JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Share

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:27 am

    kalau wrote:kat klia banyak option.......
    hehehe.. lusa aku carik laa...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 3:28 am

    sambar ngan aku satu arr..........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:28 am

    kalau wrote:sambar ngan aku satu arr..........
    ko aku bagi yang botol kecik aje la...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 3:58 am

    alaaa.......yg penting kan ada..........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:59 am

    kalau wrote:alaaa.......yg penting kan ada..........
    hehehe.. ko tak leh pakai banyak2 nanti aku jatuh saham.. kekekee

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 3:59 am

    eleee.......ko kat sana........aku kat sini..........no hal nyer tue.......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 4:02 am

    kalau wrote:eleee.......ko kat sana........aku kat sini..........no hal nyer tue.......
    hehehe..aku dah pakai hugo boss aku.. nak kuar makan dah nie...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 4:06 am

    kuar makan pun nak berpopium........

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by rasdin17 on Thu 25 Sep 2008, 11:30 am

    reez kan macho. Kalo nak kuar mkan kena jaga saham

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 11:33 am

    macho mende lak...........cam cicak tue ader la.....cicak wangi.......wakakakkak..........

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by rasdin17 on Thu 25 Sep 2008, 11:37 am

    cicak kalo pkai perfume jd ensem gak

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 9:10 pm

    ko lak? pakai popium aper?

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Fri 26 Sep 2008, 12:47 am

    kalau wrote:ko lak? pakai popium aper?
    aku pakai perfume hugo boss la.. baper kali mau bagitau...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 12:54 am

    bukan aku tanya ko laaaa...........aku tanya si din tue arr..........

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Fri 26 Sep 2008, 1:05 am

    kalau wrote:bukan aku tanya ko laaaa...........aku tanya si din tue arr..........
    ye ke... sori.. aku tak pasan.. hehehee

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 1:15 am

    tue la.......merempit tue tengok la kiri kanan.......wakakakakak............

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Fri 26 Sep 2008, 1:16 am

    kalau wrote:tue la.......merempit tue tengok la kiri kanan.......wakakakakak............
    hehehe.. orang merempit tgk depan aje laa....

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 1:17 am

    haaa......tue la jadi kalo nengok depan jer.......ekekekek.............woi, back to topic.......

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Fri 26 Sep 2008, 3:26 am

    kalau wrote:haaa......tue la jadi kalo nengok depan jer.......ekekekek.............woi, back to topic.......
    aku tak kira.. aku nak rembat CK pas raya nie...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 3:54 am

    huhuhu..........teringat lak aku ngan ck aku yg kene curik..........uwuwuwu.....

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by rasdin17 on Fri 26 Sep 2008, 1:12 pm

    kalau wrote:bukan aku tanya ko laaaa...........aku tanya si din tue arr..........

    aku ck1, sorento, lanvin dan polo

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by azaleadz on Fri 26 Sep 2008, 10:23 pm

    banyak2 perfume.. yg habis pakai ralph lauren jer.. lain2 smer ada lagi... jarang la pakai perfume.. sbb x bucuk pun.. hehe.. razz

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 10:55 pm

    tapi part best time beli popium tue, 'encik......nie best........tue best.......sumer best.....' boring lak nak beli kene kerumun ngan salesgirl tue.....

    azaleadz
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 530
    Age : 36
    Location : KL
    Referral : petrozza73
    JGR : 410
    Maritial status : In relationship
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-07

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by azaleadz on Fri 26 Sep 2008, 11:35 pm

    malas nak gi kat kaunter perfume.. ada2 je diorg nak rekemen.. kita plak pening nak pilih

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Fri 26 Sep 2008, 11:39 pm

    target mana popium kiter nak.........sambar lansung bayar........

    Sponsored content

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by Sponsored content Today at 12:37 pm


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 12:37 pm