JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Share

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 1:49 am

    mebenk2u wrote:wah...tak caya aku kalau terlalu unik camtu..esok2 aku free aku gi usha kat shcplx..kalau berkesan aku bagitaw ngko.. haha
    ada ka cg.. section sell stuff tu... aku tak penah try lagi.. g la usya.. mana tau ada...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 2:03 am

    taklah..aku reround JB esok tengok ada tak kat pelangi mall ker angsana ker..sesambil cuci mata.. haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 2:09 am

    mebenk2u wrote:taklah..aku reround JB esok tengok ada tak kat pelangi mall ker angsana ker..sesambil cuci mata.. haha
    ko try la test polo black...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 2:35 am

    apa speselnya..?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 2:38 am

    mebenk2u wrote:apa speselnya..?
    bau dia macambest.. tahan lama.. pakai seathun pun belum tentu habis...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 3:07 am

    wow..cambest...mesti usha nie..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 3:08 am

    mebenk2u wrote:wow..cambest...mesti usha nie..
    test dulu.. baru tau.. yang best so far.. hugo boss...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 3:10 am

    banyak tol recommendation ko nie..mmg peminat perfume...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 3:12 am

    mebenk2u wrote:banyak tol recommendation ko nie..mmg peminat perfume...
    hehhee.. ko g test la.. ck pun ok gak.. eterniti for men pun boleh tahan...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 3:18 am

    adess..banyaknya..dah ler reez..aku nak polo n hugo boss tu jer..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 3:23 am

    mebenk2u wrote:adess..banyaknya..dah ler reez..aku nak polo n hugo boss tu jer..
    ko test dulu... kang tak tau nak pilih kang...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 3:40 am

    tp kan kalau kita test bukan tau pun setakat mana ketahanan baunya..?
    terpaksa aku sembur tangan kiri 1..tangan kanan lg 1 jenis pastu..bawak jalan2..pastu 3 4 jam kemdian uji mana satu yg masih kuat baunya..hehehe


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 3:45 am

    mebenk2u wrote:tp kan kalau kita test bukan tau pun setakat mana ketahanan baunya..?
    terpaksa aku sembur tangan kiri 1..tangan kanan lg 1 jenis pastu..bawak jalan2..pastu 3 4 jam kemdian uji mana satu yg masih kuat baunya..hehehe
    tu yang aku rekemen yang brand tu aje.. memang tahan lama punya...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 3:47 am

    wokeh...thanks...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 3:48 am

    mebenk2u wrote:wokeh...thanks...
    jangan ko pakai semua sekaligus udah la.. pengsan orang nanti.. hehehe

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 3:52 am

    gasak aku lah nak pakai sumer..biar semerbak sampai JG nie..ghehehe...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 3:54 am

    mebenk2u wrote:gasak aku lah nak pakai sumer..biar semerbak sampai JG nie..ghehehe...
    hehehe.. abis awek semua ikut ko nanti.. try la phero x tu.. pastu bagitau aku apa kesan dia... heheee

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 3:56 am

    phero tu dijual secara meluas ker? mcm tak pernah dengar ler...ada ke tak di pasaran..jualan close circuit jer kot...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 4:04 am

    mebenk2u wrote:phero tu dijual secara meluas ker? mcm tak pernah dengar ler...ada ke tak di pasaran..jualan close circuit jer kot...
    ada tapi better carik stokis dia...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 4:07 am

    kalau aku tak nak try ar..cium2 jer boleh
    nanti kang aku pancit kat badan ... tak pasal2 ada awek sangkut
    bahaya pok...
    aku dah ada awek...tak ker cari nahas tu namanya kalau ada org len lekat kat kiter? haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 4:10 am

    mebenk2u wrote:kalau aku tak nak try ar..cium2 jer boleh
    nanti kang aku pancit kat badan ... tak pasal2 ada awek sangkut
    bahaya pok...
    aku dah ada awek...tak ker cari nahas tu namanya kalau ada org len lekat kat kiter? haha
    leh kawen 4.. hehehee

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 4:15 am

    hadoii..belom kawen lg dah nak kawen 4..nak kawen 4 4 dalam 1 majlis ker?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 4:17 am

    mebenk2u wrote:hadoii..belom kawen lg dah nak kawen 4..nak kawen 4 4 dalam 1 majlis ker?
    apa salahnya.. ko try dulu la perfume yang aku rekomen tu... tak tau la kalau ko minat yang mahal lagi... amarni, dunhill... yang tu tak daya la aku...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 4:32 am

    reez80 wrote:
    mebenk2u wrote:hadoii..belom kawen lg dah nak kawen 4..nak kawen 4 4 dalam 1 majlis ker?
    apa salahnya.. ko try dulu la perfume yang aku rekomen tu... tak tau la kalau ko minat yang mahal lagi... amarni, dunhill... yang tu tak daya la aku...

    tak la...aku tak carik yg mahal punya..aku pun jenis yg berkira2 pasal duit...takut membeli dan menyesal di kemdian hari..kekadang tak semestinya yg mahal lagi bagus..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 4:33 am

    mebenk2u wrote:
    reez80 wrote:
    mebenk2u wrote:hadoii..belom kawen lg dah nak kawen 4..nak kawen 4 4 dalam 1 majlis ker?
    apa salahnya.. ko try dulu la perfume yang aku rekomen tu... tak tau la kalau ko minat yang mahal lagi... amarni, dunhill... yang tu tak daya la aku...

    tak la...aku tak carik yg mahal punya..aku pun jenis yg berkira2 pasal duit...takut membeli dan menyesal di kemdian hari..kekadang tak semestinya yg mahal lagi bagus..
    ko try dulu satu.. aku dulu macam ko.. tapi pas pakai.. terasa untungnya...

    Sponsored content

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by Sponsored content Today at 12:41 pm


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 12:41 pm