JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    TUDUNG BAWAL ASLI DAN KAIN PASANG ONLINE!!

    Share

    aleasofea
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 3
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-30

    TUDUNG BAWAL ASLI DAN KAIN PASANG ONLINE!!

    Post by aleasofea on Tue 15 Apr 2008, 1:11 pm

    SALAM..

    alea br je nak jual kain tudung dan kain pasang secara online..

    harap kwn2 sudi mengunjungi http://alinsofea.fotopages.com utk dapatkan harga kain tudung sama mcm kelantan dan kain psang lebih murah dr harga pasaran..

    tak yah bersesak nak jem jalan, nak isi myk keta..kalau kuar kena sedia duit sekali untuk makan, tol, myk dan lain2 yg tak terduga..

    sekrg semuanya boleh hanya dihujung jari anda..

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: TUDUNG BAWAL ASLI DAN KAIN PASANG ONLINE!!

    Post by yakuza666 on Tue 15 Apr 2008, 3:53 pm

    alea xnk buat advertising ke? kalau buat advertising sure lebih banyak traffic boleh masuk :)

    misztake
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 296
    JGR : 80
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-19

    Re: TUDUNG BAWAL ASLI DAN KAIN PASANG ONLINE!!

    Post by misztake on Tue 22 Apr 2008, 12:08 pm

    yakuza666 wrote:alea xnk buat advertising ke? kalau buat advertising sure lebih banyak traffic boleh masuk :)


    Smpt lg iklan tu.. :03:

    aleasofea
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 3
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-30

    Re: TUDUNG BAWAL ASLI DAN KAIN PASANG ONLINE!!

    Post by aleasofea on Tue 06 May 2008, 12:38 pm

    yakuza666 wrote:alea xnk buat advertising ke? kalau buat advertising sure lebih banyak traffic boleh masuk :)

    alea ni tak reti nak promote ni..buat advertising mcm mana tu? :senyum:

    narcolepsy
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Number of posts : 25
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-06

    Re: TUDUNG BAWAL ASLI DAN KAIN PASANG ONLINE!!

    Post by narcolepsy on Thu 08 May 2008, 10:01 am

    Kalau tolong jual dan ambil komisen boleh ke?

    Sponsored content

    Re: TUDUNG BAWAL ASLI DAN KAIN PASANG ONLINE!!

    Post by Sponsored content Today at 2:05 pm


      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 2:05 pm