JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    sim HAPPY

    Share

    arecap
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 8
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-12

    sim HAPPY

    Post by arecap on Fri 06 Jun 2008, 11:31 am

    kepada sesapa yg minay nak dapatkan sim HAPPY boleh kontek saya..RM47 siap kos pos..dalam ada RM30,kol 99sen selama 45 minit ke mana mana no..jimat and muarh...untng pada yg selalu kol awek...

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: sim HAPPY

    Post by ijakstory on Sat 07 Jun 2008, 5:24 am

    kasilaa no list sim happy yang ader...

    arecap
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 8
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-12

    Re: sim HAPPY

    Post by arecap on Sun 08 Jun 2008, 4:00 pm

    no dah tak boleh pilih dah..if beli dari web happy pun tak leh pilih no..sblm ni mmg boleh pilih..sory bro, tapi if nak beli no yg dekat dekat saya boleh arrangekan.....

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: sim HAPPY

    Post by blackrose on Sun 08 Jun 2008, 6:14 pm

    arecap wrote:kepada sesapa yg minay nak dapatkan sim HAPPY boleh kontek saya..RM47 siap kos pos..dalam ada RM30,kol 99sen selama 45 minit ke mana mana no..jimat and muarh...untng pada yg selalu kol awek...
    mcm mane dgn registration?
    tak perlu ic no dan lain2 ke?


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    arecap
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 8
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-12

    Re: sim HAPPY

    Post by arecap on Mon 09 Jun 2008, 5:51 pm

    if nak bagi saya nama penuh, no ic for register,alamat seperti dalam ic and alamat for delivery..

    Sponsored content

    Re: sim HAPPY

    Post by Sponsored content Today at 8:13 pm


      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 8:13 pm