JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    pertandingan posthing dan review

    Share

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    pertandingan posthing dan review

    Post by ajidss on Sun 13 Apr 2008, 2:23 am

    korang nak tahu tak,,ade pertandingan tengah dijalankan...sape nak bagi beb....

    ni dia syarat-syaratnya,,

    hello semua,,korang nak tahu tak

    SEKARANG sudah tiba masa yang
    ditunggu-tunggu oleh semua poster di malaysia.pertandigan akan diadakan
    15 april 2008 selama 2 bulan,pertandingan yang akan diadakan ialah dan
    syarat-syaratnya:

    1)Poster terbanyak dan mesti mempunyai 60 topik baru yang terhangat dan mempunyai info serta makna yang tersendiri.
    -hadiah bernilai RM49.90



    2)Review yang terbaik tentang forum ini di blog masing-masing
    (sila hantarkan link masing-masing kepada admin untuk pemeriksaan review di blog masing-masing)
    review tersebut mestilah ada pada hari pertandingan sehingga tamatnya pertandingan.
    *hadiah bernilai RM 29,90

    keputusan adalah muktamad ,harap korang enjoy di forum ini,
    -pertandingan akan berlangsung selama 2 bulan dari tarikh yang diberitahu.

    di www.boraksakan.forummotion.com

    :02: :02: :02: :02: :02: :02: :02: :02: :02:

    zauha4
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 70
    Age : 38
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-04-02

    Re: pertandingan posthing dan review

    Post by zauha4 on Sun 13 Apr 2008, 9:24 am

    mcm2 promosi forum sekarang ya...

    pada aku team management forum perlu tip top supaya tak nanti orang masuk forum tanya..lepas tu lambat sgt dpt reply..and hujung2 dia belah..

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: pertandingan posthing dan review

    Post by yakuza666 on Sun 13 Apr 2008, 12:09 pm

    Same here, pertandingan review, hadiah Rm50 per review terbaik. Maksimum pemenang dua review. Ini bermakna jika anda ada dua blog dan dua-dua blog reviewnya terbaik. Anda akan menang Rm100. Maklumat lanjut di bawah,
    (Pertandingan berakhir 6 Mei 2008)
    http://www.kabelduit.com/2008/04/rm50rm50-rm100-untuk-dimenangi.html
    http://www.kabelduit.com/2008/04/extention-pertandingan-rm50rm50rm100.html

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: pertandingan posthing dan review

    Post by ajidss on Sun 13 Apr 2008, 12:12 pm

    zauha4 wrote:mcm2 promosi forum sekarang ya...

    pada aku team management forum perlu tip top supaya tak nanti orang masuk forum tanya..lepas tu lambat sgt dpt reply..and hujung2 dia belah..

    ok,,nanti saya bagi tau kepada semua orang yang mempunyai forum iye

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: pertandingan posthing dan review

    Post by ajidss on Sun 13 Apr 2008, 12:13 pm

    yakuza666 wrote:Same here, pertandingan review, hadiah Rm50 per review terbaik. Maksimum pemenang dua review. Ini bermakna jika anda ada dua blog dan dua-dua blog reviewnya terbaik. Anda akan menang Rm100. Maklumat lanjut di bawah,
    (Pertandingan berakhir 6 Mei 2008)
    http://www.kabelduit.com/2008/04/rm50rm50-rm100-untuk-dimenangi.html
    http://www.kabelduit.com/2008/04/extention-pertandingan-rm50rm50rm100.html

    oh yakuza ko pun buat promosi nampaknya...dasyat tu la..huhuhu :assa: :assa:

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: pertandingan posthing dan review

    Post by yakuza666 on Sun 13 Apr 2008, 12:25 pm

    La..ingatkan ini thread awam...sorry ye ajiss :p

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: pertandingan posthing dan review

    Post by ajidss on Sun 13 Apr 2008, 1:05 pm

    yakuza666 wrote:La..ingatkan ini thread awam...sorry ye ajiss :p

    memang la ko yakuza :02: :02: :02: :02: takpe,,kemaafan ko di terima

    Sponsored content

    Re: pertandingan posthing dan review

    Post by Sponsored content Today at 10:23 am


      Current date/time is Sat 03 Dec 2016, 10:23 am