JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Share

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by hunter_ad79 on Tue 27 May 2008, 1:04 pm

    chika wrote:
    ezreefa wrote:aku pon nk share gak lah.....
    aku guna 3 perfume tuk 3 situasi berbeza.....

    1.Ralph Lauren Style Perfume by Ralph Lauren for Women
    ni aku pkai time aku nmpak ayu gitu...cam g kenduri, g umah org kawen kwn mak aku..
    [perfume nih byk lagik dah 3 tahun aku guna]

    2.Hugo Boss Boss In Motion for men
    ni aku pkai setiap mase..nk jenjln..nk g date..nk g makan2 n else....
    [leh tahan lah dlm 2 tahun...]

    3.adidas perfume
    ni aku pkai time futsal or aku duk umah jek....
    [ni kejap jek..dlm 5, 6 bulan aku kene bli baru..]

    ehehe...org kata..klu nk mengekalkan wangian perfume..juz pkai utk 2thn..n letak d disuhu bilik..
    juz nk share.. hehe

    ehehehe.. nampaknya nk kena beli baru la nie perfume yerk. Perfume abg dh lebih 2 thn nie. tp tak habis2 lg. yeaaa

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by blackrose on Tue 27 May 2008, 3:01 pm

    knp aku pakai perfume paling lama tahan 1 tahun jek...
    tak sampai pon 2 tahun..


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by chika on Tue 27 May 2008, 4:29 pm

    blackrose wrote:knp aku pakai perfume paling lama tahan 1 tahun jek...
    tak sampai pon 2 tahun..

    ini mesti wangi tahap gaban nie black..ehehehe hehe

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by blackrose on Wed 28 May 2008, 8:28 am

    chika wrote:

    ini mesti wangi tahap gaban nie black..ehehehe hehe
    wakakak wakaka
    takdelah...mungkin sebab selalu keluar...pastu ada dinner meetinglah..
    teman hubby sana sini...sebab tu kot haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 3:35 am

    aku dah 4 tahun pakai perfume hugo boss yang botol bulat silver tu.. best...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 5:10 pm

    aku pakai polo botol biru....beli time gi langkawi.....

    aku ader gak CK.....baru pakai sepancit dua....lansung kene kebas.....hampes tol.....

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 9:00 pm

    kalau wrote:aku pakai polo botol biru....beli time gi langkawi.....

    aku ader gak CK.....baru pakai sepancit dua....lansung kene kebas.....hampes tol.....

    aku nak try pakai polo double black.. tunggu krismas nanti baru aku beli.. kat sogo murah time tu...

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 9:03 pm

    kalau wrote:aku pakai polo botol biru....beli time gi langkawi.....

    aku ader gak CK.....baru pakai sepancit dua....lansung kene kebas.....hampes tol.....

    aku nak try pakai polo double black.. tunggu krismas nanti baru aku beli.. kat sogo murah time tu...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 9:51 pm

    pok.....ada masalah server ka? ko double post tue..

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 10:08 pm

    kalau wrote:pok.....ada masalah server ka? ko double post tue..

    tak tau la pok.. aku hantar sekali aje...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 11:15 pm

    no hal la tue.......woi....polo explorer tue ok laa....aku dah try cium kat parkson.....

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 11:25 pm

    kalau wrote:no hal la tue.......woi....polo explorer tue ok laa....aku dah try cium kat parkson.....

    tak tahan lama baunya pok...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 11:29 pm

    adis tue? naper yg best? wangi sahabat ker?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 11:45 pm

    kalau wrote:adis tue? naper yg best? wangi sahabat ker?
    try polo black laa.. kalau tak best aku lego kat ko.. hehhee

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 12:23 am

    aku pakai adidas sahaja...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 12:47 am

    mebenk2u wrote:aku pakai adidas sahaja...
    best ke bau dia?? ada aku nampak kat kedai... tapi tester takde....

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 12:49 am

    bau best jugak..tapi tak tahan lama sangatlah..so aku rasa bukan dalam kategori lasting..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 1:05 am

    mebenk2u wrote:bau best jugak..tapi tak tahan lama sangatlah..so aku rasa bukan dalam kategori lasting..
    aku pakai perfume jalan2 dashing aje.. perfume g keje baru yang mahal sket...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 1:10 am

    dashing tue tahan ker?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 1:13 am

    mebenk2u wrote:dashing tue tahan ker?
    pakai hari2 biasa macam g kedai, g pasar aje.. mana tahan... 4 jam ilang la...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 1:15 am

    yang peliknya kalau kita pakai perfume kita tak perasan sgt bau dier yer..tp owg len perasan...dah tepu dgn deria rasa kiter ker?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 1:20 am

    mebenk2u wrote:yang peliknya kalau kita pakai perfume kita tak perasan sgt bau dier yer..tp owg len perasan...dah tepu dgn deria rasa kiter ker?
    memang la.. ko tak try phero x ke???

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 1:42 am

    phero x? aisehh..aper tu?
    adess..aku kalau jenama2 high profile, tak taw ler reez..tengok kedai cam eksklusif sgt memang aku tak masuk..sbb aku jenis moderate spending..bukan branded spending..


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Sat 20 Sep 2008, 1:45 am

    mebenk2u wrote:phero x? aisehh..aper tu?
    adess..aku kalau jenama2 high profile, tak taw ler reez..tengok kedai cam eksklusif sgt memang aku tak masuk..sbb aku jenis moderate spending..bukan branded spending..
    murah aje tu.. orang kata wat pompuan terpikat.. tak tau la.. aku tak penah try lagi...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by mebenk2u on Sat 20 Sep 2008, 1:48 am

    wah...tak caya aku kalau terlalu unik camtu..esok2 aku free aku gi usha kat shcplx..kalau berkesan aku bagitaw ngko.. haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    Sponsored content

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by Sponsored content Today at 5:49 am


      Current date/time is Wed 07 Dec 2016, 5:49 am