JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Apa nama Jepun korang?

    Share

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ifilasaila on Fri 08 Aug 2008, 7:59 pm

    susah sgt saya kirim dalam zip file mintak kak rose je lah upload kan.. bleh ker??

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by blackrose on Sun 10 Aug 2008, 2:56 pm

    ifilasaila wrote:susah sgt saya kirim dalam zip file mintak kak rose je lah upload kan.. bleh ker??
    boleh...PM je nanti ye senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    SyaNoNiS
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 30
    Age : 34
    Location : Di atas bumi, di bawah langit...
    Referral : sara
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-09

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by SyaNoNiS on Thu 14 Aug 2008, 1:41 pm

    Arisa Arishima

    ok ke..? ehehehe... ni kalu ikt name betul la..

    Sponsored content

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by Sponsored content Today at 12:31 am


      Current date/time is Tue 06 Dec 2016, 12:31 am