JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  Viva Stimulating Cream for Women | www.ubattenagabatin.com

  Share
  avatar
  untuklelakidotnet
  Ahli Aktif
  Ahli Aktif

  Male
  Number of posts : 1998
  Age : 38
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 5992
  Registration date : 2014-04-07

  Viva Stimulating Cream for Women | www.ubattenagabatin.com

  Post by untuklelakidotnet on Fri 24 Feb 2017, 3:11 pm
  HARGA DIATAS ADALAH UNTUK 3 (TIGA) KEPING VIVA CREAM YANG BOLEH DIGUNAKAN SEHINGGA 28 KALI


  Viva Cream (Gel Ghairah Wanita)
  Viva Cream adalah produk yang difomulasikan bertujuan untuk meningkatkan rangsangan seks, meningkatkan keseronokan, menambah keberahian, dan akhirnya menyebabkan orgasma. Ia adalah adunan unik estrak herba, vitamin, dan asid amino telah memberikan keputusan yang positif apabila digunakan pada biji kelentit.
  Dibangunkan oleh wanita untuk wanita, Viva Cream dapat mempertingkatkan kehidupan seks anda seperti yang diidamkan. Dalam hanya beberapa minit kegunaan, Viva Cream boleh mewujudkan kepekaan dan keinginan yang memuncak, dan akhirnya menghasilkan klimaks. Ramai wanita yang tidak pernah mencapai orgasme telah menemui cara yang amat mudah iaitu dengan menggunakan beberapa titik Viva Cream sekaligus membuat perubahan dalam kehidupan seks mereka.


  Kajian menunjukkan bahawa sehingga 50% wanita mengalami masalah seksual dalam kehidupan mereka dan majoritinya tidak mencapai kepuasan semasa persetubuhan. Jika orgasma dicapai, ia adalah paling kerap disebabkan rangsangan klitoris. Penggunaan Viva Cream boleh mengubah keadaan ini dengan cepat dan selamat.


  Sila baca beberapa soalan yang paling kerap ditanya mengenai Krim Viva. Viva Cream (Gel Ghairah Wanita)


  SOALAN: Jika Viva Cream disapu pada kelentit saya, apa yang saya akan berasa?
  JAWAPAN: Tindakbalasnya adalah berbeza-beza, biasanya rasa berdenyut-denyut berangin yang berlaku dalam tempoh berapa saat pada kawasan klitoris.

  SOALAN: Siapakah yang boleh mendapat manfaat daripada menggunakan Viva Cream?
  JAWAPAN: Mana-mana wanita yang berumur 18-80 yang sedang mencari untuk mencapai pengalaman seksual yang lebih intim.


  SOALAN : Bagaimana jika Viva Cream tidak bekesan untuk saya?
  JAWAPAN: Setiap orang adalah berbeza, Viva Cream biasanya membantu kebanyakan wanita, terutama selepas penggunaan berulang kali. Pada mulanya, ia disarankan penggunaan sekurang-kurangnya 3-5 kali dalam jangka masa yang singkat untuk merealisasikan manfaat penuh. Selepas penggunaan yang kerap, jumlah penggunaan yang diperlukan dikurangkan. Jika tiada langsung apa-apa kesan, kami sarankan untuk mendapat bantuan profesional daripada pakar sakit puan.


  SOALAN : Adakah Krim Viva benar-benar selamat untuk digunakan?
  JAWAPAN: Ya! bahan-bahan utama, mentol, L-arginina, dan niasin adalah semulajadi dan tidak bertoksik. Walau bagaimanapun, sesetengah individu mungkin alah kepada bahan yang terkandung didalam Viva Cream. Jika anda mengalami ruam dan sebagainya, sila menghentikan penggunaan dan berunding dengan doktor anda.


  SOALAN : Adakah Krim Viva mengandungi sebarang hormon?
  JAWAPAN: Tidak! Semua ramuan yang terkandung di dalam Viva Cream bebas daripada Hormon dan tidak akan menjejaskan keseimbangan hormon di dalam badan anda. Jika anda mengesyaki bahawa anda mempunyai ketidakseimbangan hormon, adalah lebih baik untuk berunding dengan doktor anda sebelum menggunakan Viva Cream atau mana-mana produk faraj.


  SOALAN : Bolehkah melakukan seks Oral semasa penggunaan?
  JAWAPAN: Sudah tentu! Kandunganya adalah herba dan menthol yang 100% selamat. Viva Cream juga selamat digunakan dengan kondom.


  SOALAN : Setelah digunakan, berapa lamakah masa yang diambil untuk merasai kesan Viva Cream?
  JAWAPAN: Viva Krim bertindak dengan segera. Kesan maksimum biasanya mengambil masa 10-15 minit. Kesan penggunaan Viva Cream boleh kekal sehingga satu jam atau lebih.


  SOALAN : Siapa yang TIDAK patut menggunakan Viva Cream ?
  -Wanita umur Bawah 18 tahun
  -Wanita Hamil
  Tedapat luka pada faraj
  Mana-mana wanita yang mempunyai alah daripada bahan yang terkandung didalam Viva Cream.
  Testimoni (Gel Ghairah Wanita)
  I tried it and wow! I cannot believe how utterly wonderful and better sex is now. It is almost like an orgasm guarantee. Thank you. Sarah M.
  With Viva Cream, I am having more pleasure as a partner than I have ever had in my life. Thank you. Sherry C., mother and housewife
  I have been married for 28 years. Prior to Viva Cream, sex was comfortable but lacked the spark that it once had. Thank you for giving me back the excitement and fire. My husband says that I am a changed woman. Elizabeth A., school teacher
  KANDUNGAN : Propylene Glycol, Cetyl Hydroxethylcellulose, Water, Tromethamine, Menthol, Niacin, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Methylparaben, Arginine


  HARGA DIATAS ADALAH UNTUK 3 (TIGA) KEPING VIVA CREAM YANG BOLEH DIGUNAKAN SEHINGGA 28 KALi
  RM70

  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK

  5122 6806 0093

  CIMB

  7042765243

  PUBLIC BANK

  4702 6594 35

  BSN

  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM

  12092 02281 0552

  RHB BANK

  16202700084814

  BANK RAKYAT

  220806174867


  * Nama : Mohd NAzaruddeen
  http://www.ubattenagabatin.com/viva-cream


  http://www.ubattenagabatin.com/viva-cream


  http://www.ubattenagabatin.com/viva-cream

   Current date/time is Fri 23 Feb 2018, 4:46 am