JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [INFO] Jemputan Terbuka Ke Pusat Bandar Taman Mahkota NSS Edisi Internet

    Share

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    [INFO] Jemputan Terbuka Ke Pusat Bandar Taman Mahkota NSS Edisi Internet

    Post by yantie on Wed 11 Jun 2008, 5:04 pm

    Assalamualaikum & Salam Sejahtera........

    Dengan segala hormat dan rasa suka citanya kami ingin menjemput
    Yang Berhormat/Dato’/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik untuk melawat ke tapak projek Pusat Bandar Mahkota NSS edisi internet secara online di sini http://jomgempaq.com/nss-future-enterprise-f53/ pada bila-bila masa selama 24 jam setiap hari.

    Untuk makluman, Pusat Bandar Taman Mahkota NSS Edisi Internet belum dikemaskini sepenuhnya lagi. Segala projek-projek tersebut masih dalam peringkat perbincangan dan ianya akan dikemaskini mengikut beberapa fasa secara online melalui forum ini sebelum memindahkannya ke Portal Rasmi milik penuh NSS Future Enterprise. Walau bagaimanapun, segala operasi perniagaan jual beli produk & perkhidmatan edaran NSS Future Enterprise telahpun dijalankan secara online dan juga offline menerusi wakil-wakil bebas syarikat kami. Sekiranya pihak Dato’/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik berminat untuk menyertai kami ataupun ingin menjalankan perniagaan jual beli dengan pihak kami, bolehlah tinggalkan pesanan di mana-mana thread yang berkaitan.

    Semoga kehadiran Yang Berhormat/Dato’/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik akan memeriahkan lagi forum Jomgempaq.com

    Sekian, terima kasih.

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Jangan Marah Ya...........

    Post by yantie on Wed 11 Jun 2008, 5:30 pm

    Jangan marah........... sajer jer buat gempaq sikit........ senyumm
    Bukannya apa.......... saya rasa sunyi lah berada di ruangan promosi ni.......
    Takde orang nak sembang ngan saya.........
    Usahkan nak ajak bersembang, bertanya pun tak sudi.......
    Apapun terima kasih ler kpd beberapa orang ahli forum nie yg sudi menyapa saya kat sini......
    Thread Jaringan Perniagaan - Rakan Niaga NSS pun tak dapat sambutanlah kat sini.....
    Tak silap ada 2 orang ahli JG jer yg berminat dan meletakkan data masing2.....
    Saudara Hunter dah lama join ngan saya sbg Rakan Niaga NSS nie kat forum BJ........
    Tapi yang lain2 mana ekkk???
    Kalau ikutkan ramai gak yang view kat ruangan promosi ni.......
    saya nie tertanya2.......
    Ngape ramai yg sudi menjengok ke sini tetapi tak ramai yg sudi berkongsi sesuatu dgn saya di sini....
    Hmmmm........ tak bagus ke apa yang saya rancangkan nie????
    Ada sesiapa boleh tolong bagitau tak???
    Tolonglah bagitau saya ya...........
    Kalau ada apa2 kekurangan, bolehlah saya perbaiki.........
    Memang benar nampak macam tak logik jer impian saya nie.......
    Maklumlah siapalah saya nie.........
    Ayah dah takde.........
    Mak pulak jauh di mata.............
    Jauh tak jauh pun tak sampai 10 minit jer kalau nak gi jumpa...... hehe
    Oklah cukuplah dulu.....
    Kalau ikutkan tangan nie banyak lagi nak ditaipnya.....

    p/s : InsyaAllah orang pertama yang post kat thread ni saya akan kirimkan hadiah misteri berupa salah satu drp rangkaian produk edaran NSS. Siapakah orang itu????? Cepat!!!! Cepat!!!! Sebelum tawaran ditutup........ senyumm

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: [INFO] Jemputan Terbuka Ke Pusat Bandar Taman Mahkota NSS Edisi Internet

    Post by Adiex on Thu 12 Jun 2008, 12:19 am

    i dah post kat thread tuh haha

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [INFO] Jemputan Terbuka Ke Pusat Bandar Taman Mahkota NSS Edisi Internet

    Post by yantie on Thu 12 Jun 2008, 8:18 am

    Adiex wrote:i dah post kat thread tuh haha

    Assalamualaikum........

    Terima kasih........ senyumm Tapi ngape ada satu thread penting yang tertinggal ? Dah dah baca ke belum ?

    Biar saya teka......
    Mungkin dah baca tapi tak berminat.....
    Mungkin berminat tapi takde bisnes......
    Mungkin ada bisnes tapi segan nak kongsikan data.....
    Mungkin nak kongsikan data tapi tidak yakin.......
    Mungkin yakin tapi hati berkata nantilah dulu.......
    Mungkin....... Apa-apa jer lah.......
    Bak kata Nabil....... Lu pikirlah sendiri....... senyumm
    Tapi nak tahu gak jawapan drp tuan/puan semua.....
    Kalau dalam banyak2 tu takde jawapannya......
    Silalah kongsikan jawapan tuan/puan di sini.....

    Apapun terima kasih bebanyak ya Saudara Adiex........ Boleh bagi saya nama & alamat penuh tak ?

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Hadiah Pertama Untuk Orang Pertama.... Hadiah Kedua Akan Menyusul... Tunggu...

    Post by yantie on Fri 13 Jun 2008, 2:57 pm

    yantie wrote:p/s : InsyaAllah orang pertama yang post kat thread ni saya akan kirimkan hadiah misteri berupa salah satu drp rangkaian produk edaran NSS. Siapakah orang itu????? Cepat!!!! Cepat!!!! Sebelum tawaran ditutup........ senyumm

    Hadiah tersebut akan diberikan kepada saudara Adiex. Jadi apakah alamat surat menyurat rumah/ofis? Jangan lak nanti bagi alamat email ya.......

    ccyber5
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 29
    Location : Program Usahawan Ternakan Profit 10%-12% sebulan selama 36 Bulan
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-10

    Re: [INFO] Jemputan Terbuka Ke Pusat Bandar Taman Mahkota NSS Edisi Internet

    Post by ccyber5 on Sat 13 Sep 2008, 4:08 pm

    biasa laa...
    kene buat gila sket tuk lariskan thread nih...

    tahniah ..... gandakan usaha...

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [INFO] Jemputan Terbuka Ke Pusat Bandar Taman Mahkota NSS Edisi Internet

    Post by yantie on Tue 16 Sep 2008, 11:19 pm

    ccyber5 wrote:biasa laa...
    kene buat gila sket tuk lariskan thread nih...

    tahniah ..... gandakan usaha...

    Terima kasih. InsyaAllah saya pasti akan menggandakan usaha bagi merealisasikan impian & cita2 sebenar saya. senyumm


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    Sponsored content

    Re: [INFO] Jemputan Terbuka Ke Pusat Bandar Taman Mahkota NSS Edisi Internet

    Post by Sponsored content Today at 10:26 am


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 10:26 am