JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Forum skin baru

    Share

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Forum skin baru

    Post by Adiex on Sun 20 Apr 2008, 7:32 pm

    hello semua,

    forum skin telah ditukar kepada yang baru seperti yang diamanahkan oleh En. Admin kepada saya. so, Harap2 korang semua berkenan ngan skin baru ni. Kalo ade ape2 'bug' atau ade mane2 part yang korang x berape berkenan ngan forum baru ni sila2 kongsi pendapat kat sini :)

    Antara update yang dibuat :

    • Menukarkan skin lame ngan skin baru
    • Mengemaskinikan rangka forum supaya lebih tersusun
    • Menukar icon lame ngan baru supaya forum lebih pendek, x yah scroll jauh2 lagi
    • Radio dipindahkan ke portal
    • Mp3 playlist di tambah ke dalam Portal
    makasih, sila2 la komen ape2 yang patut
    :03:

    c0-admin ~


    Last edited by Adiex on Sun 20 Apr 2008, 11:29 pm; edited 1 time in total

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: Forum skin baru

    Post by gamemaster on Sun 20 Apr 2008, 11:22 pm

    Baru sedap mata memandang..

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Forum skin baru

    Post by Adiex on Sun 20 Apr 2008, 11:25 pm

    Tengkiu,
    :03: :05:

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Forum skin baru

    Post by ijakstory on Mon 21 Apr 2008, 1:24 am

    best best best!

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Forum skin baru

    Post by hunter_ad79 on Mon 21 Apr 2008, 1:45 am

    Adiex wrote:hello semua,

    forum skin telah ditukar kepada yang baru seperti yang diamanahkan oleh En. Admin kepada saya. so, Harap2 korang semua berkenan ngan skin baru ni. Kalo ade ape2 'bug' atau ade mane2 part yang korang x berape berkenan ngan forum baru ni sila2 kongsi pendapat kat sini :)

    Antara update yang dibuat :

    • Menukarkan skin lame ngan skin baru
    • Mengemaskinikan rangka forum supaya lebih tersusun
    • Menukar icon lame ngan baru supaya forum lebih pendek, x yah scroll jauh2 lagi
    • Radio dipindahkan ke portal
    • Mp3 playlist di tambah ke dalam Portal
    makasih, sila2 la komen ape2 yang patut
    :03:

    c0-admin ~

    cayalah bro... mmg sedap mata memandang :37:

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Forum skin baru

    Post by ijakstory on Mon 21 Apr 2008, 1:55 am

    err... ada masalah sikit, korang ada masalah macam aku tak? tiba2 aku surf kat jomgempaq jadi lembab plak? slow bila scroll ke bawah.. minta2 jus for temporary je..

    (aku try surf forum sebelah (cg).. laju.. tu yang musykil tu? )

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Forum skin baru

    Post by hunter_ad79 on Mon 21 Apr 2008, 2:03 am

    ijakstory wrote:err... ada masalah sikit, korang ada masalah macam aku tak? tiba2 aku surf kat jomgempaq jadi lembab plak? slow bila scroll ke bawah.. minta2 jus for temporary je..

    (aku try surf forum sebelah (cg).. laju.. tu yang musykil tu? )

    a'ah la.. btul tu.
    slow skit nk loading.
    ingatkan pc aku jer yg problem

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Forum skin baru

    Post by ijakstory on Mon 21 Apr 2008, 2:09 am

    huhmm... takpe.. still ok lagi..

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Forum skin baru

    Post by hunter_ad79 on Mon 21 Apr 2008, 2:11 am

    ijakstory wrote:huhmm... takpe.. still ok lagi..

    mmg ok.. tp masih slow lg kan?

    chika
    d'chikaiceblendz::addicted
    d'chikaiceblendz::addicted

    Female
    Number of posts : 499
    Location : Ipoh-Kb
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-23

    Re: Forum skin baru

    Post by chika on Mon 21 Apr 2008, 12:58 pm

    aku rasa aku scroll ok plak..
    cume bleh tak tuka color font yg QUICK REPLY kat bawah tu..x terang sgt la..x nampak..

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Forum skin baru

    Post by Adiex on Mon 21 Apr 2008, 8:41 pm

    chika wrote:aku rasa aku scroll ok plak..
    cume bleh tak tuka color font yg QUICK REPLY kat bawah tu..x terang sgt la..x nampak..
    dah tuko pade warna hitam :), ok ke?
    ijakstory wrote:err... ada masalah sikit, korang ada masalah macam
    aku tak? tiba2 aku surf kat jomgempaq jadi lembab plak? slow bila
    scroll ke bawah.. minta2 jus for temporary je..

    (aku try surf forum sebelah (cg).. laju.. tu yang musykil tu? )
    jadi slow ke? aiseh aku x de plak problem cam tuh. btw aku rase ads nuffnang kat hompage message atas tu yang wat problem tu kut, problemnye aku x leh buang ads tu tanpa kebenaran tuan Admin kite haha, tp aku try carik care laen la nak solve probs ni :)

    tima kasih le kat korang nyer komen, arap2 forum kite ni terus maju jaya.
    :28: :28:

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Forum skin baru

    Post by blackrose on Tue 22 Apr 2008, 10:44 am

    great...!!! it's really great..! :02:
    nampak kemas..teratur..
    good job adiex


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Sponsored content

    Re: Forum skin baru

    Post by Sponsored content Today at 2:04 pm


      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 2:04 pm