya, diabetes, fibroid, kanser, autisme, gout, selsema, resdung, strok, TB, penyakit kulit, denggi, asma, alergi, hepatitis, siflis, sakit jantung, dan macam macam lagi.
    punca penyakit adalah LEMAH DAYA IMUN. Apa saja yang dapat meningkatkan sisitem imun akan secara langsung dapat mencegah dan merawat penyakit serta meningkatkan tenaga.
    1 biji (200mg) berpotensi mengenali libih 100k jenis kuman, virus, hama, kulat dan juga sel kanser.

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    segan Re: business proposal

    Post by Adiex on Sat 21 Jun 2008, 6:04 am

    hmm kalu sedare boleh sediakan gambor2 produk ni kan lebih jelas gitu eek senyum,

    apepun selamat datang ke foum JG & selamat engembangkan perniagaan,, moga2 ianya terus berkembang maju haha

    ajay
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 11
    Age : 37
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-14

    segan Re: business proposal

    Post by ajay on Sat 21 Jun 2008, 5:02 pm

    bukak laman web rasmi

    www.4life.com

    ajay
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 11
    Age : 37
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-14

    segan Re: business proposal

    Post by ajay on Fri 01 Aug 2008, 5:53 pm

    ader ke sesapa yang berminat MLM kat sini.?

    Sponsored content

    segan Re: business proposal

    Post by Sponsored content Today at 4:21 am


      Current date/time is Mon 05 Dec 2016, 4:21 am