JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Share

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Wed 21 May 2008, 12:52 pm

    Salam semua, saya kini kembali di bahagian promosi perniagaan untuk mempromosikan produk jualan terbaru saya. Produk2 jualan dari saya akan saya update dari masa ke semasa mengikut perkembangan perniagaan saya yea.

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    DAPATKAN TRIAL PACK MIRACLE MASKER PADA HARGA RM5.00 SAHAJA SETIAP HARI SEKIRANYA ANDA TINGGAL DI AREA SHAH ALAM, BUKIT JELUTONG, KLANG (ISNIN HINGGA SABTU) DARIPADA SAYA DI DEPAN KOLEJ SWASTA SEKSYEN 13, JUST MSG SAYA DI O13-3480876 UNTUK URUSAN PEMBELIAN!!!
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    PROMOSI SEMPENA HARI RAYA 2008!!! - DILANJUTKAN HINGGA NOVEMBER 2008
    [Tempoh dari 6.10.08 - 30.11.08]

    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    Dengan setiap pembelian MIRACLE FACIAL BAR bersaiz 1/4, 1/2 @ 1 ketul, anda akan mendapat PERCUMA MIRACLE MASKER yang berharga RM5.00 + FREE POSLAJU! Rebut Peluang ini sekarang dengan menghubungi saya di 013-3480876@cikfen
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$


    Kini, 2 (DUA) produk untuk jualan kedai saya ialah :

    1. MIRACLE MASK - Produk dari Langkawi keluaran FCU Miracle Enterprise. Saya merupakan pengedar.

    2. MIRACLE FACIAL BAR(http://www.esabee.biz) - Perlu pm saya untuk maklumat lanjut dan urusan pembelian. TIDAK DIBENARKAN DISCUSS SECARA TERBUKA ATAS ARAHAN PIHAK SYARIKAT!

    KETERANGAN PRODUK
    MIRACLE MASK

    HARGA
    RM15.00 SAHAJA
    (Untuk order pakai poslaju sila buat bayaran tambahan RM5.00 untuk Semenanjung & RM8.00 untuk Sabah & Sarawak)

    GAMBAR-Merujuk kepada Miracle Mask. Untuk 2 produk lain iaitu Sinus Treatment & Sinus Herb, akan dijual pada masa hadapan sekiranya ada permintaan nanti. haha



    KELULUSAN
    Telah mendapat kelulusan pihak SIRIM. Telah berada selama 10 tahun dalam pasaran.

    KEGUNAAN MIRACLE MASK
    MIRACLE MASK sangat berkesan untuk:-

    1.Menegangkan dan mencerahkan kulit
    2.Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut dgn syarat kena rajin pakai setiap hari.
    3.Melicinkan dan melembutkan kulit
    4.Menghilangkan gatal-gatal resdung
    5.Boleh digunakan untuk lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut, cerah dan licin.

    CARA PENGGUNAAN
    $ Untuk pakai sebagai mask, ambil satu sudu teh MIRACLE MASK dan bancuh pekat dengan sedikit air sejuk,susu segar atau air mawar.Sapu rata ke seluruh muka dan biarkan sehingga kering kemudian bilas dgn air biasa sambil gosok perlahan-lahan spt menggunakan scrub.Elok digunakan 1 atau 2 kali dalam seminggu sebagai mask.Jika ingin guna setiap hari ketika tidur...bancuh cair dan pakai spt bedak sejuk.

    $ Jika kulit berjerawat dan berparut elok dipakai tebal setiap hari di waktu lapang atau ketika tidur malam di kawasan yg berjerawat dan parut sahaja.Cuci pada keesokan hari.

    $ Guna sebagai scrub muka dan lulur badan seminggu sekali atau 2 kali untuk melicinkan kulit.

    $ Antara bahan-bahan yg terkandung dalam MIRACLE MASK adalah 100% bahan semulajadi spt gamat asli,kulit kayu manis,dan herba-herba terpilih.

    CARA MENGHUBUNGI SAYA!
    (Untuk pengetahuan saya tinggal di Banting dan bekerja di Seksyen 13 Shah Alam)

    $ Sila SMS saya (cikfen) utk membuat pesanan ke 013-3480876

    $ No Akaun Maybank - 112027058803 (NOREFFENDY BIN MOHAMED)

    $ E-mail - sideincome07(at)yahoo.com

    $ YM - fendy1976

    $ SOKONGLAH PRODUK BUATAN MALAYSIA $

    Selepas buat bayaran,sila paste kan transaction di sini, kemudian sms ke 013-3480876 nama,alamat,id YM dan id jomgempaq. cool :82: :82:


    JUALAN YANG BERJAYA!


    MIRACLE FACIAL BAR
    -> 07.05.08 - Sold Miracle Facial Bar to Adreen from Bat Caves, Selangor.

    -> 26.05.08 - Sold Miracle Facial Bar to Rizal from Alor Setar, Kedah.

    -> 30.05.08 - Sold Miracle Facial Bar to Noor Afiza from Rembau, Negeri Sembilan.

    -> 02.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Megat Azini from Tapah, Perak.

    -> 03.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Hassan from Kota Kinabalu, Sabah.

    -> 03.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Kamarul from Sri Kembangan, Selangor.

    -> 10.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Haji Rahim from Saratok, Sarawak.

    -> 11.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Awaludin from Setapak, Kuala Lumpur.

    -> 11.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Rusna from Kulim, Kedah.

    -> 12.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Shatriah from Alor Setar, Kedah.

    -> 13.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Musa from Klang, Selangor.

    -> 13.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Suhaimi from Masai, Johor.

    -> 13.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Bambang from Ampang, Selangor.

    -> 17.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Kamaliah from Jalan Duta, Kuala Lumpur.

    -> 17.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Fadzli from Putrajaya.

    -> 20.06.08 - Sold Riracle Facial Bar to Jamilah from Rawang, Selangor.

    -> 20.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Bambang from Ampang,Selangor.

    -> 24.06.08 - Sold Miracle Facial Bar to Azrudin from Sandakan, Sabah.

    -> 01.07.08 - Sold Miracle Facial Bar to Asnal from Batu Caves, Selangor.

    -> 07.07.08 - Sold Miracle Facial Bar to Ghazali from Kota Samarahan, Sarawak.

    -> 08.07.08 - Sold Miracle Facial Bar to Aishah from Pantai Dalam, Kuala Lumpur.

    -> 21.07.08 - Sold Miracle Facial Bar to Mariah from Petaling Jaya, Selangor.

    -> 23.07.08 - Sold Miracle Facial Bar to Ainol from Seri Kembangan, Selangor.

    -> 26.07.08 - Sold Miracle Facial Bar to Maslina from Kota Kinabalu, Sabah.

    -> 01.08.08 - Sold Miracle Facial Bar to Sofia from Putrajaya.

    -> 03.08.08 - Sold Miracle Facial Bar to Mashetah from Puncak Alam, Selangor.

    -> 05.08.08 - Sold Miracle Facial Bar to Noor Afiza from Rembau, Negeri Sembilan.

    -> 14.08.08 - Sold Miracle Facial Bar to Tina from Kuala Lumpur.

    -> 16.08.08 - Sold Miracle Facial Bar to Bazura from Seremban, Negeri Sembilan.

    -> 08.10.08 - Sold Miracle Facial Bar to Noor Afiza from Rembau, Negeri Sembilan + FREE Masker.

    -> 08.10.08 - Jualan kepada Noor Afiza dari Rembau, Negeri Sembilan + FREE Miracle Mask.

    -> 08.10.08 - Jualan kepada Mubin dari Seksyen 17, Shah Alam.

    -> 15.10.08 - Jualan kepada Karim dari Klang, Selangor + FREE Miracle Mask.

    -> 20.10.08 - Sold Miracle Facial Bar to Ramli from Merlimau, Melaka + FREE MASKER.

    -> 28.10.08 - Sold Miracle Facial Bar to Noorafiza from Rembau, N9 + FREE MASKER.

    -> 28.10.08 - Sold Miracle Facial Bar to Mashetah from Puncak Alam, Shah Alam + FREE MASKER.

    -> 28.10.08 - Sold 3 Miracle Facial Bar to Zahanum from Ampang, Kuala Lumpur + FREE MASKER.
    ( Untuk meniaga as Retailer )

    MIRACLE MASK

    -> 28.10.08 - Sold 1 Miracle Mask to Farah from Shah Alam, Selangor.


    Last edited by Jutawan on Tue 04 Nov 2008, 4:13 pm; edited 6 times in total (Reason for editing : Atas Arahan Pihak Syarikat!)

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Wed 21 May 2008, 11:58 pm

    Testimonial dari pengguna produk MIOR.

    salam all,
    mcm2 testi ada kt sini kan...now, i nak bg 2nd testi..pakai sejak 8 May yg lalu...lebih krg 2mgu la..
    so far muka bertambah lembut..btol ckp bbrp pembeli, skrg dh xyah pkai bedak tbal2 or foudation tebal2 sbb nak ttup kulit muka yg xskata or ada parut2 jrawat..skrg sy make up sgt nipis and smua org puji sy mkin cantik...ahakss... lol: :dance:
    tahniah kat MIOR and thanks kat agina & WMC :clap:
    smpai cleaner kt opis pon cakap, muka cm patung barbie...hahahaha... lol:
    rs sronok sgt2...dh la jimat duit xyah pkai cleanser & toner... sbnrnya masa i baca about MIOR kt WMC ni, sy bru je balik dr alamanda..bli cleanser & toner....b4 pkai MIOR, sy pguna setia Loreal.....sblom saya jumpa produk Loreal, muka saya agak teruk sbb saya alergi pada cuaca and udara yang xbersih....smpai thp jumpa pakar..tp saya xboleh mkn ubat yang pakar bg..muntah2...then sy biar je...mls dh nk amik tau...kecewa sgt...pastu sy jpe loreal stlh cuba macam2..Loreal mmg bg sinar baru dlm hdup saya...dan skrg, saya jmpe MIOR plak..MIOR pon bagus...lg senang la pakai MIOR sbb just satu je kna tempek kt muka...klo pkai Loreal, i pakai one set...cleanse, toner and moisturizer....
    skrg ni just bgun tdo cuci muka dengan MIOR, pastu tempek foundation sket, pkai two-way cake powder, then make up nipis je...ahakss...senang kan..nak gi keje pon xyah make up lama2...((i ni jnis slgi xpuas hati, jgn hrp i kuar rumah dgn muka x brp siap... :mrgreen: ))) pastu lik keje plak, cuci dengan MIOR lagi and sblom tdo i pakai skin lotion ((( sama gak lbih krg cam bdak sejuk tp liquid and mudah apply kt muka, xde bertompok2..rs nyaman bla pakai)))...skrg ni penjagaan muka sgt senang dan mudah..

    saya ada jgk baca kat sini yang ada seorg pmbeli letak pd rmbut kan..yg uban leh jd hitam balik...so sy nk tnya, sy ni jnis berambut perang semulajadi...tp sy suka rmbut berwarna hitam...so, agknye klo sy amalkan letak kat rmbut, leh jadi hitam x rmbut sy ni...org len sbuk nk kaler mbut, sy plak sbuk nk hitam kan rmbut...hehehe..

    mcm lens mata gak..sy suka mata hitam, so tpksa la pkai lenses hitam sbb mata sy wrna light coklat...

    saya pon ikut nasihat kak agina...sapu sekitar breast...so far kulit rasa lembut...best sgt...klo saya ada rs gatal2 kna ggit nyamuk ke..sy sapu kat tmpt gatal..pastu parut gatal akan kering dan perlahan2 hilang....seronok sangat...

    MIOR ni leh slsai bnyak mslh kulit kan... :clap:

    Sowi, terbebel panjang plak... So pada semua, jgn segan2 nak cuba MIOR..berbaloi..

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Adiex on Thu 22 May 2008, 12:04 am

    wah bagus produk ni, saya dah masokkan dekat quicklink tuh :senyum:

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Thu 22 May 2008, 8:43 am

    Adiex wrote:wah bagus produk ni, saya dah masokkan dekat quicklink tuh :senyum:

    Terima kasih banyak Adiex, sokongan anda saya amat menghargainya. haha Kalau ada rakan, sahabat handai atau saudara mara yang mempunyai masalah kulit muka atau bayi yang menghidapi Enzyma baik menggunakan natural produk nie.

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by ijakstory on Thu 22 May 2008, 8:52 am

    jutwan... diharap masukkan beberapa gambar testimoni

    p/s: dah jadi orang kuat kak nor yer... syabas!

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Thu 22 May 2008, 1:05 pm

    ijakstory wrote:jutwan... diharap masukkan beberapa gambar testimoni

    p/s: dah jadi orang kuat kak nor yer... syabas!

    Biasa-biasa jer, saya pun dah jadi Mini Trader skang. So kena kerja kuat. Gambar terbaru nanti saya akan upload.

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Thu 22 May 2008, 1:22 pm

    Testimoni terbaru dari pengguna MIOR. - From julia08 cari forum

    jgn lah ragu2 lagi..rugi oo tak guna MIOR ni..
    ju dah sebulan guna..
    memang kulit nampak sihat..sekata..lembut..gebu
    jerawat cepat kering..ju guna MIOR ni,jerawat tumbuh gaklah..tipulah klu langsung tak tumbuh jerawat..tapi terkawallah..dan cepat kering..paling lama pun 2 hari jer..
    memang seronok..dan puas hati..pasni akan guna MIOR..taknak pandang produk lain dah..

    lagi satu nak bagi tau..
    dalam 2minggu guna memang kulit akan tegang giler..sampai susah nak buka mulut,mengelupas sikit kat area mulut dan pipi..tapi taklah teruk sgt sampai tak kuar rumah...tapi ju bantai jer pakai..sebab tau itu tindak balas MIOR..dia akan keluarkan kulit mati..klu tak camner kulit nak sekata dan gebu..

    tapi after 2 week..muka jadi licin,kulit baru dan nampak sekata,gebu,muka terasa kecik sikit..dulu rasa tembam..jerawat terkawal..memang best lah

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Fri 23 May 2008, 7:24 am

    Selamat pagi semua, semoga hari Jumaat menjanjikan sesuatu yang indah dan bermanfaat untuk anda semua. sedeh:

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Fri 23 May 2008, 7:11 pm

    Ada sedikit testimonail bergambar dari pengguna MIOR :

    Atas permintaa Jutawan.. aku attach gambo aku sendiri
    (real punya, takde edit2..
    kalau tak percaye, terpulanglaa..)

    terima mior dari posmen pukul 10pagi,
    aku try guna lepas makan 1.45 tgh hari tadi

    mula sebelum cuci..
    -muka berminyak
    -nampak kasar


    lepas 3minit dan kering sendiri tanpa lap(guna mior & masker)

    nampak lembutlaa.. heheh.. baru guna sekali pakai.. chewah..

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Sat 24 May 2008, 12:02 pm

    Testimonial dari pengguna MIOR di carigold.com

    Originally Posted by ExAvantz View Post
    erm... lepas pakai seminggu...
    ramai tegur... muka den dah bertukar menjadi sgt laa hensemnya...
    hehhehe... nampak semakin muda...
    2 ari lepas den pegi soping kek jusco,
    amoi tu tegur den "U pakai botox kaa ?"
    den jawab... "aiyaa... botox halam laaa amoi..."

    lagi satu den guna kat rambut... kelemumur dah tak sudi lepak kat kepalo den lagi... dulu kalau berpeluh sket, kepalo musti gatal... skrg den pulak yg garu2 kepala wat2 gatal memikir cemano laa Mior nie bley jadi serbaguna...

    apapun alhamdulillah... & tq pd Nur...
    dan tak lupa pd Encik Mior kita yg sudi menceriakan den...

    TQ Nur... !!!
    untong byk2... leh blanje... affraid

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Sat 24 May 2008, 8:42 pm

    Testimonial 24 May 2008 - Pakai MIOR boleh tumbuh rambut???

    Saya adalah pengguna serta pengedar MIOR. Ada masalah kebotakan sikit di bahagian depan kiri dan kanan kepala(Tak subur sangat dah sebab banyak menda mikir kut, ada setengah orang kata orang genius ). Sebelum nie saya ada dengar berita MIOR juga mampu menumbuhkan rambut di kawasan kepala yang tidak subur tadi. Dan baru 2 hari saya gunakan MIOR di bahagian rambut dengan tujuan asal untuk menghapuskan kelemumur di kepala sebab kerap kali menggaru. AJAIBNYA skang semasa saya sikat rambut, saya tengok ada fenomena pelik, ada beberapa cabang rambut baru di kedua-dua bahagian yang botak tadi, saya pun terus suruh isteri saya check dan kemudian dier gelak sakan, nampaknya saya takkan botak lagi ler katanya. Saya akan report lagi 1 minggu bab rambut nanti. Interms of kelemumur, alhamdulillah dah hilang dan saya dah tak menggaru lagi. Sebelum penamat, ada satu rambut baru tumbuh di area janggut (bukan di area serumpun janggut) dan itu merupakan kawasan saya massage dengan buih MIOR setiap pagi dan malam. Tunggu perkembangan lanjut dari saya selake pengedar dan pengguna MIOR. Kita cuba dahulu baru tahu hasilnya.

    p/s : Ada satu cabaran baru saya wujudkan untuk MIOR dan diri saya, dulu saya cabar MIOR untuk hapuskan parut(scars) accident motor saya di tangan ketika di UiTM 9 tahun lepas, skang saya cabar lagi MIOR untuk hapuskan parut accident di lutut saya pulak. Parut di tangan alhamdulillah dan semakin berkurangan, dan dah ambil gambar pun sebelum nie. Nak tunggu tangkap lagi sekali 2 minggu lagi. Tunggu keputusan cabaran terbaru saya pulak yea!

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Sun 25 May 2008, 11:23 pm

    Sesiapa dari luar Selangor yang ingin mendapatkan produk MIOR ini bolehlah mengikuti langkah2 berikut :

    1. Msg / call saya di 013-3480876 menyatakan berminat untuk mendapatkan bilangan produk MIOR yang dikehendaki.
    2. Buat bayaran produk MIOR yang ditempah(Melalui M2U/Cash Deposit Machine) + RM5.00 untuk perkhidmatan pos laju.
    3. Sila sms nama penuh, alamat penuh, no h/p, e-mail(kalau ada) serta maklumat bank-in.
    4. Saya akan uruskan penghantaran melalui pos laju setiap hari sebelum jam 1:00 tengah hari.
    5. Insya-allah anda akan mendapat produk tersebut pada keesokkan harinya.

    "Anda cantik, puas hati, saya gembira"
    Best of the best produk - UNCLE MIOR

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Wed 28 May 2008, 2:14 am

    Sesiapa berminat untuk menjadi pengedar produk MIOR in, wakil2 pengedar(Terutama yang mempunyai perniagaan SPA, Salon @ Kedai Gunting Rambut) di setiap negeri di Malaysia adalah dialu-alukan. Sila pm saya atau e-mail saya untuk mengetahui RAHSIA MENJANA RM10,000 dalam masa sebulan dengan PRODUK MIOR.

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Thu 29 May 2008, 1:01 am

    Kepada sesiapa yang berasal dari area Selangor, Putrajaya, Sepang dan Nilai yang ingin merasia KEAJAIBAN PRODUK MIOR INI SECARA PERCUMA, saya boleh membuat DEMONSTRASI PERCUMA di kawasan masing-masing dengan syarat YANG BERMINAT MESTILAH MEMNGUMPULKAN 5 ORANG ATAU LEBIH PADA SESUATU MASA dan tempahan boleh dibuat melalui h/p saya di 013-3480876 atau e-mail saya di sideincome07@yahoo.com. Slot tempahan adalah seperti berikut :

    Sabtu - 3:00 petang hingga 6:00 petang
    Ahad - 10:00 pagi hingga 3:00 petang

    p/s : Masa lain boleh dirunding.

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Sat 31 May 2008, 3:02 am

    Saya akan buka booth di UPTOWN SHAH ALAM, SEKSYEN 24(Gerai berdekatan dengan pintu masuk) DARI HARI INI 30/5/08 hingga 1/6/08( Jumaat hingga Ahad )Jam 8:00 malam hingga 3:00 pagi. Boleh buat demo free dan buat belian di sana ok. Cari cikfen atau noreffendy.

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Mon 02 Jun 2008, 2:29 am

    Rasai sendiri kehebatan produk MIOR dalam masa 3 minit. Percayalah, anda pasti berpuashati dengan hasilnya dalam masa 3 minit sahaja. affraid

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Mon 02 Jun 2008, 3:15 pm

    Testimonial dari Pengguna MIOR :

    KULIT MUKA CERAH DAN SEKATA
    senyumm

    sonia
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 12
    Age : 28
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-10

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by sonia on Mon 02 Jun 2008, 3:23 pm

    ambil air sembahyang ok gak..jgn kasi muka kering

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Tue 03 Jun 2008, 12:53 pm

    sonia wrote:ambil air sembahyang ok gak..jgn kasi muka kering

    Kalau ambil air sembahyang akan bersih dan bersinar2 muka + mior (double sinar) haha

    miss_iqlima89
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 125
    Age : 27
    Location : north of malaysia
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-01

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by miss_iqlima89 on Tue 03 Jun 2008, 7:09 pm

    btol tu.. senyum

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Thu 05 Jun 2008, 4:35 pm

    Terima kasih kepada Miza(Seksyen 13 Shah Alam), Lyana(Seksyen 24 Shah Alam) dan Fadilah (Taman Seri Banting) kerana telah membuat pembelian produk MIOR sebanyak 1/4 setiap seorang. Semoga MIOR dapat membantu mencantikkan, menyekatakan dan menegangkan wajah anda semua. haha

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Fri 06 Jun 2008, 12:49 pm

    Testimonial terbaru dari pengguna MIOR :

    Farizan(Baju Merah-pengguna MIOR) dan anak saudaranya.


    Berseri2 muka walaupun selepas mandi laut. MIOR mempertahankan keseriannya wajah beliau.:biggrin:

    *Dengan ihsan wanitamelayu.com

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Sat 07 Jun 2008, 1:47 pm

    Manakala untuk semua warga jomgempaq,

    malam ini(7.6.08) dan malam esok(8.6.08) saya dan rakan2 saya akan buka booth (Selepas pintu masuk, khemah warna biru) di UPTOWN SHAH ALAM, Seksyen 24 dari jam 8 malam hingga 3 pagi. Jumpa saya di sana untuk mengenali lebih lanjut EUMORA nie.
    Sesaper nak buat cucian muka "LIVE" di sana, boleh tahu keajaiban EUMORA nie dalam masa 3 minit dengan bayaran promosi RM2.00 sahaja.(Harga biasa RM20.00 di SPA and saloon)
    affraid

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Sat 14 Jun 2008, 1:02 pm

    Sesiapa berminat untuk mendapatkan produk EUMORA ini sila pm/msg me di 13-3480876 ok.

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Jutawan on Tue 17 Jun 2008, 4:54 pm

    EUMORA SPA Facial Bar

    When you have experienced EUMORA, it will show on your face
    putting IndinineLuxe into the moor creates EUMORA conditioned skin for you.

    In our desire to create the most effective yet convenient facial product, we formulated EUMORA, a facial bar which is enhanced by the unique combination of IndinineLuxe, our proprietary complex extracted from algae, with Heilmoor clay, a natural therapeutic ingredient that is very well known in Europe.

    Suitable for all skin types, EUMORA is formulated for daily use to cleanse, tone, and moisturize the face for the conditioned look.

    All you have to do is work the EUMORA facial bar into lather, gently massage into the skin, leave it on to permeate your skin for 3 minutes and wash off with water. Admire the effects of EUMORA conditioned skin in the mirror, as it continues throughout the day.
    EUMORAis also effective as a shampoo and shaving foam

    What is IndinineLuxe?

    IndinineLuxe is a special complex extracted from algae developed in Europe for oral application to the skin to help rejuvenate and moisturizes skin cells.

    Algae have long been known as a rich, natural source of anti-oxidants, vitamins, trace minerals and amino acids which are essential in the production of lipids and glucids to help moisturize and more importantly help provide essential nutrition to promote skin recovery and regeneration.

    It is the core active ingredient in the Petalsence range of premium skincare products, Miraeca and our latest sensation, EUMORA, the facial bar with Moor and IndinineLuxe.

    What is Helmoor clay?

    Heilmoor clay is the official name for the moor substance.

    EUMORAis made with Tiefen or Deep Moor from in Austria, a rare form of nutrient-rich peat which was formed during the Ice Age as the result of a geological shift which caused a layer of rich vegetation (including herbs, plants and flowers) to become submerged under up to 60 feet of clay, where it remained, cocooned within the Earth, and now totally protected against pollution.

    Free from the decaying effects of oxygen, the plant matter undergoes a ripening process over thousands of years into a rich, black substance in which all of the organic and inorganic substances within the plants are assimilated into the Moor.

    Under massive pressure, it has been compacted to a quarter of its original volume, resulting in a herbal complex with wonderful therapeutic properties of maximum concentration and a cream-like consistency.

    Introduction to Heilmoor
    Moor has been a part of traditional medical folklore throughout many parts of Central Europe for centuries. During the past 60 years, a wealth of clinical studies conducted on Moor therapy has confirmed that Moor indeed does possess a wide range of beneficial properties. As a result, hundreds of European physicians now use and recommend Moor treatments.


    Heilmoor through the centuries

    Moor treatments have been known and used since ancient times. Nearly 3,000 years ago, the Celts and Romans used Moor deposits in Austria and Germany to treat wounds incurred during warfare. One of the earliest records of their use comes from Galen and Plinius, the great medical minds from the Egyptian era, described the use of Moors deposited by the river Nile as a major healing medium.

    In the 16th Century, the famous alchemist Paracelsus, described Moor as the 'Quinta Essentia Vitae' which he believed was the elixir of life. Today Moorbads or Moor clinics offering a range of Moor-based treatments have become widespread throughout Germany, Austria, Hungary and other European countries. European doctors regularly prescribe Moor products for treating a host of inflammatory and ulcerative skin, intestinal and arthritic illnesses.

    Many hospitals in Germany and Austria now have dedicated Moor treatment facilities with specially trained staff. The National Health programs and Health Insurance agencies now cover Moor treatments across much of Europe.

    Herbs and Nutrients

    The miracle properties of the Deep Moor have been the subject of many research projects since the early fifties. At one time NASA researched the composition of the Moor as part of an investigation into the life supporting properties of this gift from Mother Nature

    Hundreds of herbs, organic compounds, trace elements, plant hormones, natural antibiotics and other biologically active matter combine to produce one of nature's miracles; the thick rich Moor.

    It is the synergy of natural organic substances operating together that give the Deep Moor its 'miracle' therapeutic and rejuvenating qualities.

    Listed below is a partial analysis of the composition of Deep Moor from Austria: Waxes, humic acids, fatty acids, lignin, starch, sugar, humus substances, amino acids, balsam, volatile oils, nitrogen compounds, vitamins, organic sulphates, protein, resins, pectins, hemicellulose, cellulose, bitumens, pigments, vinegar, oxalic acid, antibiotics, iron salts, sulphur, magnesium, manganese, calcium, sodium, iron, phosphoric acid, silicic acid, potassium, boron, silicon, aluminum, calcium, and many more.

    Benefits of EUMORA:

    Firms, lifts & put a shine on your face
    Closes up your facial pores
    Removes free radicals & toxins from your face & hair, and replenished them with the right nutrients
    Fast, effective & safe
    Transcends all skin types, even if you have sensitive skin
    Every wash is like a 'spa' treatment on your face
    Makes your face naturally radiant and healthy
    Makes your facial skin feel like baby skin
    Natural whitening effect on your facial skin
    Natural moisturising effect on your face after every wash (due to IndinineLuxeTM)
    Length of use:

    Up to 4 months with 2 daily washes

    Sponsored content

    marah Re: X Perlu Botox,colagen & Laser. Hanya 3 Minit Guna XXXXXX!

    Post by Sponsored content Today at 8:16 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:16 am