JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Share

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 4:38 am

    reez80 wrote:
    mebenk2u wrote:
    reez80 wrote:
    mebenk2u wrote:hadoii..belom kawen lg dah nak kawen 4..nak kawen 4 4 dalam 1 majlis ker?
    apa salahnya.. ko try dulu la perfume yang aku rekomen tu... tak tau la kalau ko minat yang mahal lagi... amarni, dunhill... yang tu tak daya la aku...

    tak la...aku tak carik yg mahal punya..aku pun jenis yg berkira2 pasal duit...takut membeli dan menyesal di kemdian hari..kekadang tak semestinya yg mahal lagi bagus..
    ko try dulu satu.. aku dulu macam ko.. tapi pas pakai.. terasa untungnya...

    ko suka multiquote yer?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 4:41 am

    takde la.. pesal dia quate banyak2... aku pun tak paham...

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by rasdin17 on Sat 20 Sep 2008, 10:09 am

    kat umah ada perfume ck1, sorento dan issey miyaki

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 12:19 pm

    rasdin17 wrote:kat umah ada perfume ck1, sorento dan issey miyaki

    sorento dan issey miyaki tu tahan tak bau dier?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Sat 20 Sep 2008, 12:22 pm

    tunggu aku gi paksen lagi......carik ya ok nyer.......

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 12:24 pm

    sana ada parkson..sini kureng..
    sini ada upwell hari tu tp dah lingkup..sbb banyak sgt kedai dgn konsep serupa..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Sat 20 Sep 2008, 12:38 pm

    mebenk2u wrote:sana ada parkson..sini kureng..
    sini ada upwell hari tu tp dah lingkup..sbb banyak sgt kedai dgn konsep serupa..

    err.........ko dok kch arr?

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 12:41 pm

    aku asal kch...tp skang duk jb..ko sebut pasal parkson td lalu teringat pasai kes upwell di sini..parkson banyak jual perfume kan...dia mcm tempat yg jual barangan eksklusif sikit...
    p/s: dah lama tak jenguk parkson di riverside..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by rasdin17 on Sat 20 Sep 2008, 1:06 pm

    sorento dan issey miyaki tu tahan tak bau dier?[/quote]

    Sorento tue tahan lama. Tapi pyah nak jumpa sbb x tahu kat mana jual. ada orang hadiah. Skang mantain pkai satu perfume tapi lupa nama apa plak

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 1:13 pm

    rasdin17 wrote:sorento dan issey miyaki tu tahan tak bau dier?

    Sorento tue tahan lama. Tapi pyah nak jumpa sbb x tahu kat mana jual. ada orang hadiah. Skang mantain pkai satu perfume tapi lupa nama apa plak[/quote]

    oh...camtu..sebab tu mcm tak pernah dengar...

    btw..masa rasdin quote tu..rasdin jangan delete [/quote] yg awal..dia kena ada quote opening dan ending barulah menjadik.. senyum


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by rasdin17 on Sat 20 Sep 2008, 1:17 pm

    my favourite ck1 dan sorento. Sorento bau dia smooth dan x keras sangat. Suka pkai ck1 sbb bentuk jari tangan

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 1:26 pm

    rasdin17 wrote:my favourite ck1 dan sorento. Sorento bau dia smooth dan x keras sangat. Suka pkai ck1 sbb bentuk jari tangan

    tu ler..kreatif strategi pemasaran diorg..siap ada bentuk2 menarik lg..tp aku selalu beli yg bentuk biasa2 ajer..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by rasdin17 on Sat 20 Sep 2008, 1:41 pm

    parkson punya tempat jual perfume mmg ok. Jadi x ok kalo ada golongan sutun yang jaga.

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 1:46 pm

    aper tu golongan sutun?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Sat 20 Sep 2008, 2:25 pm

    mebenk2u wrote:aku asal kch...tp skang duk jb..ko sebut pasal parkson td lalu teringat pasai kes upwell di sini..parkson banyak jual perfume kan...dia mcm tempat yg jual barangan eksklusif sikit...
    p/s: dah lama tak jenguk parkson di riverside..

    tataw lak mana satu nak pilih nih........sumer nyer tue baguih.........cumer polo black tue yg wat aku nak mutah jer..............tue jer yg tak best............

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sun 21 Sep 2008, 4:38 am

    bau polo black best apa.. nepa ko nak muntah lak???

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Mon 22 Sep 2008, 10:08 pm

    tadi aku test hugo yang baru.. besh woo bau dia..

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Mon 22 Sep 2008, 10:23 pm

    baper rega dier tue?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Mon 22 Sep 2008, 10:27 pm

    kalau wrote:baper rega dier tue?
    boleh tahan 280 hinggit...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Mon 22 Sep 2008, 10:31 pm

    adeiissss......mahal oooo.........ko sambar la sebotol tue......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Mon 22 Sep 2008, 10:33 pm

    kalau wrote:adeiissss......mahal oooo.........ko sambar la sebotol tue......
    sabo dulu.. perfume aku ni tak abis lagi... jangan membazir...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Mon 22 Sep 2008, 10:35 pm

    ko amik laaaa.......aku tolong ko pakai.........hehehe.......

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Tue 23 Sep 2008, 1:50 am

    kalau wrote:tataw lak mana satu nak pilih nih........sumer nyer tue baguih.........cumer polo black tue yg wat aku nak mutah jer..............tue jer yg tak best............

    ohh..ada jugak polo yg camtu erk? haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Tue 23 Sep 2008, 2:03 am

    tengok citarasa memasing la gak.........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 5:13 am

    kalau wrote:tengok citarasa memasing la gak.........
    siang semalam aku tgk perfume dunhill.. 276 harganya.. murah ke apa tu??? ke memang standard harga dia??

    Sponsored content

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by Sponsored content Today at 5:48 am


      Current date/time is Wed 07 Dec 2016, 5:48 am