JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Share

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by yantie on Tue 10 Jun 2008, 8:21 am

    Assalamualaikum..........

    Aik..... takde sesiapa nak bagi jawapan ker? Akak ada nak buka satu lagi thread utk karnival jualan kat ruangan promosi nie. Boleh ker akak buka topik sesuka hati kat sana nie? Atau pun ada kenakan apa2 bayaran tak?

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by hunter_ad79 on Tue 10 Jun 2008, 10:58 am

    yantie wrote:Assalamualaikum.......

    Maaf bertanya, di ruangan promosi ni akak boleh bukak apa2 topik sesuka hati ker? Ataupun ada gak batas2nya? Sekiranya ada mana2 topik yang akak post di sana ada melanggar apa2 peraturan tertentu yg ditetapkan oleh pihak admin, tolong bagitau ya.

    Akak ada nak bukak beberapa lagi topik baru kat ruangan promosi nie. Harap2 pihak admin tak kisah sebab kalau boleh akak nak fokus kat ruangan sana jer. Lagipun akak ni kesuntukan masa. Sana sini nak kena update. Banyaknya benda yg harus dibuat dan difikirkan...... Tetapi sekiranya pihak admin keberatan, takpelah....... akak tak kisah...... nanti bagitaulah ya..... Jangan lak nanti ban akak ya........

    Wslm.. Klu ruangan promosi akak memang boleh buka apa topik klu akak nk promosi pape.

    yantie wrote:
    Berkenaan dengan logo, ada tak sesiapa kat sini yang kreatif dan boleh tolong akak cipta logo tu? Akak nak logo yg simple jer. Asalkan ada tulisan 'NSS' dan logo tanda 'Bersatu'. Saudara Hunter boleh tolong tak? Ataupun akak nak kena draf gak dulu? Logo rasmi ada, tapi..... takleh lak nak copy & paste kat sini. hehe
    Seeloknya akak lakar kat kertas lebih kurang jer dulu.. pastu scan n hantar kat saya. sy try buatkan senyum

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by ayuinamiey on Fri 20 Jun 2008, 3:35 pm

    Kalau macam tu ayu pn nak join utk ruangan promosi jugak la... Diharap pihak admin dapat meluluskannya.

    Nama Syarikat
    ERIQA KARISMA ENTERPRISE (TR0076902-U)

    Jenis Perniagaan
    Pemborong,Pengedar dan Menjual Telur Masin,Produk Garam Bukit/Gunung Himalaya,Barangan Kesihatan,Kecantikan dan Makanan

    Slogan Syarikat
    kualiti keutamaan kami

    logo sykat ayu xde..tp kalo gambar produk mcmna?boleh ke?kat cni ayu sertakan pic produk..kalo boleh gna..ok la...

    https://i47.servimg.com/u/f47/12/57/26/70/sebaha11.jpg

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by yakuza666 on Fri 20 Jun 2008, 11:40 pm

    Sekadar mencuba nasib :)

    Nama syarikat
    Kabelduit Online Business (Verfied Paypal Business)

    Jenis perniagaan
    Pembekal, Penerbit, Publisiti Barangan Online Terpilih dan Pengiklanan Online.

    Slogan Syarikat
    Your Online Profit Solution & References

    Logo


    Jika admin terima permohonan saya, sila delete semua thread yang saya buat sebelum ini di bahagian pengiklanan. Terima kasih haha

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by gamemaster on Sat 21 Jun 2008, 12:51 am


    nak try la kat sini plak..

    Nama Syarikat
    HAKZIN ENTERPRISE

    Jenis Perkhidmatan
    1.) Menyediakan perkhidmatan seperti penyewaan P.A Sistem
    2.) Menyediakan Perkhidmatan Video Kamera
    3.) Membaik Pulih Komputer

    Moto Syarikat
    Anda adalah keutamaan kami

    Web sementara..
    http://hakzin.web44.net

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Sat 21 Jun 2008, 6:09 am

    sorry, busy sket 2 - 3 hari ni.. x dapat jengok thread ni.

    yakuza666 - diluluskan (siap)
    gamemaster - diluluskan (balik keje baru buat)

    ayuinamiey - ditanguhkan, kalau boleh cari logo macam yakuza & gamemaster poet kat ats tu yee sebelom pihak admin dapat meluluskan permohonan anda :)

    NOTA : Ruangan Nutriwebs telah dibatalkan disebabkan pemohon gagal untuk membuka sebarang thread dlam ruangan tu, harap maklum.

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by ayuinamiey on Sat 21 Jun 2008, 3:57 pm

    Adiex wrote:sorry, busy sket 2 - 3 hari ni.. x dapat jengok thread ni.

    yakuza666 - diluluskan (siap)
    gamemaster - diluluskan (balik keje baru buat)

    ayuinamiey - ditanguhkan, kalau boleh cari logo macam yakuza & gamemaster poet kat ats tu yee sebelom pihak admin dapat meluluskan permohonan anda :)

    NOTA : Ruangan Nutriwebs telah dibatalkan disebabkan pemohon gagal untuk membuka sebarang thread dlam ruangan tu, harap maklum.



    alahai...camne nak buat logo ek?ayu ni pun bkn celik IT sgt..ada anak sdra yg mmg pndai bab2 ni...bz sllu...pyah nk cntc lak 2....em...kalo x pyah gna logo bleh ke?kalo bleh...kra xyah ltak la logo 2...tp..kalo 1 msa nanti..klo ayu dah ada logo..bleh ke ayu nak up dte blik? embrace

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Sat 21 Jun 2008, 4:08 pm

    hmm, kalo cam tu saye buat dulu room tu ye, lepas ayu dah ade logo sendiri baru letak kat situ senyum

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by ayuinamiey on Sat 21 Jun 2008, 4:31 pm

    tq...

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by hunter_ad79 on Sun 22 Jun 2008, 1:22 pm

    Klu nk saya tolong watkan logo, sila baca kat bawah nie. senyum
    hunter_ad79 wrote:
    ok kak.. klu nk, akak bleh ikut langkah berikut:

    1.Lukis logo camna yg akak nk kat kertas biasa.
    2.Dh siap, scan apa yg akak lukis tu kat komputer akak.
    3.Attachkan yg akak scan td tu ke email saya.. hunter_ad79@yahoo.com

    Saya akan cuba design guna illustrator. Tp bila siap say tak leh nk janji :senyum:

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by ayuinamiey on Tue 24 Jun 2008, 3:11 pm

    [quote="hunter_ad79"]Klu nk saya tolong watkan logo, sila baca kat bawah nie. senyum
    hunter_ad79 wrote:
    ok kak.. klu nk, akak bleh ikut langkah berikut:

    1.Lukis logo camna yg akak nk kat kertas biasa.
    2.Dh siap, scan apa yg akak lukis tu kat komputer akak.
    3.Attachkan yg akak scan td tu ke email saya.. hunter_ad79@yahoo.com

    Saya akan cuba design guna illustrator. Tp bila siap say tak leh nk janji :senyum:
    [/quo

    tq..tp yg jd mslahnya..kat umah ayu xde scner..camner nak scan?slain dr nk kna scan tu..ada cara lain x?

    anyway tq cz sudi nak tolong

    zaibatsu
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 263
    Age : 30
    Location : malaysia,Lembah Klang
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-12

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by zaibatsu on Wed 16 Jul 2008, 11:35 pm

    kalo nk promote unit trust leh k?

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by blackrose on Thu 17 Jul 2008, 7:34 pm

    zaibatsu wrote:kalo nk promote unit trust leh k?
    boleh zai...silekan.. senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Thu 17 Jul 2008, 11:15 pm

    boleh aje, lampirkan proposal ikut format ye razz

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by blackrose on Thu 07 Aug 2008, 1:51 pm

    sebenarnya beberapa hari yang lepas saya dah pon memberi cadangan kepada pihak admin supaya mewujudkan sub-forum utk menjual barang...

    admin masih dalam perbincangan...
    nanti saya akan bagitau kalo cadangan itu diluluskan senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Jutawan on Thu 07 Aug 2008, 10:56 pm

    blackrose wrote:sebenarnya beberapa hari yang lepas saya dah pon memberi cadangan kepada pihak admin supaya mewujudkan sub-forum utk menjual barang...

    admin masih dalam perbincangan...
    nanti saya akan bagitau kalo cadangan itu diluluskan senyumm

    Terima kasih mode kerana respond. Apa2 hal just pm saya yek. Saya memang nak jual produk tambahan kat jomgempak nie. haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by blackrose on Fri 08 Aug 2008, 8:18 am

    Jutawan wrote:
    Terima kasih mode kerana respond. Apa2 hal just pm saya yek. Saya memang nak jual produk tambahan kat jomgempak nie. haha
    ok...no hal..kalo admin dah approve kita akan buat announcement senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Jutawan on Mon 18 Aug 2008, 1:12 am

    blackrose wrote:
    Jutawan wrote:
    Terima kasih mode kerana respond. Apa2 hal just pm saya yek. Saya memang nak jual produk tambahan kat jomgempak nie. haha
    ok...no hal..kalo admin dah approve kita akan buat announcement senyumm

    Dah ada perkembangan terbaru. Saya berhasrat nak bukak kedai baru dah nie. haha

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by blackrose on Mon 18 Aug 2008, 7:42 am

    Jutawan wrote:
    Dah ada perkembangan terbaru. Saya berhasrat nak bukak kedai baru dah nie. haha
    ala...belom ada jawapan dari adminlah...
    nanti saye akan ingatkan admin pasal tu... senyumm
    maklumlah admin sibuk haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by blackrose on Tue 19 Aug 2008, 8:47 am

    jutawan...
    buat masa ni pihak admin belom nak wujudkan sub-forum tu...
    tp kalo awak ada barang yg nak dijual dan offer yg memang menarik n harga yg dioffer memang tersangat murah dari biasa, awak boleh promosikan kat sini seperti biasa dan pihak admin akan hantar newsletter kat email ahli forum inform pasal promosi awak tu senyumm haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    jomheboh
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 19
    Age : 41
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-25

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by jomheboh on Tue 19 Aug 2008, 3:55 pm

    to : blackrose

    Boleh tak masukkan jomheboh kedalam sub forum..

    ada barang free yg kami nak beri ni...

    Nama : Jomheboh.com.my
    Logo :
    Slogan : Malaysian Auction center

    tq..

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Admin on Tue 19 Aug 2008, 4:01 pm

    jomheboh wrote:to : blackrose

    Boleh tak masukkan jomheboh kedalam sub forum..

    ada barang free yg kami nak beri ni...

    Nama : Jomheboh.com.my
    Logo :
    Slogan : Malaysian Auction center

    tq..


    boleh nak buat tapi lambat sikitlah ye..busy memanjang je ni senyum
    boleh tak jomheboh tulis sikit jenis perniagaan ape yg jomheboh buat ni..kalo tak faham boleh tgk permohonan ahli2 forum sebelum ni.. senyum

    jomheboh
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 19
    Age : 41
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-25

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by jomheboh on Tue 19 Aug 2008, 4:21 pm

    jomheboh.com.my diwujudkan sebagai pusat lelongan maya di malaysia... ingat kan hari nak buat promosi tel nokia free free....hehehe

    Admin wrote:
    jomheboh wrote:to : blackrose

    Boleh tak masukkan jomheboh kedalam sub forum..

    ada barang free yg kami nak beri ni...

    Nama : Jomheboh.com.my
    Logo :
    Slogan : Malaysian Auction center

    tq..


    boleh nak buat tapi lambat sikitlah ye..busy memanjang je ni senyum
    boleh tak jomheboh tulis sikit jenis perniagaan ape yg jomheboh buat ni..kalo tak faham boleh tgk permohonan ahli2 forum sebelum ni.. senyum

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Admin on Tue 19 Aug 2008, 4:23 pm

    ok..jap saya cuba buat ye..tggu ye..

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Admin on Tue 19 Aug 2008, 4:37 pm

    ok..dah settle.. hehe dah boleh mula berniaga n ajak customer jomheboh join sekali ye forum ni.. haha

    Sponsored content

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Sponsored content Today at 4:21 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 4:21 am