JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    hello kawanku

    Share

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    hello kawanku

    Post by ajidss on Thu 27 Mar 2008, 8:39 pm

    hello kawan sesiapa kat ini nak aku watkan website..bisnes ke ape saja dalam bidang web site yang profesional..aku ambik RM700 tapi sekarang offer RM500 untuk 7 muka surat..kalau nak PM aku ok....


    :02:

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: hello kawanku

    Post by hunter_ad79 on Fri 28 Mar 2008, 12:43 am

    ajidss wrote:hello kawan sesiapa kat ini nak aku watkan website..bisnes ke ape saja dalam bidang web site yang profesional..aku ambik RM700 tapi sekarang offer RM500 untuk 7 muka surat..kalau nak PM aku ok....


    :02:

    boleh detailkan sikit tak bro.. website nie guna flash ker?

    dreamobile
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 15
    Age : 106
    Location : unknown
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-31

    Re: hello kawanku

    Post by dreamobile on Mon 31 Mar 2008, 3:58 pm

    1. ha'ah..kalo ade flash best gak tu.
    2. siap hosting x?
    :03:

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: hello kawanku

    Post by ajidss on Thu 03 Apr 2008, 2:06 am

    dreamobile wrote:1. ha'ah..kalo ade flash best gak tu.
    2. siap hosting x?
    :03:

    haha flash..tapi hosting takde k....

    Sponsored content

    Re: hello kawanku

    Post by Sponsored content Today at 2:06 pm


      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 2:06 pm