JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Share

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Sun 27 Apr 2008, 7:48 pm

    hello,

    jomgempaq telah membuat keputusan untuk membenarkan anda untuk request ruangan promosi anda sendiri dalam section promosi ni. Ruangan anda akan dipaparkan sebagai sub-forum di bawah promosui section ini. untuk lebih jelah gi kat forum main page and scroll sampai jumpe ruangan promosi ni, room anda akan dipaprkan di situ.

    kebaikan room ni :

    • dapat memfokuskan ruangan promosi anda kepada satu tempat saje
    • memudahkan member utk capai promosi anda
    • Anda juga boleh request kepada moderator utk pindahkan thread promosi anda yg lame tu ke dalam room promosi anda, so x payah wat thread 2 kali
    Untuk memohon just reply thread ni dan sertakan

    • nama Syarikat / Produk : kalo bole bagi pendek2

    • Logo syarikat : kalo ade bagi yng bersaiz kecil
    • slogan syarikat: nak letak kat description
    Cepat2, tempat terhad & buat mase ni ia adalah PERCUMA! (pas ni x taw bole percume lagi ke x :P), jomgempaq berhak menolak atau membatalkan room promosi anda mengikut keadaan semasa.

    t/kasih
    jg staff ~

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Mon 28 Apr 2008, 8:10 pm

    sebenarnye x payah PM pun boleh, ko post je semua maklumat kat sini. sebagai contoh :

    nama Syarikat / Produk : Iceblended

    Logo syarikat : gambar produk ko, kalo x de just bagi ape2 gambar yang ko nak
    slogan syarikat: Produk Iceblended yang popular pada mase ni, untuk menegtahui leih lanjust sila masuk ruangan ni.

    semua maklumat ni akan dipaparkan macam ni :



    harap2 dah jelas la ye :)

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by hunter_ad79 on Wed 30 Apr 2008, 12:19 am

    Nama syarikat: dchika network enterprise (IP0262205-D)

    Produk: menjual dan membekal bahan utk membuat ice blended disamping menyediakan peluang perniagaan secara rangkaian (network) kepada individu yg berminat.

    slogan syarikat: mix + blendz your taste!!

    Logo Syarikat:

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by hunter_ad79 on Wed 30 Apr 2008, 12:20 am

    ok bro.. sy dh bg detail company saya.
    klu ada masa nanti. tlg movekan yerk :03:

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Wed 30 Apr 2008, 9:08 pm

    ruangan promosi hunter_ad79 dah diluluskan :)

    ade beberapa tempat kosong lagi untuk di isi, so sape cepat dia dapat haha

    /thread cleaned

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by hunter_ad79 on Wed 30 Apr 2008, 11:26 pm

    ok thanks bro.. :02:

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Request Room Promosi

    Post by yantie on Thu 01 May 2008, 4:46 pm

    Assalamualaikum..... :02:

    Menarik ni. Rugi kalau tak rebut peluang yg ditawarkan. Kalau macam tu saya nak join utk ruangan promosi tersebut. Diharap pihak admin dapat meluluskannya.

    Nama Syarikat
    NSS Future Enterprise (CA0124943-D)

    Jenis Perniagaan
    Mempromosi, Menjual & Mengedar produk2 dan perkhidmatan yg diusahakan oleh usahawan bumiputera

    Slogan Syarikat
    Bersama Bersatu Membela Penjaja dan Peniaga Kecil

    Sekadar untuk Makluman, produk edaran NSS Future Enterprise ada bermacam2, kalau dah lulus nanti saya update satu persatu, boleh?

    TQ

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by hunter_ad79 on Thu 01 May 2008, 5:10 pm

    yantie wrote:Assalamualaikum..... :02:

    Menarik ni. Rugi kalau tak rebut peluang yg ditawarkan. Kalau macam tu saya nak join utk ruangan promosi tersebut. Diharap pihak admin dapat meluluskannya.

    Nama Syarikat
    NSS Future Enterprise (CA0124943-D)

    Jenis Perniagaan
    Mempromosi, Menjual & Mengedar produk2 dan perkhidmatan yg diusahakan oleh usahawan bumiputera

    Slogan Syarikat
    Bersama Bersatu Membela Penjaja dan Peniaga Kecil

    Sekadar untuk Makluman, produk edaran NSS Future Enterprise ada bermacam2, kalau dah lulus nanti saya update satu persatu, boleh?

    TQ

    Welcome sis.. klu tak silap sy dr 'sebelah' kan
    nway.. thx coz sudi register kat sini :37:
    Hrap admin akan meluluskan permohonan sis nie yerk.

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Thu 01 May 2008, 10:20 pm

    permohonan yanti diluluskan, tapi disebabkan anda x bagi logo produk anda, so saye bagi default icon dulu ye.. kalo lepas ni nak tuko just inform kat sini. sertakan logo anda sekali ye :)

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by yantie on Fri 02 May 2008, 12:41 pm

    Adiex wrote:permohonan yanti diluluskan, tapi disebabkan anda x bagi logo produk anda, so saye bagi default icon dulu ye.. kalo lepas ni nak tuko just inform kat sini. sertakan logo anda sekali ye :)

    Assalamualaikum.....

    Terima kasih ler banyak2. Tang logo tu tunggu dulu ya.

    Sebagai penghargaaan di atas kesudian pihak admin meluluskan permohonan saya, InsyaAllah saya akan promosikan forum ni kat forum sebelah. Tempat saya mula2 kenal ngan Saudara Hunter. Satu lagi, bila laman web saya dah siap sepenuhnya nanti, saya pasti akan pautkan sekali ngan forum ni sebab saya tak nak buat ruangan forum seperti ini. Saya buat lain sikit. Khas utk aktiviti Syarikat jer.... Nak tahu macam mana, nanti kita sama2 saksikan....... Saya pun belum tengok lagi. Upah member kat forum sebelah utk buatkan....

    Buat masa sekarang ni saya sibuk sikit ngan bmacam2 program termasuk program Karnival Jualan & pertandingan memancing kat forum sebelah. Kalau nak join, boleh jugak. Ianya terbuka kpd usahawan bumiputera. Program ini adalah gabungan rancangan saya bersama persatuan penternak kat forum sebelah. Sekarang ni masih dlm peringkat perbincangan. Di samping itu juga saya sedang mencari sesiapa yang sudi bersama2 bersatu dlm membina Empayar Perniagaan Melayu.

    Oklah. Kalau dah ada kelapangan nanti saya akan fokuskan kpd ruangan promosi kat sini pulak. Sekarang ni saya tak sempat nak update apa2 data lagi tentang promosi yg akan saya tawarkan. Apapun terima kasih sekali lagi saya ucapkan krn sudi memberi laluan kpd saya utk mengetengahkan bakat baru saya dlm dunia perniagaan ini.

    Kalau ada salah dan silap harap dimaafkan.

    Jumpa lagi :02:

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by hunter_ad79 on Sat 03 May 2008, 6:50 pm

    yantie wrote:

    Assalamualaikum.....

    Terima kasih ler banyak2. Tang logo tu tunggu dulu ya.

    Salam akak.
    Klu nk design logo.
    Akak bleh bincang dgn saya.
    Klu free, add saya kat YM akak.
    id saya # hunter_ad79
    InsyaAllah saya akan cuba wat camna yg akak nk.
    semuanya free jer. Jgn takut, takde bayaran
    haha

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Ngape tak boleh post topik di ruangan promosi

    Post by yantie on Mon 05 May 2008, 3:53 pm

    Assalamualaikum.....

    Thanks Hunter pasal logo tu. Akak hargai niat baik Hunter tu. Kami ada gak buat tapi yg biasa2 jerlah. Kalau Hunter boleh designkan yg luar biasa lagi cantik......

    Nak tanya, ngape akak tak boleh nak post topik kat ruangan promosi tu? Boleh ajar tak macam mana nak buat? Akak ni baru jer nak celik IT. Jadi faham2 ajer lah yer... hee..hee...

    Satu lagi, akak ada PM Hunter kat forum sebelah. Nanti free boleh tak tolong update data yg akak nak tu. Kalau boleh update kat thread ya jgn reply PM. TQ :)

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Mon 05 May 2008, 7:38 pm

    eh sori kak, luper plak nak set kan permission kat ruangan promosi akak tuh, sekarang dah setel so dekat ruangan akak tu orang selain staff & aka x boleh bukak topik baru, dorang bleh reply je :)

    kalo nak bukak topik tu akak klik je kat new post haha

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by hunter_ad79 on Tue 06 May 2008, 2:58 pm

    yantie wrote:Assalamualaikum.....

    Thanks Hunter pasal logo tu. Akak hargai niat baik Hunter tu. Kami ada gak buat tapi yg biasa2 jerlah. Kalau Hunter boleh designkan yg luar biasa lagi cantik......

    ok kak.. klu nk, akak bleh ikut langkah berikut:

    1.Lukis logo camna yg akak nk kat kertas biasa.
    2.Dh siap, scan apa yg akak lukis tu kat komputer akak.
    3.Attachkan yg akak scan td tu ke email saya.. hunter_ad79@yahoo.com

    Saya akan cuba design guna illustrator. Tp bila siap say tak leh nk janji :senyum:

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by hunter_ad79 on Tue 06 May 2008, 3:00 pm

    yantie wrote:
    Nak tanya, ngape akak tak boleh nak post topik kat ruangan promosi tu? Boleh ajar tak macam mana nak buat? Akak ni baru jer nak celik IT. Jadi faham2 ajer lah yer... hee..hee...

    Satu lagi, akak ada PM Hunter kat forum sebelah. Nanti free boleh tak tolong update data yg akak nak tu. Kalau boleh update kat thread ya jgn reply PM. TQ :)

    hurm.. sy rasa akak dh paham dgn penerangan bro adiex tu.
    pape pun akak bleh call saya utk penerangan detail pasal nie. :senyum:

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by yantie on Tue 06 May 2008, 4:38 pm

    Assalamualaikum.....

    Terima kasih saudara Adiex dan Hunter. Jom kita gempaqkan lagi forum ni. Nanti akak ajak kengkawan lain join promosi akak kat sini. Tunggu.......

    narcolepsy
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 25
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-06

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by narcolepsy on Thu 08 May 2008, 9:56 am

    Assalamualaikum..... haha

    Menarik ni...kalau berminat boleh ke?

    Nama Syarikat
    Nutreeherb Trading (wakil pengedar)

    Jenis Perniagaan
    Produk Herba untuk Kesihatan

    Slogan Syarikat
    Natural Scientific Untuk Semua

    Logo:


    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Sat 10 May 2008, 7:51 pm

    permohonan dah diluluskan. sedeh: , tapi saye kene edit logo tu bagi kecik sikit sebab beso sangat tuh :)

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by hunter_ad79 on Sun 11 May 2008, 12:52 am

    Adiex wrote:permohonan dah diluluskan. sedeh: , tapi saye kene edit logo tu bagi kecik sikit sebab beso sangat tuh :)

    tahniah narcolepsy :senyum: :senyum:

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Sun 11 May 2008, 11:10 am

    ruangan narcolepsy dah di tambah kedalam forum sedeh:,
    permohohan ditutup buat masa ni.

    - ditutup

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Jutawan on Wed 21 May 2008, 12:37 pm

    Salam tuan mod, ada kemungkinan permohonan yang ditutup akan dibuka semula? Saya berminat.

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Thu 22 May 2008, 8:31 pm

    kalo ade yang berminat silakan post resume anda disini haha

    Jutawan
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 107
    JGR : 100
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-27

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Jutawan on Thu 22 May 2008, 10:53 pm

    Adiex wrote:kalo ade yang berminat silakan post resume anda disini haha

    Format resume tu ader tak? Ker anto jer resume biasa?

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Adiex on Fri 23 May 2008, 12:35 am

    Adiex wrote:hello,

    jomgempaq telah membuat keputusan untuk
    membenarkan anda untuk request ruangan promosi anda sendiri dalam
    section promosi ni. Ruangan anda akan dipaparkan sebagai sub-forum di
    bawah promosui section ini. untuk lebih jelah gi kat forum main page
    and scroll sampai jumpe ruangan promosi ni, room anda akan dipaprkan di
    situ.

    kebaikan room ni :

    • dapat memfokuskan ruangan promosi anda kepada satu tempat saje
    • memudahkan member utk capai promosi anda
    • Anda
      juga boleh request kepada moderator utk pindahkan thread promosi anda
      yg lame tu ke dalam room promosi anda, so x payah wat thread 2 kali

    Untuk memohon just reply thread ni dan sertakan

    • nama Syarikat / Produk : kalo bole bagi pendek2

    • Logo syarikat : kalo ade bagi yng bersaiz kecil
    • slogan syarikat: nak letak kat description
    Cepat2, tempat terhad & buat mase ni ia adalah PERCUMA! (pas ni x taw bole percume lagi ke x razz), jomgempaq berhak menolak atau membatalkan room promosi anda mengikut keadaan semasa.

    t/kasih
    jg staff ~

    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by yantie on Sat 07 Jun 2008, 1:31 am

    Assalamualaikum.......

    Maaf bertanya, di ruangan promosi ni akak boleh bukak apa2 topik sesuka hati ker? Ataupun ada gak batas2nya? Sekiranya ada mana2 topik yang akak post di sana ada melanggar apa2 peraturan tertentu yg ditetapkan oleh pihak admin, tolong bagitau ya.

    Akak ada nak bukak beberapa lagi topik baru kat ruangan promosi nie. Harap2 pihak admin tak kisah sebab kalau boleh akak nak fokus kat ruangan sana jer. Lagipun akak ni kesuntukan masa. Sana sini nak kena update. Banyaknya benda yg harus dibuat dan difikirkan...... Tetapi sekiranya pihak admin keberatan, takpelah....... akak tak kisah...... nanti bagitaulah ya..... Jangan lak nanti ban akak ya........

    Berkenaan dengan logo, ada tak sesiapa kat sini yang kreatif dan boleh tolong akak cipta logo tu? Akak nak logo yg simple jer. Asalkan ada tulisan 'NSS' dan logo tanda 'Bersatu'. Saudara Hunter boleh tolong tak? Ataupun akak nak kena draf gak dulu? Logo rasmi ada, tapi..... takleh lak nak copy & paste kat sini. hehe

    Sponsored content

    Re: Request room promosi [Sub-Forum] Anda kat sini

    Post by Sponsored content Today at 4:22 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 4:22 am