JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Share

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by hunter_ad79 on Mon 21 Apr 2008, 2:20 am

    Sajer nk tanya korang, perfume apa yg korang pakai skrg?
    Aku guna brand
    ECHOdavidoff.. beli 2 tahun lepas.
    skrg nie dh nk habis.. ingat nk cuba brand lain plak.

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by ijakstory on Mon 21 Apr 2008, 2:30 am

    huhuuu... mahal..! tak mampu den nak beli yang branded2 ni..

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by hunter_ad79 on Mon 21 Apr 2008, 2:40 am

    ijakstory wrote:huhuuu... mahal..! tak mampu den nak beli yang branded2 ni..

    yer la bro.. kita share jer la.
    tp klu mahal tahan lama takpe bro.
    klu yg murah, rm30 tahan sebuan dua, aku rasa lg elok yg rm200+ tp tahan smpai 2 3 tahun.

    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by chika on Mon 21 Apr 2008, 12:51 pm

    hurm..
    aku lak pkai perfume bodyshop je..ehehe..
    ok gaks..bau choco..yummy..

    misztake
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 296
    JGR : 80
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by misztake on Mon 21 Apr 2008, 1:08 pm

    aku by perfume..
    :P

    Armani code- Botol sangat lawa.. Bau biasa2 je..
    Estee Lauder (Beyond paradise) - Ok la.. Botol cute
    Estee Lauder (Pleasure)- Sgt best..
    Tommy girl- Aku suka tommy..
    Paris Hilton (Just Me)- Ok.. Pompuan kebanyakan akan suka bau dia..
    Body shop (oceanus)- aku suka gk..

    TP, yg aku sangat suka pakai:
    Perfume generetics (Topical Punch) -- Sangat suka.. Harga cuma RM12.. :)

    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by chika on Mon 21 Apr 2008, 2:25 pm

    misztake wrote:aku by perfume..
    :P

    Armani code- Botol sangat lawa.. Bau biasa2 je..
    Estee Lauder (Beyond paradise) - Ok la.. Botol cute
    Estee Lauder (Pleasure)- Sgt best..
    Tommy girl- Aku suka tommy..
    Paris Hilton (Just Me)- Ok.. Pompuan kebanyakan akan suka bau dia..
    Body shop (oceanus)- aku suka gk..

    TP, yg aku sangat suka pakai:
    Perfume generetics (Topical Punch) -- Sangat suka.. Harga cuma RM12.. :)

    fuh byk btul pkai perfume..
    chika dulu pn ade gak pkai yg davidoff tp lupe yg mana..dh lama sgt dh

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by ijakstory on Mon 21 Apr 2008, 4:37 pm

    topical punch? rm12? murahnyer... aku nak belilaa

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by blackrose on Tue 22 Apr 2008, 11:32 am

    Aku pakai Estee Lauder gak..tp lupa nama dia...yg botol pink tuh...nantilah balik umah aku cek :assa:
    kadang2 pakai avon ga...Blue For Her
    Dulu kalo avon aku selalu pakai Rarey Gold...tp skarang dah takde



    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by ijakstory on Wed 23 Apr 2008, 2:53 am

    isk.. apakah jenama eau de toilette yang bagus? korang pernah beli tak? sebenarnya aku suka bau lembut dan ada perisa sport.. tak tahu produk aper yang sesuai..

    :23:

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by hunter_ad79 on Wed 23 Apr 2008, 10:53 am

    chika wrote:hurm..
    aku lak pkai perfume bodyshop je..ehehe..
    ok gaks..bau choco..yummy..

    ehehehe.. bau choco bg aku seksi..
    rasa xcam nk gigit jer klu chika pakai perfume nih :03:

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by hunter_ad79 on Wed 23 Apr 2008, 10:54 am

    ijakstory wrote:isk.. apakah jenama eau de toilette yang bagus? korang pernah beli tak? sebenarnya aku suka bau lembut dan ada perisa sport.. tak tahu produk aper yang sesuai..

    :23:

    Klu utk lelaki.. bau 'after tobacco' pun ok gak

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by ijakstory on Wed 23 Apr 2008, 8:15 pm

    hunter_ad79 wrote:
    ijakstory wrote:isk.. apakah jenama eau de toilette yang bagus? korang pernah beli tak? sebenarnya aku suka bau lembut dan ada perisa sport.. tak tahu produk aper yang sesuai..

    :23:

    Klu utk lelaki.. bau 'after tobacco' pun ok gak

    after tobacco? brand aper tu? brape rege?

    keTuA amOi
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 110
    Age : 26
    Location : ++ dePaN PC ++
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-19

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by keTuA amOi on Wed 23 Apr 2008, 11:23 pm

    dh ubh layout dh ke??
    huhuhux ..
    nape aku tak taw ni??
    lama tak masok sini ..
    bz maen game lumba motor ++

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by hunter_ad79 on Thu 24 Apr 2008, 4:13 am

    ijakstory wrote:after tobacco? brand aper tu? brape rege?

    erm.. tak sure plak aku brand ape.. tp bau dia mmg best..
    bleh tergoda klu tercuim dek aweks.. ehehehe :03:

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by ijakstory on Thu 24 Apr 2008, 2:05 pm

    yeker... tolonglaa cari info hunter, aku rasa nak buat hantaran rezeki hantaran kahwin satu hari nanti...chewah!

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by hunter_ad79 on Sat 26 Apr 2008, 2:03 am

    ijakstory wrote:yeker... tolonglaa cari info hunter, aku rasa nak buat hantaran rezeki hantaran kahwin satu hari nanti...chewah!

    ehehehe.. mcm je la. klu tak silap aku brand DUNHILL.
    tgk la.. perfume aku dh nk habis dh nie.
    free nanti, nk gi shopping kompleks survey..

    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by chika on Sat 26 Apr 2008, 9:42 pm

    hunter_ad79 wrote:

    ehehehe.. mcm je la. klu tak silap aku brand DUNHILL.
    tgk la.. perfume aku dh nk habis dh nie.
    free nanti, nk gi shopping kompleks survey..

    amboi2..survey jgn x survey yer.. :60:

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by ijakstory on Sun 27 Apr 2008, 8:49 am

    emm.. aku baru pergi body shop kat maju junction... try choco tu.. huii, nak je telan botol dgn promoter tu sekali.. sedap..

    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by chika on Sun 27 Apr 2008, 1:32 pm

    ijakstory wrote:emm.. aku baru pergi body shop kat maju junction... try choco tu.. huii, nak je telan botol dgn promoter tu sekali.. sedap..

    ehehe..yummy btul kan bau yg choco tu..beli la kat awek ko 1 ijak :03:

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by ijakstory on Sun 27 Apr 2008, 6:55 pm

    nak beli laaa ni... time bulan puasa takleh pakai arr, bahaye.. hihi

    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by chika on Sun 27 Apr 2008, 8:44 pm

    ijakstory wrote:nak beli laaa ni... time bulan puasa takleh pakai arr, bahaye.. hihi

    ehehee...tul gak..nnt kang terngap plak kang.. :assa:
    aritu bodyshop ade wat promotion yg 1 pack rm75
    x silap ada 6 wangian berlianan dlm botol spray kcik..
    tp mmg kcik la..tp ok gaks..leh tuka2 bau ari2.. :03:

    misztake
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 296
    JGR : 80
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by misztake on Fri 23 May 2008, 5:42 am

    ijakstory wrote:topical punch? rm12? murahnyer... aku nak belilaa


    Bli jgn tak bli..
    aku bli kat popular.. kt reject shop pun pernah nampak.. the store pun ada..
    yg brand lain pun ada..
    davidoff, tommy..
    tp bau kejap je..

    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by ezreefa on Fri 23 May 2008, 6:21 pm

    aku pon nk share gak lah.....
    aku guna 3 perfume tuk 3 situasi berbeza.....

    1.Ralph Lauren Style Perfume by Ralph Lauren for Women
    ni aku pkai time aku nmpak ayu gitu...cam g kenduri, g umah org kawen kwn mak aku..
    [perfume nih byk lagik dah 3 tahun aku guna]

    2.Hugo Boss Boss In Motion for men
    ni aku pkai setiap mase..nk jenjln..nk g date..nk g makan2 n else....
    [leh tahan lah dlm 2 tahun...]

    3.adidas perfume
    ni aku pkai time futsal or aku duk umah jek....
    [ni kejap jek..dlm 5, 6 bulan aku kene bli baru..]

    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by chika on Sun 25 May 2008, 2:26 am

    ezreefa wrote:aku pon nk share gak lah.....
    aku guna 3 perfume tuk 3 situasi berbeza.....

    1.Ralph Lauren Style Perfume by Ralph Lauren for Women
    ni aku pkai time aku nmpak ayu gitu...cam g kenduri, g umah org kawen kwn mak aku..
    [perfume nih byk lagik dah 3 tahun aku guna]

    2.Hugo Boss Boss In Motion for men
    ni aku pkai setiap mase..nk jenjln..nk g date..nk g makan2 n else....
    [leh tahan lah dlm 2 tahun...]

    3.adidas perfume
    ni aku pkai time futsal or aku duk umah jek....
    [ni kejap jek..dlm 5, 6 bulan aku kene bli baru..]

    ehehe...org kata..klu nk mengekalkan wangian perfume..juz pkai utk 2thn..n letak d disuhu bilik..
    juz nk share.. hehe

    ezreefa
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 165
    Age : 31
    Location : joHor baHru
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-17

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by ezreefa on Sun 25 May 2008, 1:25 pm



    ehehe...org kata..klu nk mengekalkan wangian perfume..juz pkai utk 2thn..n letak d disuhu bilik..
    juz nk share.. hehe

    betol2...tp nk uat camner...x abes2 lagik....
    ni pon aku suh akak ipar aku abes kan...
    bau die terlalu keperempuanan lah..
    2 yg jarang pkai...

    Sponsored content

    Re: Jom sembang pasal perfume korang kat sini

    Post by Sponsored content Today at 8:12 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:12 am