JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Share

    jomheboh
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 19
    Age : 41
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-25

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by jomheboh on Tue 19 Aug 2008, 4:39 pm

    terima kasih admin... saya ingat admin pun kena register kat jomheboh... mungkin hari ni kita org masukkan tel nokia free... siapa bid tinggi dia dpt.... bid sahaja... tapi tel free...
    Admin wrote:ok..dah settle.. hehe

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Admin on Tue 19 Aug 2008, 4:41 pm

    jomheboh wrote:terima kasih admin... saya ingat admin pun kena register kat jomheboh... mungkin hari ni kita org masukkan tel nokia free... siapa bid tinggi dia dpt.... bid sahaja... tapi tel free...
    Admin wrote:ok..dah settle.. hehe

    betul ke ni?? hanya bid je n tak perlu bayar satu sen pun? affraid

    Sama-sama2..takde hal lah coz cbe baca slogan kat atas banner forum ni..ape die tulis?? haha

    jomheboh
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 19
    Age : 41
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-25

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by jomheboh on Tue 19 Aug 2008, 4:44 pm

    hari ni kita org akan masukkan tel free tersebut.... mungkin selepas ni ada lagi brg free... cuma kena bid laaa. tapi tak yah bayar....

    sape paling tinggi dib dia akan dapat..

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Admin on Tue 19 Aug 2008, 4:47 pm

    wah..bestlah..dah daftar tapi xtau kat mane nak dapat benda2 free semua tu..kene cepat ni hehe

    jomheboh
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 19
    Age : 41
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-25

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by jomheboh on Tue 19 Aug 2008, 4:53 pm

    kirta org belom masukkan lagi... tapi hari ni laa kita org masukkan...

    barang tu akan berada selama 10 hari... kemudian ganti dgn benda lain lak... mcm ni laa baru heboh...
    kalau admin ada barang utk dijual silalah iklan kat situ... FOC je...
    harap admin enjoy..

    admin boleh download manual.... kat jomheboh....

    Admin wrote:wah..bestlah..dah daftar tapi xtau kat mane nak dapat benda2 free semua tu..kene cepat ni hehe

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Admin on Tue 19 Aug 2008, 4:57 pm

    wah..boleh fight lelong.com ni.. senyumm
    kalo nak offer brg free utk ahli forum ni saje, boleh gak..ktorg akan letak kat kedai jomgempaq n send newsletter kat semua ahli.. senyum

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by blackrose on Tue 19 Aug 2008, 5:00 pm

    Admin wrote:wah..boleh fight lelong.com ni.. senyumm
    kalo nak offer brg free utk ahli forum ni saje, boleh gak..ktorg akan letak kat kedai jomgempaq n send newsletter kat semua ahli.. senyum
    a'a...idea yg bagus...
    JGR yg diperkenalkan kat JG ni...
    bolehlah ditebus dgn barangan free en. jomheboh tu haha
    senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    jomheboh
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 19
    Age : 41
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-25

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by jomheboh on Tue 19 Aug 2008, 5:03 pm

    saya tak berapa paham... apa barang yg dijual kat JG....JGR?
    baru nak kenal JG

    blackrose wrote:
    Admin wrote:wah..boleh fight lelong.com ni.. senyumm
    kalo nak offer brg free utk ahli forum ni saje, boleh gak..ktorg akan letak kat kedai jomgempaq n send newsletter kat semua ahli.. senyum
    a'a...idea yg bagus...
    JGR yg diperkenalkan kat JG ni...
    bolehlah ditebus dgn barangan free en. jomheboh tu haha
    senyumm

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Admin on Tue 19 Aug 2008, 5:09 pm

    Sebenarnya kat forum ni kitorg akan kasi reward mcm bonus ganjaran ala-ala gitu..Bonus tu boleh dapat daripada posting2 kita n daripada peraduan n pertandingan yang jomgempaq adekan..

    Actually, kalo nak tebus point tersebut tu, boleh tebus dgn barang2 yg ade di kedai jomgempaq tapi kat kedai tu takde barang lagi n kalo en.jomheboh nak offer barang free untuk forum ni saje, bolehlah letak kat kedai jomgempaq..

    Ktorg akan kasilah perhargaan kat sape2 yg sudi mensponsor barang2 kat situ.. senyum

    p/s: masih mencari org yg berminat nak sponsor ni..

    jomheboh
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 19
    Age : 41
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-25

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by jomheboh on Tue 19 Aug 2008, 5:15 pm

    barang ada satu... macam mana nak jual kat geng2 JG....

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Admin on Tue 19 Aug 2008, 5:19 pm

    jomheboh wrote:barang ada satu... macam mana nak jual kat geng2 JG....

    kalo nak jual tu ktorg tak terima coz dah jadi lain tapi kalo en.jomheboh nak sponsor brang tersebut bolehlah..kira kasi free mcm hadiah la.. senyum

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by ifilasaila on Tue 19 Aug 2008, 5:28 pm

    bila start nak bagi hp free..? eh silap, bila start blh bid hp ? true

    jomheboh
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 19
    Age : 41
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-25

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by jomheboh on Tue 19 Aug 2008, 5:31 pm

    hari ni...

    pada admin... jom masuk char room kat jomheboh.com.my. saya tak berapa paham u punya cara...
    nak kena bagi free kat sapa.... kat semua geng JG ke....
    ifilasaila wrote:bila start nak bagi hp free..? eh silap, bila start blh bid hp ? true

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Admin on Tue 19 Aug 2008, 5:34 pm

    ok..ape kate YM ajelah..

    jomheboh
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 19
    Age : 41
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-25

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by jomheboh on Tue 19 Aug 2008, 6:51 pm

    ok... YM: jomhebohdotnet

    HRshoppe
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 6
    Age : 34
    Maritial status : Married
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-08

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by HRshoppe on Mon 08 Sep 2008, 10:58 pm

    Salam admin, kalau masih ada ruang, izinkan saya... hai

    nama Syarikat / Produk : HR Shoppe / Barangan Katalog, Perhiasan Wanita dan sebagainya..

    Logo syarikat : akan diberi apabila sudah lulus ye..

    slogan syarikat: gedung online anda, pelbagai barangan ada di sini dengan harga yang memang berbaloi.. Jom Shopping!!! senyumm

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Admin on Tue 09 Sep 2008, 11:07 pm

    HRshoppe wrote:Salam admin, kalau masih ada ruang, izinkan saya... hai

    nama Syarikat / Produk : HR Shoppe / Barangan Katalog, Perhiasan Wanita dan sebagainya..

    Logo syarikat : akan diberi apabila sudah lulus ye..

    slogan syarikat: gedung online anda, pelbagai barangan ada di sini dengan harga yang memang berbaloi.. Jom Shopping!!! senyumm

    Minatak maaflah ye..Buat masa sekarang ni , ktorg tutup dlu offer ni.. senyumm

    Sponsored content

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Sponsored content Today at 4:21 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 4:21 am