JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Pengedar Jelly Kelapa

    Share

    mrayhana
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 2
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-31

    meletop! Pengedar Jelly Kelapa

    Post by mrayhana on Wed 21 May 2008, 1:07 pm

    Salam semue,

    Saya baru memulakan biz jeli kelapa di sekitar lembah klang.resepi sendiri & masak sendiri, kira home made la! so far ada anta kt kdai2 makan kt skitar umah, adala dlm 7 - 10 tempat. kadang2 jual kt mesjid masa solat jumaat. respond alhamdulillah, esp bila cuaca panas.

    so sapa2 yg nak meniaga jeli kelapa/nak mengedar utk kawasan2 tertentu amat dialukan. margin very good. plan saya adalah untuk concentrate production jeli kelapa je. klau letak kt uptown/bazaar ramadhan rasanya sambutan hangat.

    Kepada yg nak crk side income kot nak niage hanye hari jumaat ketika sembahyang jumaat pun di alu2kan. Setakat ni kalau kat masjid tu, if location good stakat 100-300 cup senang2 leh jual.

    For more detail, leh lah singgah kat blog kami http://www.jellykelapa.blogspot.com

    Thanks for your support :hehe: :hehe: :hehe:

    klau yg bminat leh pm /call 016 3771577/016 2364124

      Current date/time is Thu 08 Dec 2016, 2:12 am