JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    jomgempaq Forum

    Share

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    jomgempaq Forum

    Post by Admin on Thu 03 Apr 2008, 9:45 pm

    Perhatian..Untuk pengetahuan semua ahli-ahli JomHeboh Forum, forum ini kini sudah bertukar kepada domain yang lebih baru dan menarik lagi..
    Oleh sebab itu, nama forum ni juga akan ditukar kepada
    jomgempaq


    Ini adalah domain baru bagi forum ini dan walaubagaimanapun anda masih dapat masuk meggunakan domain lama tersebut...Jgn risau tidak timbul sebarang masalah.


    www.jomgempaq.com


    Oleh itu buat masa ini akan berlaku pelbagai perubahan demi perubahan pada forum ini tapi anda semua tidak perlu risau kerana tidak akan ada sebarang masalah berkaitan dengan LOGIN atau REGISTRATION. Anda masih dapat berforum seperti biasa tanpa sebarang masalah..


    sekian
    Admin jomgempaq forum

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Thu 03 Apr 2008, 11:32 pm

    Wa.. satu lagi langkah baru.. Ni domain beli ke

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Admin on Thu 03 Apr 2008, 11:46 pm

    gamemaster wrote:Wa.. satu lagi langkah baru.. Ni domain beli ke


    hahaha...langkah baru yg berjaya

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Thu 03 Apr 2008, 11:46 pm

    Tahniah..

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Admin on Thu 03 Apr 2008, 11:51 pm

    gamemaster wrote:Tahniah..


    :37: :37:

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Thu 03 Apr 2008, 11:52 pm

    Kenapa awal sangat tukar domain..

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Admin on Thu 03 Apr 2008, 11:54 pm

    gamemaster wrote:Kenapa awal sangat tukar domain..


    kalo buat awal2 ni xpe..nanti kalo dah ramai users susahlah sikit coz kalo sikit2 ni senang nak ubah ape2 lagi..ape aku cakap ni..

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Fri 04 Apr 2008, 12:09 am

    Ok

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Fri 04 Apr 2008, 12:17 am

    Nak tanya sikit.. Forummotion ni dia ada kasi point kan.. Kalau kumpul point dalam 1600 tu boleh dapat domain free ke dalam masa setahun

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Admin on Fri 04 Apr 2008, 12:57 am

    gamemaster wrote:Nak tanya sikit.. Forummotion ni dia ada kasi point kan.. Kalau kumpul point dalam 1600 tu boleh dapat domain free ke dalam masa setahun

    yup betol...nape nak buka new forum jugak ke??hehehe

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Fri 04 Apr 2008, 1:00 am

    Forum dah ada.. Saje2 jalan jengok member forum lain

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Admin on Fri 04 Apr 2008, 1:04 am

    gamemaster wrote:Forum dah ada.. Saje2 jalan jengok member forum lain


    wah..boleh tahan gak forum ko tu..brape lama dah buat??

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Fri 04 Apr 2008, 1:08 am

    3 Minggu

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Admin on Fri 04 Apr 2008, 1:15 am

    gamemaster wrote:3 Minggu


    baru lagilah..aku wat forum ni dah lame tapi aku betol2 market baru 3 minggu

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Fri 04 Apr 2008, 1:19 am

    OO sebelum ni tak aktif sangat la..

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Admin on Fri 04 Apr 2008, 1:23 am

    gamemaster wrote:OO sebelum ni tak aktif sangat la..

    sblm ni aku mcm malas tapi tbe2 je aku tukar macam2 kat forum ni terus dah ade peminat...aku pun terkejut gak dats y aku nak serius ni...

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Fri 04 Apr 2008, 1:25 am

    Teruskan.. Letak la iklan adsense ke kat forum ni.. Kat bahagian portal pun ok gak

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Admin on Fri 04 Apr 2008, 1:32 am

    gamemaster wrote:Teruskan.. Letak la iklan adsense ke kat forum ni.. Kat bahagian portal pun ok gak


    ok thanx for ur idea..konye iklan adverlets tu ok ke???die bayar lagi ke???

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Fri 04 Apr 2008, 1:33 am

    Saje je letak.. Tapi kalau nuffnang ok

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Admin on Fri 04 Apr 2008, 1:35 am

    gamemaster wrote:Saje je letak.. Tapi kalau nuffnang ok


    nuffnang memang ok tapi adverlets ni hampeslah..hahaha

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Fri 04 Apr 2008, 1:36 am

    Dah register nak buat camne.. Nak letak nuffnang kang status gliterati lari plak..

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Admin on Fri 04 Apr 2008, 1:37 am

    gamemaster wrote:Dah register nak buat camne.. Nak letak nuffnang kang status gliterati lari plak..

    hahaha...ko buat forum tu saje2 ke untuk cari income???

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Fri 04 Apr 2008, 1:38 am

    Cari member dan tukar pendapat.. Income kat blog pun boleh cari

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Admin on Fri 04 Apr 2008, 1:41 am

    gamemaster wrote:Cari member dan tukar pendapat.. Income kat blog pun boleh cari


    samelah macam aku..tapi iklan kene letak jugak coz nak tampung kos2 sampingan..hehe, boleh kasi link blog ko tak ?? saje nak lawat2


    Last edited by Admin on Fri 04 Apr 2008, 1:43 am; edited 1 time in total

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: jomgempaq Forum

    Post by gamemaster on Fri 04 Apr 2008, 1:42 am

    Yup tu betul

    Sponsored content

    Re: jomgempaq Forum

    Post by Sponsored content Today at 8:10 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:10 am