JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    My Thread (My Topic)

    Share

    T-pain
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 98
    Age : 28
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-21

    loving My Thread (My Topic)

    Post by T-pain on Wed 30 Apr 2008, 8:12 pm

    sapa penah main game ni kat forum. caranya mudah je, korang try post kat topik ni & cube jadi orang yang terakhir sekali post kat sini untuk memiliki thread ni. so, jom start!

    setau aku ade peraturan untuk topik camni, cam x boleh double posting & spam! aku nak mulekan..

    TOPIK AKU! sape2 x leh curik!

    ps: korang try le curik, tgk sape yang last2 dapat thread ni hahaha haha

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by Adiex on Wed 30 Apr 2008, 9:11 pm

    /approved

    btw, My thread.. aku dah curik haha haha:D:D:D

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by ijakstory on Wed 30 Apr 2008, 9:28 pm

    sapa yang jadi pencuri ni..
    :26:

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by mebenk2u on Fri 02 May 2008, 4:36 am

    takkan ada lastnya..tp aku akan support thread ni..so I CURIK THREAD nie..
    :36: p/s: jangan post lg kat sini supaya aku boleh memiliki thread ni..........eheheheheh.

    :25:

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by blackrose on Fri 02 May 2008, 8:37 am

    Skarang aku curik dr ko mebenk

    :63:


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by chika on Fri 02 May 2008, 1:46 pm

    kini chika telah mengambil alih thread nie dr black..
    thread ini chika yg punya skg.. :62:

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by mebenk2u on Fri 02 May 2008, 2:06 pm

    sampai hati korang curik dari aku..aku report kat nenek aku kang haaa....
    :assa:

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by mebenk2u on Fri 02 May 2008, 2:08 pm

    aku curik semula dari ko chika..(guna teknik pecah tandas mas selamat masuk rumah chika)..hehehe.

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by blackrose on Sat 03 May 2008, 12:36 pm

    aku curik balik thread ni dar mebenk...dia simpan bawah bantal rupenye...
    aku nak simpan dalam laci underwear hubby aku... :assa:

    kalo berani geledahlah laci hubby aku :63:


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by mebenk2u on Sat 03 May 2008, 12:55 pm

    takper..aku pun lelaki jugak..jadi kalau selak laci underwear hubby ko pun aku tak kesah..kalau ada yg masih tak pakai lagi, aku curik thread dgn underwear sekali. Haaadoiiiii..hahahahaha..
    :assa:

    misztake
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 296
    JGR : 80
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by misztake on Fri 23 May 2008, 5:38 am

    huhu..
    bila la nak lastnye..
    hahaha

    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by ezreefa on Fri 23 May 2008, 6:50 am

    xder maknernyer...
    ni aku tgh rompek topik nih dr ko blackrose....


    p/s:lagik 1 rules die...sorg leh post skali jek..camtuh barulah ader endingnyer..adoi...

    misztake
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 296
    JGR : 80
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by misztake on Fri 23 May 2008, 5:29 pm

    hahaha..
    kalu sorg skali post je, ntah bila nak abis..

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by yantie on Thu 19 Jun 2008, 6:35 pm

    Yes di sini pasti akan berakhirnya........
    Peluang untuk aku pula merebut tahta....
    Tuan tanah sedang sibuk dan leka.....
    Begitu juga ahli yang lain semua....
    Tapi aku tak tamakkan kuasa.....
    Siapa yang layak ambik alihlah segera...
    Tapi syaratnya mestilah ada....
    Harus berbicara bagai seorang raja....
    Kalau gagal tak layaklah ia.....
    Peluang untuk ahli lain pula.....
    Siapa nak cuba rampas tahta.....
    Dari aku sila lah sila.....
    Jangan malu jangan segan pula.....
    Aku juga orang biasa.....
    Cepatlah cepat siapa nak cuba.....
    Makin di cuba makin banyak idea....
    Tapi aku nie punyalah banyak kerja....
    Jadi harus berhenti seketika.....
    Kalau ikutkan banyak lagi nak berkata....
    Tetapi nak beri laluan untuk ahli lain pula.....
    Aku nie takdelah tamakkan kuasa.....
    Syukur kepada Tuhan yang Esa....
    Terima kasih tidak terhingga....
    Kepada pemilik portal yang mulia....
    Kerana sudi menerima hamba....
    Untuk bertandang di rumah tuan hamba....
    Datangnya hamba di jemput Hunter yang mulia....
    Kemudian diberi pula sebuah istana.....
    Sudilah sudi tuan hamba semua....
    Hinggap sebentar ke istana hamba...
    Janganlah sekadar hanya membaca....
    Tegurlah hamba sapalah hamba di sana....
    Cukup sudah sampai di sini sahaja....
    Anak hamba sudah pun jaga.....

    gummybear
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 23
    Age : 29
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-06-17

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by gummybear on Mon 23 Jun 2008, 11:56 am

    huahahahaha.....
    apenyer la thread nih...
    camne tuh??
    curik2??
    xpaham la...
    tp aku pon terase nk mencuri gak ni

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by sara on Mon 07 Jul 2008, 11:35 am

    camner nak main ni..nak curik apa..
    curi thread ke..


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by ijakstory on Tue 08 Jul 2008, 9:50 am

    sara mungkin boleh curik hati saya.. mehlaa curi.. mari mari

    (aku pun pening thread ni..) tunggu signal dari admin atau supermode jer..

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by blackrose on Tue 08 Jul 2008, 4:08 pm

    ijakstory wrote:
    (aku pun pening thread ni..) tunggu signal dari admin atau supermode jer..
    lha...kan ko moderator...terpulang pada ko lah haha
    tp jgn lupa kasih alasannye haha hehehe


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by ijakstory on Wed 09 Jul 2008, 9:00 am

    Disebabkan thread ni mengelirukan+memening user JG.. Dengan sedihnya saya lock thread ni.. (sekiranya tiada bantahan dibuat, dalam masa 1-2 bulan saya DELETE!)

    Kepada saudara T-Pain (mana dia hilang tah?) sebagai tuan tanah kepada thread ni, sila inform kepada mod yg bertugas sekiranya anda mahu thread dibuka kembali.. dan tidak lupa beri alasan musabab untuk menghidupkan thread ni..

    Sponsored content

    loving Re: My Thread (My Topic)

    Post by Sponsored content Today at 4:19 am


      Current date/time is Mon 05 Dec 2016, 4:19 am