JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [ASK] Tolong kami bantu kami

    Share

    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    [ASK] Tolong kami bantu kami

    Post by ezreefa on Tue 10 Jun 2008, 4:05 am

    aku x tau lah nk letak link nih kat maner....
    kalo salh mod tolong pindahkan yerk....
    http://pingu-house.myminicity.com/
    tolonglah bandar saya....
    tolong besarkannya...
    hehehehe...
    1 hari 1 view jek...http://pingu-house.myminicity.com/

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] Tolong kami bantu kami

    Post by blackrose on Tue 10 Jun 2008, 7:40 am

    Dah..!! haha
    dah singgah dah...
    tp ini game online ke ezreefa?
    kalo games online aku pindahkan kat games online jek haha

    BTW nanti ko nak wat ape ngan bandar tu? haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    Re: [ASK] Tolong kami bantu kami

    Post by ezreefa on Wed 11 Jun 2008, 5:14 pm

    tah aku pon x tau nk buat per...
    aku ingat nk lawan bandar yg no 1 skg...
    sbb bandar kiter baru ader 14 penduduk...
    ni kira cam game online gak kot..aku pon x pasti..hehehe...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] Tolong kami bantu kami

    Post by blackrose on Thu 12 Jun 2008, 7:50 am

    ezreefa wrote:tah aku pon x tau nk buat per...
    aku ingat nk lawan bandar yg no 1 skg...
    sbb bandar kiter baru ader 14 penduduk...
    ni kira cam game online gak kot..aku pon x pasti..hehehe...
    kalo camtu aku move ke games onlinelah ek? haha

    baru 14 penduduk ke..?
    bandar no 1 ade berapa penduduk? senyum


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    Re: [ASK] Tolong kami bantu kami

    Post by ezreefa on Sat 14 Jun 2008, 8:20 pm

    bandar no 1 ader 63944
    ramai x..??

    His MAJESTY
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 105
    Location : At the Swamp
    JGR : 100
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-01

    Re: [ASK] Tolong kami bantu kami

    Post by His MAJESTY on Sat 14 Jun 2008, 10:47 pm

    ape nie....? confused: confused: confused:

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: [ASK] Tolong kami bantu kami

    Post by Adiex on Sun 15 Jun 2008, 8:06 pm

    ni cam dragon egg tuh juge,, korang tolong klik kat link tu, makin ramai orang yang klik makin beso le bandar cik ezreefaa tuh..

    aku nak try wat gak lee hihi haha

    syarif
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 101
    Age : 26
    Location : Dalam fikiran..
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: [ASK] Tolong kami bantu kami

    Post by syarif on Mon 16 Jun 2008, 6:16 pm

    macam seronok jer..tapi x sempat la plak nak main game2 nie..

    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    Re: [ASK] Tolong kami bantu kami

    Post by ezreefa on Thu 19 Jun 2008, 5:11 am

    xyah main pon..just klik then kuar..tu jek...

    syarif
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 101
    Age : 26
    Location : Dalam fikiran..
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    oo

    Post by syarif on Thu 19 Jun 2008, 3:17 pm

    ooo.macam tu ker?

    isk2..ni plak blog aku:

    http://teknikpc.blogspot.com

    Sponsored content

    Re: [ASK] Tolong kami bantu kami

    Post by Sponsored content Today at 8:42 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 8:42 pm