JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    THE PASAR MALAM OTAI HAS REVEALED

    Share

    aree
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 6
    Location : Pearl Of The Orient
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-07

    THE PASAR MALAM OTAI HAS REVEALED

    Post by aree on Thu 01 May 2008, 5:59 pm

    :02: Salam!!!!!

    Buat seluruh warga Jom Gempaq.... terima kasih atas undangan red carpet terhadap saya haha ....

    Saya tak pandai online biz tapi offline biz no prob......

    Nantikan post-post saya ... Income Stream Ku Dengan Perniagaan Pasar Malam>> The Silent Pasar Malam Billionaire...

    Dan bagaimana saya akan ajarkan anda keluar modal pukul 10 pagi dan jan keuntungan kul 6 petang haha


    Satu soalan pade yang boleh bantu...

    Naper signature tu tak leh masukkan tek dan takder link cam gambar kunci tu.. tolong sat?????

    aree
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 6
    Location : Pearl Of The Orient
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-07

    Re: THE PASAR MALAM OTAI HAS REVEALED

    Post by aree on Fri 02 May 2008, 3:33 am

    Nampak nyer ramai yang tak minat nak bantu.... sedih .... tak per ler nak buat cam ner...orang tak sudi?????

    Kalau cam ni saya akan berundur diri .... merajuk he he he sembah

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: THE PASAR MALAM OTAI HAS REVEALED

    Post by blackrose on Fri 02 May 2008, 8:21 am

    Hai aree...
    salam kenal...selamat datang ke JG dan selamat bergempaq...

    about signature...tak boleh masukkan camne tu? kan dah ada signature awak...


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    aree
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 6
    Location : Pearl Of The Orient
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-07

    Re: THE PASAR MALAM OTAI HAS REVEALED

    Post by aree on Fri 02 May 2008, 11:45 am


    Salam.... Betul tu ... signature tapi kenapa tak boleh kita tulis ayat lain dan tidak pada Link URL punya Nama... maksud saya untuk teknikduitcepat saya tulis buat duit segera dan link url itu tidak akan nampak????

    Tolong yer???

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: THE PASAR MALAM OTAI HAS REVEALED

    Post by mebenk2u on Fri 02 May 2008, 2:42 pm

    welkam to the house..pasal teks tu kena tanya admin. :)

    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    Re: THE PASAR MALAM OTAI HAS REVEALED

    Post by chika on Fri 02 May 2008, 4:18 pm

    aree wrote:

    Salam.... Betul tu ... signature tapi kenapa tak boleh kita tulis ayat lain dan tidak pada Link URL punya Nama... maksud saya untuk teknikduitcepat saya tulis buat duit segera dan link url itu tidak akan nampak????

    Tolong yer???

    hmm..psl yg link url nye name tu awk kne rujuk dgn admin. sbb sy nk wat pn x jadi..
    nway welkam to JG n salam kenal.. :02:

    onix
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 214
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-08

    Re: THE PASAR MALAM OTAI HAS REVEALED

    Post by onix on Fri 02 May 2008, 6:25 pm

    salam aree.. selamat berkenalan...

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: THE PASAR MALAM OTAI HAS REVEALED

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 1:18 am

    welkam to Jom gempaq...selamat berforum...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: THE PASAR MALAM OTAI HAS REVEALED

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 11:41 am

    hello, aree...........aku baru jer kat sini............

    Sponsored content

    Re: THE PASAR MALAM OTAI HAS REVEALED

    Post by Sponsored content Today at 8:39 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 8:39 pm