JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Share
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 5:50 am

    100 ml nyer tue.......botol segi 4 crystal kan?
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 5:52 am

    kalau wrote:100 ml nyer tue.......botol segi 4 crystal kan?
    haah.. bau dia ok sket.. tak tajam sangat...
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 6:05 am

    aku target tue lak.........ck 1n2u ko ada cek tak?
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 6:05 am

    kalau wrote:aku target tue lak.........ck 1n2u ko ada cek tak?
    takde la ck dekat satok pok.. kat parkson maybe ada...
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 6:07 am

    woi......hugo botol cam botol air askar tue ko dah try tak?
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 6:08 am

    kalau wrote:woi......hugo botol cam botol air askar tue ko dah try tak?
    tak lagi... perfume aku dah nak abis.. tu yang mata rambang tu...
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 6:10 am

    ko cek gak unforgivable.........botol wana perang.......280/125 ml.........
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 6:13 am

    kalau wrote:ko cek gak unforgivable.........botol wana perang.......280/125 ml.........
    hehehe.. nanti2.. aku nak test dulu.. pas krismas aku beli.. hehhee
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 6:15 am

    sebelum x'mas la..........time tue kan ader opper.........
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 6:15 am

    kalau wrote:sebelum x'mas la..........time tue kan ader opper.........
    iyelah.. kompem lebur 3 rat nie.. hehehe
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 6:18 am

    ada sisa brapa sen jer.....kalo ada.........ekekek....
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 6:20 am

    kalau wrote:ada sisa brapa sen jer.....kalo ada.........ekekek....
    lepas la malan lunch pas beli... ekkekee
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 6:48 am

    banyak sangat popium skang........nak carik kiter tak pandai pilih........
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 8:53 am

    kalau wrote:banyak sangat popium skang........nak carik kiter tak pandai pilih........
    tu la pasal kena test dulu.. baru leh beli.. harga pun mahal...
    avatar
    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by rasdin17 on Wed 24 Sep 2008, 12:19 pm

    bagi aku kalo brand lanvin pun ok gak. Bau x keras. Lain orang lain taste
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Wed 24 Sep 2008, 6:45 pm

    rasdin17 wrote:bagi aku kalo brand lanvin pun ok gak. Bau x keras. Lain orang lain taste
    aku maseh ngan hugo boss aku tu... macam susah nak tukar yang lain aje...
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Wed 24 Sep 2008, 10:32 pm

    aku tetap target polo explorer tue..........
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:20 am

    kalau wrote:aku tetap target polo explorer tue..........
    kan ko dah ada.. tukar yang lain plak...
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 3:21 am

    dior botol kini tue pun ok tue.....tapi aku jarang pakai........
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:22 am

    kalau wrote:dior botol kini tue pun ok tue.....tapi aku jarang pakai........
    hehehe.. aku nak pakai ck la.. macam best aje...
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 3:24 am

    tue arr......bagus beli yg botol kici tue.........skotak ada 5 botol tue.......lama gak pakai........macam2 wangi lak tue.........
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:25 am

    kalau wrote:tue arr......bagus beli yg botol kici tue.........skotak ada 5 botol tue.......lama gak pakai........macam2 wangi lak tue.........
    hehehe.. nanti aku rembat gak nie.. hehhee
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 3:25 am

    kat airport kan melambak tue........
    avatar
    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by reez80 on Thu 25 Sep 2008, 3:26 am

    kalau wrote:kat airport kan melambak tue........
    hehehe.. memang aku nak usya pun kat epot nanti...
    avatar
    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 57
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by kalau on Thu 25 Sep 2008, 3:27 am

    kat klia banyak option.......

    Sponsored content

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon 29 May 2017, 2:27 am