JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [ASK] Mencari JV

    Share

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    [ASK] Mencari JV

    Post by yakuza666 on Sat 17 May 2008, 8:20 am

    Salam dan selamat sejahtera kepada semua,
    saya rasa thread ni tidak sesuai di bahagian promosi kerana ia juga membincangkan hal perniagaan. Seperti yang anda sedia maklum, e-book merupakan rangkaian produk yang luas dan seperti dikatakan encik Gobala Krishnan, ia masih tidak basi dan harganya semakin meningkat. E-book tidak semestinya berkaitan kewangan malahan banyak e-book lain yang berjaya, contohnya e-book "Bagaimana Mencetak Baju".

    Di sini saya menawarkan sesiapa yang ingin memasarkan e-book mereka secara tertutup di pasaran Malaysia sahaja, anda boleh buat JV dengan saya jika e-book anda berkualiti. Serious JV only.

    Jika berminat, sila PM saya atau post di sini, terima kasih.

    syarif
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 101
    Age : 26
    Location : Dalam fikiran..
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: [ASK] Mencari JV

    Post by syarif on Sat 17 May 2008, 11:44 am

    saya berminat dengan tawaran saudara..boleh kita bincangkan dengan lebih lanjut?

    add ym saya:

    angeliclayer20

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: [ASK] Mencari JV

    Post by ajidss on Mon 19 May 2008, 9:25 pm

    aku berminat..tapi aku nak tahu yang ko punya mailing list berapa ramai??Ade dalam 1000 orang ke??

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: [ASK] Mencari JV

    Post by yakuza666 on Tue 20 May 2008, 12:00 pm

    Ajidss, ko kan dah jadi WC member, sure banyak lagi JV besar kat situ. Mawardee ada 1000 mailing list :)

    Sponsored content

    Re: [ASK] Mencari JV

    Post by Sponsored content Today at 5:45 am


      Current date/time is Wed 07 Dec 2016, 5:45 am