JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [INFO] Rangkaian Produk / Perkhidmatan Edaran NSS

    Share

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    [INFO] Rangkaian Produk / Perkhidmatan Edaran NSS

    Post by yantie on Tue 06 May 2008, 5:44 pm

    Antara rangkaian produk dan perkhidmatan edaran NSS ialah :

    PRODUK TRADING

    1) The Tube Bes Minuman Oren & Buah Naga - Produk minuman keluaran Adima Maju Sdn Bhd
    www.thetube.dfoods.biz

    2) Pes Masakan Segera – Pelbagai produk masakan tradisi asli Johor keluaran Pak Ngah Food & Catering Serv.
    www.pakngahfood.biz

    3) Crystal Booster Spray (Semburan Kristal Zam Zam) – Produk yang di formula oleh Ustaz Haji Munir b. Saidin
    www.myaura7.com

    4) Sistem Penapisan Air – Produk edaran Woongjin Coway (M) Sdn Bhd
    www.coway.com.my

    5) Tudung - Pelbagai jenis koleksi tudung yang ditempah khas dari negeri Kelantan

    6) Songkok – Pelbagai jenis songkok jahitan tangan yang bermutu tinggi ditempah khas dari negeri Kelantan

    7) Produk keperluan rumah – Produk edaran Giacomo Corporation (M) Sdn Bhd


    PRODUK MLM

    1) Ubat Gigi Gamat & Sabun Herbal Cleanser - Produk Formula Dr Rodzi (FDR) keluaran Sharmila Sdn Bhd
    www.sharmilaworld.com

    2) Produk perubatan yang mengandungi ayat-ayat suci Al-Quran terpilih serta Air R/O kaedah larutan Za'faran dan Air Zam-Zam – Produk edaran Global Ninety Nine
    www.global99.com.my

    3) Produk keluaran CNI Enterprise (M) Sdn Bhd

    www.mycni.com.my

    4) Produk keluaran Tupperware


    PRODUK AFFILIATE

    1) Saham hartanah daripada Syarikat Padu Asli Development Sdn Bhd
    http://www.sahamhartanah.net?ref=Yantienss

    2) Tawaran Pakej PC terhebat, bayaran mudah bulanan tanpa kad kredit

    http://buynow2u.com/?id=yantienss

    3) Produk prepaid Maxis, Celcom, Digi dan lain-lain dengan hanya menggunakan SMS

    http://www.mastereload.biz/?tnnuryantie

    4) Produk halal keluaran industri desa
    http://www.bio-asli.com/?id=yantienss







    Last edited by yantie on Mon 14 Jul 2008, 6:38 pm; edited 1 time in total

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Promosi Terkini di NSS

    Post by yantie on Sat 10 May 2008, 9:51 am

    Promosi terkini produk dan perkhidmatan edaran NSS Future Enterprise akan dikemaskini dari masa ke semasa.

    Mohon pihak Admin memberi teguran sekiranya saya ada ter'over' semasa mengadakan promosi di sini. Manalah tahu dalam keghairahan mengadakan promosi tersebut saya terlupa yang portal ni bukanlah hak milik peribadi saya. Walau bagaimanapun terima kasih sekali lagi kerana sudi memberikan laluan ini untuk saya mengetengahkan produk dan perkhidmatan NSS di sini dan saya amat menghargainya.

    Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi wakil jualan rangkaian produk/perkhidmatan edaran Syarikat NSS ataupun ingin membeli mana2 drp rangkaian produk/perkhidmatan NSS amatlah dialu-alukan.

    Sebagai tanda penghargaan diatas sokongan anda, anda akan diberi keistimewaan iaitu berpeluang untuk memasarkan produk atau perkhidmatan yang diusahakan sendiri melalui pelan pemasaran yang diatur oleh pihak pengurusan Syarikat NSS Future Enterprise mengikut syarat-syarat yg telah ditetapkan.

    Sekian, terima kasih.

    note : Yanti boleh mempromosi apa sahaja tanpa had dalam ruangan promosi yanti ni :) - Admin, Adiex

    ajay
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 11
    Age : 37
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-14

    Re: [INFO] Rangkaian Produk / Perkhidmatan Edaran NSS

    Post by ajay on Wed 25 Jun 2008, 2:55 pm

    a'kum kak yantie, amacam dengan business proposal saya tempoh hari. saya harap kakak dah baca dan pertimbangkan. kita boleh buat satu group dan networking antara forumers dan geng2 semua

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: [INFO] Rangkaian Produk / Perkhidmatan Edaran NSS

    Post by yantie on Thu 26 Jun 2008, 10:49 am

    ajay wrote:Assalamualaikum kak yantie, amacam dengan business proposal saya tempoh hari. saya harap kakak dah baca dan pertimbangkan. kita boleh buat satu group dan networking antara forumers dan geng2 semua

    Waalaikummussalam Ajay.....

    Akak dah pun baca. Sekarang nie tengah kumpul maklumat dan InsyaAllah Akak akan mengadakan satu perjumpaan dengan semua Rakan Niaga NSS bagi memperjelaskan lagi matlamat dan halatuju sebenar NSS. Buat sementara waktu nie, Akak akan mengadakan perbincangan secara online menerusi forum JG & BJ.

    Hmmm.... Sebagai Rakan Niaga NSS, sudah pasti Ajay telah membaca dan memahami syarat2 untuk menjadi Rakan Niaga NSS kan ? Jadi, boleh Akak tahu Ajay berminat untuk menjadi Rakan Niaga NSS Biasa @ Rakan Niaga NSS VIP ? Ini penting bagi Akak agar dapat Akak menyusun atur segala strategi pemasaran dengan lebih kemas lagi.

    P/S : Untuk makluman, malam esok (Jumaat - Isnin) Akak akan berada di Kelantan dan menginap di rumah family Akak di Machang. Pagi esoknya (Sabtu) Akak akan ke Pasir Mas - ada urusan sikit dengan Pakcik Akak di sana. Kemudian Akak akan ke Kota Bharu jumpa dengan Makcik Akak di kedainya (Stokis Negeri FDR) yg berdepan dengan kedai Jaaffar Rawas & berhampiran dengan MPKB. Kemudian tu........... nak melawat saudara mara Akak kat sana sambil shopping. hehe

    Kalau Ajay nak jumpa dengan Akak, boleh jugak. Hmmmm.... Nak jumpa kat mana ya? Machang, Pasir Mas @ Kota Bharu ? Kalau di Kota Bharu mungkin kita boleh jumpa di kedai Makcik Akak ataupun jumpa kat KB Mall. Sepupu Akak ada bukak kedai handphone kat sana. Nama kedainya Lordok Telecommunication (tolong promo sikit) hehe

    Apa2 hal pun nanti kita hello2 ya. Ajay ada kan nombor handphone Akak ? nanti kita jumpa di mana2 lokasi yg sesuai ya. Suami dan anak Akak pun ada sekali. Bolehlah kita berkenal2an. Ntah2 kita nie bersaudara, manalah tahu kan? senyumm

    Sekian, wassalam.

    ajay
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 11
    Age : 37
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-14

    Re: [INFO] Rangkaian Produk / Perkhidmatan Edaran NSS

    Post by ajay on Sun 29 Jun 2008, 6:23 pm

    assalamualaikum,
    alamak sori kak, saya tak bukak internet 2-3 lepas. pasal bz sket. semalam baru balik dari dungun antar adik ipar gi UITM. nampak gayanya terlepas peluang jumpa akak. ape2 hal terima kasih

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Rakan Niaga NSS Biasa @ VIP ?

    Post by yantie on Thu 03 Jul 2008, 6:07 pm

    ajay wrote:assalamualaikum,
    alamak sori kak, saya tak bukak internet 2-3 lepas. pasal bz sket. semalam baru balik dari dungun antar adik ipar gi UITM. nampak gayanya terlepas peluang jumpa akak. ape2 hal terima kasih

    Waalaikummussalam....

    Takpe..... lain kali jer kita jumpa.

    Hmmmm........ Persoalan yg akak ajukan di atas belum terjawab lagi nie.

    Macam nie lah ada masa nanti kita adakan satu perbincangan di thread yg akak khaskan untuk aktiviti di negeri Kelantan. Tak pun klik jer di sini http://jomgempaq.com/nss-future-f53/jom-kita-berjumpa-sambil-ber-aktiviti-di-kelantan-t848.htm . Kat sini Ajay boleh update apa shj tentang perjumpaan dan aktiviti di Kelantan untuk makluman akak dan semua forumer.

    Terima kasih. Jumpa lagi ya. Wassalam

    Sponsored content

    Re: [INFO] Rangkaian Produk / Perkhidmatan Edaran NSS

    Post by Sponsored content Today at 4:22 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 4:22 am