JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [ASK] GAME ONLINE

    Share

    salji
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 18
    Age : 29
    Location : block 18
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-09

    [ASK] GAME ONLINE

    Post by salji on Sat 10 May 2008, 12:18 am

    ada sesiapa yang kaki gamers..?? trutamanya yang men game online..?? pasti ada!! haha kongsilah game anda disini...

    bagi aku, aku minat giler men MU online.. bagi sesiapa yg tak tau ape tu MU online, ianya game yang lebih kurang sama ngan DIABLO... :hehe: sekarang sudah masuk season 3 episode 2... dan ianya adalah free to play... banyak lagi game-game online yang lain macam
    -ragnarok online
    -cabal
    -piratekingonline
    -dan macam2 lagi la...
    bagi peminat ragnarok online, skang server global yg dulu berbayar dah bukak 1 server free... dan ia nya baru dibuka lebih kurang sebulan lebih... tapi aku dah lame tak men game ragnarok ni.. ini info yg aku dapat dari member aku yg giler men ragnarok... haha ...

    korang camner?? yang kaki2 gamers tu...?? tak kan nak men sorang je kot... promote ar game korang... cheers

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by sara on Wed 21 May 2008, 9:31 pm

    sy bukan kaki game..tapi adik kaki game
    sanggup tak tidur malam sbb game dan duduk berjam jam main game..
    baru baru ni sy nampak dia main game cabal..

    ni nak tanya apa beza game game tu semua...
    best ke main game tu..


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    salji
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 18
    Age : 29
    Location : block 18
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-09

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by salji on Sat 07 Jun 2008, 9:42 pm

    ohh.. cabal online... top jugak game tu..

    game game ni akan dimain kan mengikut jalan ceritanye yang tersendiri... setiap game mempunyai jalan cerita yang berlainan tapi menggunakan konsep yang sama... contohnya cabal dan MU adalah game dari jenis RPG iaitu role playing game... check sini kalau nak tau ape tu RPG http://en.wikipedia.org/wiki/Role-playing_game

    yang best nyer kita leh kawal 1 character yang mewakili diri kita dalam game tu... biasanya character2 tu kena gi training untuk up level... ada yang sediakan ranking untuk lihat level siapa yang paling tinggi... kita juga leh lawan dengan character/player lain kat lam game tu... jadi, sape kuat dia menang ar.. bila dah menang tu yang rasa megah2 je nak main game nih.. hahaha... dalam setiap game ada keistimewaannye tersendiri macam set pakaian, senjata, skill, magic, mission, guild, guild war, castle, dan macam2 lagi la... memang tak bosan men game nih... huhu... cakap banyak tak guna.. cuba ar try baru tau... senyumm

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by ijakstory on Sun 08 Jun 2008, 3:36 am

    kalau online ni kena bayar berapa salji? nanti melambung plak bil aku..

    salji
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 18
    Age : 29
    Location : block 18
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-09

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by salji on Wed 11 Jun 2008, 1:26 am

    biasanya game2 online ni free to play... sebab dah banyak sangat server yang free, server yang bayar tu gulung tikar ar jawabnya.. haha ko cume perlu bayar bil internet je... kalau ada server yang kene bayar, pembayaran akan di buat secara kad topup atau internet money... jadi jangan ar risau kay.. hehe

    x666x
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 74
    Age : 33
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by x666x on Wed 23 Jul 2008, 6:46 pm

    aku kaki game online...

    rappelz, 2moons, ran online, cabal yg lates t aku main..

    nick di cabal : SL1ck
    server: mars

    tegur2la kalu jumpe yer hehe haha

    hasyim1987
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 40
    Age : 29
    Location : Subang Jaya
    JGR : 150
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by hasyim1987 on Wed 23 Jul 2008, 7:40 pm

    aku pun kaki game juga tapi jangan terkejut le ok ? ini senarai game yang kamu pernah dengar atau belum pernah dengar lagi

    Cabalsea (nick : Hasyim1987) *stop for while*
    Ragnarok Online Malaysia (nick : Hasyim1987) *online 24 hours perday*
    Ragnarok Online 2 Korean (nick : Hasyim1987) *server always down somethimes*
    Maplesea (nick: Nokiaria) *dont like it*
    Autiditionsea (nick : Hasyim1987) *dont like like*
    Dirft City Ijji (nick : Hasyim1987) *Lagger*
    Gunz Ijji (nick : Hasyim1987) *lagger*
    Gunz International (nick : Hasyim1987) *IDban playing Hacks*
    Hellgate : London (nick : Hasyim1987) *24 hours perday*
    Dispatch Of Army (nick : REDhasyim) *cannot play because explore must be old version*
    Crazy Shooter Online (nick : Hasyim1987, REDhasyim) *play night and mroning only*
    Lively by Google (nick : Hasyim1987 / My Room : Hasyim1987) *play night only*
    Holic USA (nick : Hasyim1987) * play if RO server maintance only*
    Rohan Online (nick : Hasyim1987) *stop for while for hack beware!*
    Requiem Online (nick : Hasyim1987) *play today!*
    Florensia Online (Tiada) *waitting for Open Beta this month*
    2Moons Online (nick : Hasyim1987) *Lagger*
    Perfect World Malaysia (nick : Hasyim1987) *Bored*
    Rakion Online (nick : Hasyim1987) *cannot play dont know why*
    Wind Slayer Online (nick : Hasyim1987) *sometimes i play for nothing to do Job*
    Ghost Online Malaysia (nick : Hasyim1987) *hand going loss!*
    Ghost Online Us (tiada) *Openbeta NOW!*
    Combat Arms (tiada) *hasyim1987 is downloading*
    Bettelfield : Heroes Online (tiada) *Close Beta for London Area Only*
    Age of Conan (tiada) *hasyim1987 will be buy this game for Original Soon*
    Lord the ring Online (nick : Hasyim1987) *Lost Bajet for Money!*
    World Of Warcraft (nick Hasyim1987) *play for Private server only Server BY LANTUI*
    3feel (tiada) *18sx for adult only*
    Aion online (Tiada) *tak sempat nak register tuk Closebeta dan terpaksa tunggu openbeta*
    Pirate Of King (nick : Hasyim1987) *long time this game but still remember*
    Stree Fighter Online (tiada) *tengah downloading*
    Neo Steam (nick : Hasyim1987) *lagger*
    Fiesta online (nick : Hasyim1987) *stop for while*
    Pangyasea (nick : Nokiaria) *stop for play hack BEWARE!*
    Mabinogi (tiada) *US only can play but can change IP US!*
    Monato Esprit (Masalah company) *i play this bvefore then server close bankrup*
    Wolf Team (nick : Hasyim1987) *lagger!*
    Angels Online (nick : Hasyim1987) *poor game*
    Dofus (nick : Hasyim1987) *dont like battle make turn turn*
    Guild Wars (nick : Hasyim1987) *somethimes only*
    Navy Field (Nick : Hasyim1987) *dont know how to play ship!*
    Seal Online (nick : Hasyim1987) *somethimes only*
    Second Life (nick : Hasyim1987) *poor Graphic plus with VERY LAGGER!*
    Nostale (Nick : Hasyim1987) *jarang ada this game always wipe*

    ini sahaja yang baru baru yang sudah register maka add friends jika ada game abang dan kakak main secara online... hai

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by blackrose on Wed 23 Jul 2008, 8:59 pm

    wahhhhh...bnyknyeeeeee shocked
    ni jenis tak tido malamlah ni ek duk main games...

    sedangkan adik aku main warcraft jek...tido pukul 2 pagi...
    inikan hasyim...berpuluh games tuh haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Disturbance
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 130
    Age : 25
    Location : Sepang, Selangor
    Referral : adiex
    JGR : 750
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-25

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by Disturbance on Wed 23 Jul 2008, 10:21 pm

    hasyim ni memang aktif. mmg semue game baru die akan main. tu yang aku ajak die masok JG.

    x666x
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 74
    Age : 33
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by x666x on Thu 24 Jul 2008, 10:26 am

    kalu da kaki game online, mmg aktif je...

    bgn je terus ngadap pc hehe haha

    aiii teringat zaman2 aku blaja dulu, x p kelas akibat men game online haha haha

    hasyim1987
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 40
    Age : 29
    Location : Subang Jaya
    JGR : 150
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by hasyim1987 on Thu 24 Jul 2008, 2:01 pm

    hehehe poteng banyak kali dah nie sbab game isk control diri nie bahaya kalau jadi macam nie affraid

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by blackrose on Thu 24 Jul 2008, 4:34 pm

    x666x wrote:
    bgn je terus ngadap pc hehe haha
    owh...tido gaklah...
    ingatkan tak tido haha
    heheh haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by blackrose on Thu 24 Jul 2008, 4:36 pm

    hasyim1987 wrote:hehehe poteng banyak kali dah nie sbab game isk control diri nie bahaya kalau jadi macam nie affraid
    wow..bahaya wooo... affraid
    game online ni ada ke yg dapat duit kalo kita main? betol ke ni?
    terpikir gak aku...kalo dapat duit..
    24 jam ngadap pc jelah...tak yah keje haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    x666x
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 74
    Age : 33
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by x666x on Thu 24 Jul 2008, 4:48 pm

    blackrose wrote:
    hasyim1987 wrote:hehehe poteng banyak kali dah nie sbab game isk control diri nie bahaya kalau jadi macam nie affraid
    wow..bahaya wooo... affraid
    game online ni ada ke yg dapat duit kalo kita main? betol ke ni?
    terpikir gak aku...kalo dapat duit..
    24 jam ngadap pc jelah...tak yah keje haha

    leh dpt duit tp kene hati kental la..

    1st thing, tujuan nak men game tuh untuk carik duit, jgn ter emo main...

    byk duit leh dpt if tau caranye...

    cara2 dpt duit (either by cash money or ingame money) untuk men game online free nih:
    1. jual brg rare
    2. jual hi lvl player
    3. mainkan player org (powerlvling)
    4. tlg org (mcm upgrade brg ke, tlg war ke)

    tuh salah satu cara nak dpt duit untuk men game online free nih, tp for sure kene bc tnc dulu untuk game tersebut as mostly xbg wat benda2 kat atas tuh...

    ade kenal satu family dulu, laki bini anak2 sume men game ran online huhu...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by blackrose on Thu 24 Jul 2008, 5:09 pm

    x666x wrote:
    leh dpt duit tp kene hati kental la..

    1st thing, tujuan nak men game tuh untuk carik duit, jgn ter emo main...

    byk duit leh dpt if tau caranye...

    cara2 dpt duit (either by cash money or ingame money) untuk men game online free nih:
    1. jual brg rare
    2. jual hi lvl player
    3. mainkan player org (powerlvling)
    4. tlg org (mcm upgrade brg ke, tlg war ke)

    tuh salah satu cara nak dpt duit untuk men game online free nih, tp for sure kene bc tnc dulu untuk game tersebut as mostly xbg wat benda2 kat atas tuh...

    ade kenal satu family dulu, laki bini anak2 sume men game ran online huhu...
    serius ke??? affraid
    real money ke??? shocked


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    x666x
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 74
    Age : 33
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by x666x on Thu 24 Jul 2008, 5:12 pm

    blackrose wrote:
    x666x wrote:
    leh dpt duit tp kene hati kental la..

    1st thing, tujuan nak men game tuh untuk carik duit, jgn ter emo main...

    byk duit leh dpt if tau caranye...

    cara2 dpt duit (either by cash money or ingame money) untuk men game online free nih:
    1. jual brg rare
    2. jual hi lvl player
    3. mainkan player org (powerlvling)
    4. tlg org (mcm upgrade brg ke, tlg war ke)

    tuh salah satu cara nak dpt duit untuk men game online free nih, tp for sure kene bc tnc dulu untuk game tersebut as mostly xbg wat benda2 kat atas tuh...

    ade kenal satu family dulu, laki bini anak2 sume men game ran online huhu...
    serius ke??? affraid
    real money ke??? shocked

    yup, real money, but its worth it if u r hardcore online gamer...

    kene makan game, tido game, minum game, mandi game haha

    lain game lain harganye, ikut pasaran semasa....

    Disturbance
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 130
    Age : 25
    Location : Sepang, Selangor
    Referral : adiex
    JGR : 750
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-25

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by Disturbance on Thu 24 Jul 2008, 5:29 pm

    yeah. ade 1 game tu. harge item die about 1k++ dollar.
    kalau tuka kat malaysia... RM3.5k . wah affraid
    mcm x666x ckp la.. mmg stiap mase online...

    ade cine kat cc aku neh... spend more than RM20 per day..
    dari pkol 11 am sampai 11.30pm..
    tu pon sebab cc bukak sampai pkol 12am.
    kalo 24 jam.. haha.. mmg ponteng keje je la die razz


    Last edited by Disturbance on Thu 24 Jul 2008, 8:02 pm; edited 1 time in total

    salji
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 18
    Age : 29
    Location : block 18
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-09

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by salji on Thu 24 Jul 2008, 6:17 pm

    kalau betul2 nak buat duit dalam game,, buat server game sendiri, contoh ragnarok, pastu sediakan webshop/donate untuk player buat bayaran bagi mendapatkan ganjaran seperti set item, weapon, vip pass, dan macam2 lagi yang menarik... bese kalau kita nak men game, kita nakkan ape kat lam game tu?? cam aku, aku nak set power, snang nek lvl, n yang penting tak lagg... hehehe... tapi kos nak wat server ni pun mahal, sbb nak amik kira komputer server yg nak kene beli.. aku bagi contoh zhypermu, paling top dalam muonline private server... ramai giler player... ada 6 subserver kalau tak silap... tiap ari leh kate ada 3 server full!! dengan ramai giler player yg men, tu lom kira yg donate, memang kaya ar... tak yah keje... tak caye, tanye adiex... hahahaha.. tapi aku da tak men game nih.. skang ni sibuk blaja ar... kat KL.. haha

    EDIT : Memperolehi JGR50 for the good info senyumm

    hasyim1987
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 40
    Age : 29
    Location : Subang Jaya
    JGR : 150
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by hasyim1987 on Thu 24 Jul 2008, 7:28 pm

    aku nak buat macam nie la (world of warcraft malaysia in private server) lepas tu item purchase dapat duit gak orang tak tahu item wow nie. kalau Ragnarok rasanya orang banyak tahu dah item mana hebat tak hebat... kan kan ?

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by blackrose on Fri 25 Jul 2008, 7:54 am

    wah...tak sialah korang duk depan pc main games online ni ek...
    boleh dapat duit rupanya...
    kalo buat server game sendiri...lg masyukkk...


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by sara on Fri 25 Jul 2008, 10:18 am

    nak tanya pada pakar pakar game kat sini;

    -camner boleh buat duit dengan game online ni..
    -main game online ni tak makan bil banyak ke..sbb kat umah adik main game bil hingga rm100 sebulan..
    -game online ni tak banyak virus ke..
    -apa yang paling seronoknya main game online ni..


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    x666x
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 74
    Age : 33
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by x666x on Fri 25 Jul 2008, 12:18 pm

    sara wrote:nak tanya pada pakar pakar game kat sini;

    -camner boleh buat duit dengan game online ni..
    -main game online ni tak makan bil banyak ke..sbb kat umah adik main game bil hingga rm100 sebulan..
    -game online ni tak banyak virus ke..
    -apa yang paling seronoknya main game online ni..

    cam salji ckp, kalu betul2 nak wat game, wat la server sendiri, kuar duit sikitla untuk modal.. tp pastikan korang pandai wat marketing la, ajak memember main, sediakan segala yg diminati pemain.. n yg penting, server jgn lag, kalu x mmg x lama la game tuh...

    member aku ade wat prevet server ran online dulu, mmg best, tp server x cukup power, so x byk leh untung la huhu...

    berbalik pada pertanyaan kak sara:

    - ade dua, kalu betul2 nak wat duit, wat server sendiri cam tertera kat atas.. kalu nak enjoy main sambil main game, bc la post saya yg terdahulu ye hehe haha

    - nak ikutkan bil, tataula.. kalu setakat invest sebulan rm100 tp dpt sampai 500-600 ok gak ape....

    - mostly online game yg certified ade antivirusnye sendiri.. diorang kene jaga gak diorangnye game, kalu x xde sape nak men game diorang

    - paling seronok? sng citer camnila, sape2 yg suka men ym tuh, lebih kurang la men game online nih, juz kalu xde member nak ajak borak leh lvling, wat komuniti.. xdela melangu duk tunggu org je nak ajak chatting kan huhu razz

    EDIT : Memperolehi JGR50 for the good info senyumm

    hasyim1987
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 40
    Age : 29
    Location : Subang Jaya
    JGR : 150
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by hasyim1987 on Fri 01 Aug 2008, 9:39 am

    ini nak register paypal account nie ? hehe

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by sara on Mon 04 Aug 2008, 3:00 pm

    masih tak faham camner boleh dapat duit dengan hanya main game jer..
    mcm buka kedai cyber ke ni hasyim


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    jeramigendut
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 7
    Age : 38
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-08

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by jeramigendut on Sat 09 Aug 2008, 5:47 am

    he he main dota la senang xyah bayar best pun best

    Sponsored content

    Re: [ASK] GAME ONLINE

    Post by Sponsored content Today at 11:39 pm


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 11:39 pm