JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  Pembekal Libido Gel (Original) l Pengedar Ubat Tahan Lama Murah

  Share
  avatar
  untuklelakidotnet
  Ahli Aktif
  Ahli Aktif

  Male
  Number of posts : 1957
  Age : 37
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 5869
  Registration date : 2014-04-07

  Pembekal Libido Gel (Original) l Pengedar Ubat Tahan Lama Murah

  Post by untuklelakidotnet on Thu 05 Jan 2017, 8:57 pm
  LIBIDO GEL : Satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% Asli - Tanpa ubatan. Hasil segera dan berkekalan untuk masa yang panjang!

  Mahukah Anda:

  * Bertahan selama mana yang ANDA mahu?
  * Memberikan pasangan anda orgasm berganda?
  * Merasai cengkamannya apabila pasangan anda orgasm?
  * Berakhir dengan orgasm terhebat anda, bila saja ANDA mahu?
  * Dan bersedia kembali selepas beberapa minit?

  Hasilnya segera dan anda tidak perlu:

  * Berhenti dan bermula, atau memicit zakar anda.
  * Memicit-micit punggung anda atau melakukan senaman.
  * Membeli buku, kaset atau pita video yang menghampakan.
  * Menunggu berhari, berminggu atau berbulan untuk kesannya

  Apa yang Best tentang Libido Gel berbanding produk lain.
  1. Yang lain cair.. libido gel pekat..
  2. Yang lain botol besar-besar... libido gel kecik je, boleh masuk poket..
  3. Yang lain nak kena tunggu 2-3 jam... libido gel 5 minit je...
  5. Yang lain Panas/Kebas... libido gel tak panas.. tak kebas...
  6. Yang lain bau dia .. perghh bacin! bau gamat... libido gel tak berbau..

  MAKLUMAT LIBIDO-GEL

  BAGAIMANA LIBIDO-GEL BOLEH MENJADI BEGITU.....HEBAT?

  Beginilah caranya bagaimana LIBIDO-Gel bertindak...
  PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN ... Serta - Merta!

  LIBIDO-Gel mengandungi campuran herba yang telah digunakan secara tradisi untuk membantu kesihatan seksual seseorang lelaki. Anda hanya perlu mengurutkan LIBIDO-Gel dibawah kepala zakar anda iaitu di bahagian yang mempunyai urat hanya sekali sahaja sebelum persetubuhan. Hanya gunakan LIBIDO-Gel sebelum persetubuhan sahaja, sekiranya anda tidak merancang untuk bersetubuh pada sesuatu hari itu, maka LIBIDO-Gel tidak perlu digunakan.

  LIBIDO-Gel akan menyerap sendiri ke dalam kulit organ lelaki dengan cara yang dikenali di German sebagai Transdermal Delivery System. Kaedah ini amat berkesan untuk penyerapan nutrien melalui kulit. Oleh itu, bahan - bahan asli yang telah digunakan turun temurun ini seperti pati dari pelbagai botani, vitamin kompleks dan antioksidan akan meresap terus ke dalam tisu zakar anda dengan pantas, tepat kepada sasarannya (saraf sensitiviti) dan berkesan serta merta. Ianya TIDAK SAMA SEKALI menggunakan GAMBIR SARAWAK di dalam kandungannya.

  Hasilnya? KEPUASAN dan KAWALAN!

  Kesan dari penyerapan Transdermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan merawat sesitiviti pada hujung kepala zakar anda sahaja.

  Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat LIBIDO-Gel ini ialah hanya dengan mengurutkan LIBIDO-Gel pada zakar anda dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.

  Oleh itu LUPAKAN semua ini:

  *SUNTIKAN YANG MENYAKITKAN!
  *UBAT MAKAN YANG MEMPUNYAI KESAN SAMPINGAN!
  *SENAMAN YANG MEMAKAN MASA TANPA KESAN!
  *PENANTIAN YANG MENYEKSAKAN!
  *SAAT - SAAT YANG MEMALUKAN!

  Dengan LIBIDO-Gel, segalanya berlaku dengan segera secara semulajadi seperti aksi persetubuhan itu sendiri.

  Apakah kandungan LIBIDO-Gel?
  Berikut adalah antara kandungan LIBIDO-Gel ...

  LIBIDO-Gel menggunakan bahan semulajadi yang telah digunakan turun temurun untuk membantu menyelesaikan pelbagai masalah seksual lelaki. LIBIDO-Gel menggunakan air suling, Pudina, Aloe Vera Gel, Olive Squalene, Apricot Kernel Oil, Vitamin C, Extracts of Korean Red Ginseng, Hawthorne Berry, Ginkgo Biloba, Muira Pauma, Catuaba Bark, Cuscuta Seed dan pelbagai lagi didalam formula yang telah terbukti berkesan turun temurun ini dan juga terbukti secara klinikal:

  Kekerasan yang luar biasa: Walaupun LIBIDO-Gel tidak direka untuk mengeraskan zakar namun begitu ada sebilangan besar pelanggan kami yang mengatakan bahawa kekerasan zakar mereka adalah jauh lebih hebat selepas menggunakan LIBIDO-Gel. Mungkin ini disebabkan oleh salah satu herba didalam LIBIDO-Gel yang bertugas sebagai agen yang melancarkan peredaran darah di kawasan zakar pengguna.

  Kawalan sepenuhnya terhadap pancutan anda: Kesan yang amat nyata LIBIDO-Gel adalah dari segi keupayaan anda untuk mengawal pancutan anda pada kali pertama penggunaan hinggalah anda benar - benar bersedia dan cukup puas untuk melakukan pancutan.

  Wow! Apakah sebenarnya bahan - bahan semulajadi itu dan bagaimana mereka berfungsi? Seperti yang dapat anda lihat di atas, setiap satu bahan - bahan semulajadi tersebut telah dipilih untuk memberikan kesan - kesan spesifik didalam sistem seksual lelaki...

  Satu cara mudah dan berkesan untuk menghentikan Pancutan Pramatang (premature ejaculation) - Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku - Hanya Dengan Sapuan Gel - 100% Asli - Tanpa ubatan. Hasil segera dan berkekalan untuk masa yang panjang!  offer RM69

  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK

  5122 6806 0093

  CIMB

  7042765243

  PUBLIC BANK

  4702 6594 35

  BSN

  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM

  12092 02281 0552

  RHB BANK

  16202700084814

  BANK RAKYAT

  220806174867


  * Nama : Mohd NAzaruddeen  http://www.ubattenagabatin.com/newlibidogel.htm  http://www.ubattenagabatin.com/newlibidogel.htm

   Current date/time is Thu 18 Jan 2018, 9:37 pm