JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    apa yang korang tak tahu

    Share

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    apa yang korang tak tahu

    Post by ajidss on Fri 16 May 2008, 12:39 pm

    sedeh: apa yang korang tak tahu kat internet ini........

    deskcom
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 229
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-19

    Re: apa yang korang tak tahu

    Post by deskcom on Fri 16 May 2008, 1:21 pm

    soalan ko tak jelas la...

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: apa yang korang tak tahu

    Post by ijakstory on Fri 16 May 2008, 8:22 pm

    bisness ker intelektual tuan tanah?

    misztake
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 296
    JGR : 80
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: apa yang korang tak tahu

    Post by misztake on Fri 23 May 2008, 4:23 am

    ye ye..
    kan salah cakap lak..
    :)

    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    Re: apa yang korang tak tahu

    Post by ezreefa on Fri 23 May 2008, 6:52 am

    aku nk tau..cara2 yg membolehkan aku stop jdik hantu tenet nih..!!!!

    soalan nih umum..so korg tulis jek lah ape yg korg nk tau...walo pe pon...

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: apa yang korang tak tahu

    Post by ijakstory on Fri 23 May 2008, 9:08 am

    macamne nak buat blog? (tolong ajar n translate dlm bm yer)
    (sori.. aku memang tak penah ada sijil benda2 alah computer ni..)
    tahu tekan login n surf.. teringin gak nak belajar buat blog

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa yang korang tak tahu

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 6:15 am

    aku tak tau macam mana nak duit ngan internet nie...

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: apa yang korang tak tahu

    Post by iris87 on Sat 20 Sep 2008, 6:57 am

    aku tak tau pe ya aku tak tau..mksdnya banyak giler r y aku x tau..huhuhu

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: apa yang korang tak tahu

    Post by rasdin17 on Sat 20 Sep 2008, 9:53 am

    ijakstory wrote:macamne nak buat blog? (tolong ajar n translate dlm bm yer)
    (sori.. aku memang tak penah ada sijil benda2 alah computer ni..)
    tahu tekan login n surf.. teringin gak nak belajar buat blog

    Sama lar mcm ijak. Mmg lar berminat tapi x tahu nak wat blog or biz apa

    TMUkmkd
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 111
    Age : 28
    JGR : 220
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: apa yang korang tak tahu

    Post by TMUkmkd on Sat 20 Sep 2008, 11:41 am

    makin banyak yang aku tahu makin banyak la aku tak tahu.. hehe

    bak kata kawan aku.. makin study makin bodoh hehe

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: apa yang korang tak tahu

    Post by reez80 on Sun 21 Sep 2008, 4:41 am

    sejarah bermulanya website berunsurkan forum di negara kita...

    Sponsored content

    Re: apa yang korang tak tahu

    Post by Sponsored content Today at 12:36 am


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 12:36 am