JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  Handsome Up Vacuum Penis Pump V1 | WWW.UBATTENAGABATIN.COM

  Share
  avatar
  untuklelakidotnet
  Ahli Aktif
  Ahli Aktif

  Male
  Number of posts : 1998
  Age : 38
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 5992
  Registration date : 2014-04-07

  Handsome Up Vacuum Penis Pump V1 | WWW.UBATTENAGABATIN.COM

  Post by untuklelakidotnet on Sat 18 Mar 2017, 4:20 pm

  Handsome Up adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang.
  Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.


  FUNGSI HANDSOME UP
  Pam Zakar Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat,
  pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang,
  ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.
  Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci.
  Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten.
  Disclaimer: Results may vary from person to person
  Pam zakar anda dengan Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar
  anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!


  CARA GUNA
  Anda digalakkan untuk membuang bulu kemaluan terlebih dahulu anda supaya tidak semak sangat dan boleh mengakibatkan kesakitan semasa proses menggunakan pum ini(tidak cukur pun tidak menjadi masalah).
  Ambil kain, rendamkan dalam air suam (jangan menggunakan air panas, melecur nanti).Tuam zakar anda dengan kain tadi selama lebih kurang 5 minit. Tujuannya untuk meningkatkan aliran darah, melembutkan otot-otot & urat-urat zakar.

  Ambil balang, pilih saiz getah yang sesuai dengan zakar anda. Getah ini untuk mengelakkan angin keluar dari balang semasa guna pam nanti.
  Masukkan zakar ke dalam balang. Pam semaksimum yang boleh, tapi AWAS! jangan sampai sakit. Comfortable level: Ada rasa stretching tapi anda masih berasa selesa dengan tekanan yang anda gunakan. Biarkan zakar dalam balang selama 10 minit kemudian releasekan pressure dari balang. Biarkan zakar anda mengecil dengan sendiri baru cabut balang dari zakar anda.
  Urut zakar anda semula seperti diatas. Tujuannya untuk refreshkan balik aliran darah anda semasa sesi penggunaan pam tadi.
  Jangan lupa, basuh balang anda untuk sesi esok pula. Sebab jika tidak basuh, habuk-habuk mungkin akan melekat pada balang dan boleh menyebabkan gatal-gatal pada zakar anda nanti. Getah penutup jangan didedahkan pada angin dan perlu dilumur dengan minyak untuk mengelakan pecah dan merekah.
  Ulang sesi senaman ini setiap hari selama 10 minit.
  Jangan lupa untuk mengambil ukuran panjang dan ukur lilit sebelum memulakan senaman ini. Supaya mudah untuk anda monitor perkembangannya setiap minggu.


  PERHATIAN!!!!PERHATIAN!!!!
  Sesi & pressure yang berlebihan TIDAK AKAN mempercepatkan lagi proses pembesaran. Malah boleh MEROSAKAN zakar anda (Nasihat pakar-pakar Andropologi)

  Contoh: Kalau anda ke gym, trainer pasti melarang anda melakukan lebih dari yang sepatutnya walaupun anda rasa anda mampu & boleh. Ini kerana, otot-otot perlu lebih relaks & bermula secara berperingkat. Sama jugak kalau anda ingin berjogging, berlari atau bersenam, Anda tidak boleh terus berlari berjam-jam, boleh pengsan nanti. Faham bukan?  BELI HANDSOME UP DENGAN YAKIN
  Pam Zakar Handsome Up diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam zakar yang berharga murah yang mana mudah pecah dan tidak tahan lama. Pencipta Pam Zakar Handsome Up juga telah memenangi anugerah “The Winner Of The Top Ten Outstanding Inventors”


  TESTIMONI

  RM80

  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK

  5122 6806 0093

  CIMB

  7042765243

  PUBLIC BANK

  4702 6594 35

  BSN

  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM

  12092 02281 0552

  RHB BANK

  16202700084814

  BANK RAKYAT

  220806174867  * Nama : Mohd NAzaruddeen  http://www.ubattenagabatin.com/handsome-up-pump  http://www.ubattenagabatin.com/handsome-up-pump  http://www.ubattenagabatin.com/handsome-up-pump

   Current date/time is Thu 22 Feb 2018, 6:54 am