JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [INFO] The Tube Oren & Buah Naga

    Share

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    [INFO] The Tube Oren & Buah Naga

    Post by yantie on Thu 08 May 2008, 3:24 pm

    PROMOSI THE TUBE BES MINUMAN OREN & BUAH NAGA
    www.thetube.dfoods.biz
    (Harga tidak termasuk kos penghantaran)

    Belian Biasa
    1 pek Oren/Buah Naga
    Harga Biasa = RM16.00

    Pakej A
    1 Kotak Oren/Buah Naga @ (1 kotak x 12 pek)
    Harga RM13.90 x 12 pek = RM166.80

    Pakej B
    5 Kotak Oren/Buah Naga @ (5 kotak x 12 pek)
    Harga RM13.70 x 60 pek = RM822.00

    Pakej C
    10 Kotak Oren/Buah Naga @ (10 kotak x 12 pek)
    Harga RM13.50 x 120 pek = RM1,620.00

    Pakej D
    12 Kotak Oren/Buah Naga @ (12 kotak x 12 pek)
    Harga RM13.00 x 144 pek = RM1,728.00

    Setiap pelanggan yang membeli produk secara pakej akan diberi hadiah saguhati yang berupa produk edaran NSS.


    Last edited by yantie on Fri 26 Dec 2008, 6:09 pm; edited 4 times in total

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: [INFO] The Tube Oren & Buah Naga

    Post by Adiex on Thu 12 Jun 2008, 12:21 am

    hmm, kalo disertakan dengan gambornye sekali kan lagi jelas produk tu.. betul x cik yantie :)

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Ada tak wakil drp Adima Maju Sdn Bhd yg membaca ruangan promosi ini ?

    Post by yantie on Sun 15 Jun 2008, 10:43 pm

    Adiex wrote:hmm, kalo disertakan dengan gambornye sekali kan lagi jelas produk tu.. betul x cik yantie :)
    Assalamualaikum......

    Terima kasih di atas cadangan tersebut. Memang akak pernah cuba utk sertakan dgn gambarnya sekali. Tapi tak dapatlah........ Banyak kali akak buat tapi tak jadi pun.......

    Ada sesiapa boleh tolong tak? Kalau ada yg secara sukarela nak tolong nanti akak emailkan gambar tersebut. Tak pun bukak jer laman web yg ada kat atas tu www.thetube.dfoods.biz .

    Hmmmm....... kalaulah ada mana2 wakil drp Syarikat Adima Maju Sdn Bhd yang terbaca ruangan promosi ini, boleh tak tolong copy & paste di sini gambar terkini produk Thetube?

    Macam mana nie? Ada tak wakil drp Syarikat Adima Maju Sdn Bhd yang membaca ruangan promosi kat sini? Sekiranya pihak berkenaan iaitu sama ada tuan Ibrahim, tuan Nur Sham, Cik Noorapidah, Puan Sherry dan suaminya ada terbaca ruangan promosi di sini, boleh tak tolong saya? senyumm

    Terima kasih

    Wassalam

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: [INFO] The Tube Oren & Buah Naga

    Post by Adiex on Sun 15 Jun 2008, 10:46 pm

    kalo nak upload gambo kat sini mesti gune JG forum uploader baru kuar gambo tuh.. aka klik je kat 'Host an image' kat atas reply box tu :)

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Nikmatilah Keaslian Rasa Sebenar Bes Oren & Buah Naga dgn Pati Bersari

    Post by yantie on Sun 15 Jun 2008, 10:58 pm

    Adiex wrote:hmm, kalo disertakan dengan gambornye sekali kan lagi jelas produk tu.. betul x cik yantie :)

    Oh ya...... macam nie lah........ Seperti yang dijanjikan dalam thread yg satu lagi tu, apa kata akak kirimkan produk The Tube nie? Jadi, selain dapat menatap gambarnya sepuas2 hati, hehe saudara Adiex juga boleh Menikmati Keaslian Rasa Sebenar Bes Oren & Buah Naga Dengan Pati Bersari ini..... senyumm

    Bagi akak alamatnya. Melalui PM pun boleh.....

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: [INFO] The Tube Oren & Buah Naga

    Post by Adiex on Sun 15 Jun 2008, 11:15 pm

    hmm, boleh2 haha, tapi kene tunggu kejap sebab saye dalam proses pindah rumah.. maybe dalam minggu depan.. so takut tak sampai pulak produk akak tuh :)

    bila dah setel semuanye baru saye bag alamat umah pada akak ye haha

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Bersama BERSATU Membina Kota Impian

    Post by yantie on Sun 15 Jun 2008, 11:26 pm

    Adiex wrote:hmm, boleh2 haha, tapi kene tunggu kejap sebab saye dalam proses pindah rumah.. maybe dalam minggu depan.. so takut tak sampai pulak produk akak tuh :)

    bila dah setel semuanye baru saye bag alamat umah pada akak ye haha

    Berehhhh.........

    P/S : Oh ya, Akak teringin gak nak bantu awak untuk membina kota impian awak tu, tapi tak pandai lah. Kalau nak mintak akak bagi idea tu boleh cuba...... Nanti kita sembang kat thread satu lagi..... Akak pun tengah berusaha untuk membina sebuah kota impian agar menjadi realiti...... Amin

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Mana alamatnya ?

    Post by yantie on Thu 26 Jun 2008, 6:38 pm

    Adiex wrote:hmm, boleh2 haha, tapi kene tunggu kejap sebab saye dalam proses pindah rumah.. maybe dalam minggu depan.. so takut tak sampai pulak produk akak tuh :)

    bila dah setel semuanye baru saye bag alamat umah pada akak ye haha

    Assalamualaikum....

    Hmmm.... Dah pindah rumah ke belum ? Nanti jangan lupa bagi alamat baru pada akak ya. Kalau akak terlupa tolong ingatkan ya. Akak dah berjanji jadi ianya haruslah ditepati.....

    Cepat ! Cepat ! InsyaAllah akak akan bukak tawaran hadiah yang kedua pulak ni. Itupun kalau penghantaran pertama, untuk orang yang pertama, telah selamat diterima.

    NSS - Segalanya di tangan anda ! senyumm

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: [INFO] The Tube Oren & Buah Naga

    Post by Adiex on Mon 07 Jul 2008, 8:27 pm

    dah pindah tapi baru 2 minggu kak, lom dapat alamat lengakp lagi umah ni.. hmm nanti saya cube dapatkan kemudian senyum

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [INFO] The Tube Oren & Buah Naga

    Post by yantie on Thu 31 Jul 2008, 5:54 pm

    Dapatkan segera Jus Minuman The Tube Oren dan Buah Naga di Lot CG8 Kompleks Dagangan Mahkota.

    Cepat!!!! Cepat!!!!!!! Jualan Promosi / Penghabisan Stok akan berlangsung di KDM.

    Harga Biasa
    RM16.00 @ satu pek

    Harga Promosi
    RM13.00 @ satu pek


    Last edited by yantie on Fri 26 Dec 2008, 6:11 pm; edited 1 time in total


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    Sponsored content

    Re: [INFO] The Tube Oren & Buah Naga

    Post by Sponsored content Today at 4:22 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 4:22 am