JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Statistik forum

    Share

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Statistik forum

    Post by Adiex on Mon 26 May 2008, 10:22 pm

    statistik forum setakat ni :)


    Harap2 kite boleh tingkat lagi statistik ni pada masa depan haha


    Last edited by Adiex on Wed 16 Jul 2008, 10:41 pm; edited 1 time in total

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Statistik forum

    Post by hunter_ad79 on Tue 27 May 2008, 12:14 pm

    InsyaAllah... senyum

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Statistik forum

    Post by ijakstory on Wed 28 May 2008, 2:54 am

    huhuuu... sedihnya..

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Statistik forum

    Post by blackrose on Wed 28 May 2008, 7:33 am

    its ok...utk beberapa bulan pertama...
    agak memberangsangkan...
    insya Allah kita dapat meningkatkan angka statistik tu haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    copernicus
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 80
    Age : 33
    Location : kota bharu, kelantan, pantai timur MALAYSIA
    JGR : 550
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-30

    insyaALLAH...

    Post by copernicus on Wed 16 Jul 2008, 9:50 pm

    insyaALLAH akan meningkat lagi... jom sama-sama kita tingkatkannya... :)

    blackrose wrote:utk beberapa bulan pertama...
    agak memberangsangkan...

    eh! baru dalam 2 bulan lebih ajer ke forum ni? hmmm... bila forum ni bermula ya...? betol ke ni?

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Statistik forum

    Post by Adiex on Wed 16 Jul 2008, 9:55 pm

    3206 hari lebey kurang senyum

    copernicus
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 80
    Age : 33
    Location : kota bharu, kelantan, pantai timur MALAYSIA
    JGR : 550
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-30

    oh...

    Post by copernicus on Thu 17 Jul 2008, 3:34 am

    oh... dalam 4 bulan lebih dahlah ya... senyum

    emmm... sebelum ni dikenali sebagai jomHeboh.com ke...?

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Statistik forum

    Post by blackrose on Thu 17 Jul 2008, 9:33 am

    a'a...sebelum namanya jomheboh haha
    pastu ditukar ke jomgempaq...
    biar gempaq bagos


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Statistik forum

    Post by ifilasaila on Thu 17 Jul 2008, 9:35 am

    ada apa2 kaitan dgn majalah gempaq ker?

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Statistik forum

    Post by blackrose on Thu 17 Jul 2008, 9:38 am

    ifilasaila wrote:ada apa2 kaitan dgn majalah gempaq ker?
    tak pastilah saya itu ustaz haha
    kena tanya admin...mgkin dia minat dgn majalah gempaq kut haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Statistik forum

    Post by Admin on Thu 17 Jul 2008, 12:15 pm

    ifilasaila wrote:ada apa2 kaitan dgn majalah gempaq ker?


    ohh..kisahnye cam ni, dlu ktorg nak beli domain guna jomheboh tu tapi dah tak available lagi so adiex kasi cdgan tukar name ke jomgempaq..disebabkan nama jomgempaq tu nampak cam best je so ktorg "angkut" jelah..lg satu, ktorg rasa nama tu lebih mudah nak ingat hehe

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Statistik forum

    Post by ifilasaila on Thu 17 Jul 2008, 12:26 pm

    memang pun.. agak catchy, cuma Insya Allah lps ni kita sama2 giatkan promosi !

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Statistik forum

    Post by yantie on Mon 21 Jul 2008, 2:04 pm

    Assalamualaikum

    Sekadar cadangan :
    Apakata kita BERSATU untuk tingkatkan statistik forum ? Bersatu yg saya maksudkan di sini bukanlah sekadar bersatu antara sesama ahli JG ajer. Tapi kita BERSATU dgn beberapa forum lain utk menganjurkan beberapa program/aktiviti di luar. Dalam masa yg sama kita dapat memperkenalkan JG kpd masyarakat luar. Sebenarnya masih ramai lagi orang di luar sana yg tidak tahu akan kelebihan internet. Cthnya, ada di kalangan kenalan saya yg memandang sinis dan buat tak endah ajer bila saya sebut tentang perniagaan internet. Malahan ada di kalangan mereka yg memandang negatif terhadap dunia internet.

    Idea dah ada, cuma menunggu masa dan ketikanya sahaja. Kalau pihak admin setuju, apakata kita bincangkan perkara ini bersama2. Kita mulakan dgn sesi perbincangan secara online kemudian aturkan satu perjumpaan di setiap negeri yg disertai dgn pelbagai aktiviti yg dapat menarik minat orang ramai utk menyertai kita.

    Dalam soal ini mungkin ustaz boleh turut serta menyelitkan program2 berunsurkan keagamaan dan juga nasyid. Apa pandangan anda semua? Setuju atau tidak soal


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Statistik forum

    Post by blackrose on Mon 21 Jul 2008, 2:15 pm

    rsanya hal ni pernah ada yg cadangkan...
    rasanya masih terlalu awal utk adakan aktiviti luar...
    sebab forumer JG masih belom ramai..
    tp pihak admin pernah dimaklumkan tentang cadangan ni senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Statistik forum

    Post by yantie on Mon 21 Jul 2008, 3:10 pm

    blackrose wrote:rsanya hal ni pernah ada yg cadangkan...
    rasanya masih terlalu awal utk adakan aktiviti luar...
    sebab forumer JG masih belom ramai..
    tp pihak admin pernah dimaklumkan tentang cadangan ni senyumm
    Oh, ya ke......... harap2 pihak admin akan beri perhatian yg sewajarnya terhadap cadangan ini.


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Statistik forum

    Post by blackrose on Mon 21 Jul 2008, 4:31 pm

    yantie wrote:
    Oh, ya ke......... harap2 pihak admin akan beri perhatian yg sewajarnya terhadap cadangan ini.
    Insya Allah...
    kita tunggu je... senyumm

    Thanks for the suggestion senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: Statistik forum

    Post by sara on Fri 01 Aug 2008, 3:33 pm

    JG masih baru lagi..tak lama lagi akan mendapat sambutan la tu..yang penting sekarang ni kita teruskan berforum..
    ajak member join..sy ada ajak member join ke sini..dan akan terus mengajak dan terus mengajak... haha


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    Sponsored content

    Re: Statistik forum

    Post by Sponsored content Today at 10:12 pm


      Current date/time is Thu 08 Dec 2016, 10:12 pm