JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Apa nama Jepun korang?

    Share

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ayuinamiey on Sun 13 Jul 2008, 12:04 pm

    wah...ayu try lg sx td..bila ltak nama ayah sx..nama ayu dh jd lain la plak...

    Rina Arishima...kalo tak nma aje...Rina Ajibana..hehehe...bnyak lak nama.....

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by blackrose on Sun 13 Jul 2008, 12:39 pm

    ayuinamiey wrote:

    yg ni ori pnya nama...(Rina Ajibana)

    wah...ni adik-beradik kita ni...
    kita pon hujung dia ajibana...
    ke..nama sbenar ayu sama ngan nama sebenar kite ek? betol ke ni?
    haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ayuinamiey on Sun 13 Jul 2008, 12:51 pm

    xde lah...nama ayu hnya 1 dlm dunia...ayu segan nak kabo..nama tuh pelik je..org pun payan nak nyebutnye...hahaha....hanya ku yg tahu rahsia ku... cool

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ifilasaila on Sun 13 Jul 2008, 8:44 pm

    nama kucing : Bobot
    nama jepun : Hiroko Baisotei

    macam tahu2 je kucing aku suka makan tosei..! wakaka

    Castezar
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 370
    Age : 30
    Location : Rumah mak & ayah....
    JGR : 470
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-10

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by Castezar on Sun 13 Jul 2008, 9:14 pm

    HaHaHa
    Agaknye kalau nama kucing tu Robot, nama jepun mesti Hiroko Bairoti wakaka


    _________________

    "Alif Mim Nun Wau... Alif tendang Wau...? Sarkis" - Sudin
    ...sejuknyaa hati tengok avatar kanak-kanak...

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ijakstory on Mon 14 Jul 2008, 5:59 am

    huhmm


    bila pakai namai nick.. Chiaki Fujimaki (tak sanggup aku sebut)

    bila try nama betul.. Shizuka Aizawa (i suka i lawa.. miahaha haha )

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by blackrose on Mon 14 Jul 2008, 8:22 am

    ijakstory wrote:huhmm
    bila pakai namai nick.. Chiaki Fujimaki (tak sanggup aku sebut)
    aku pon tak sanggup utk membacanya jak haha haha

    ijakstory wrote:
    bila try nama betul.. Shizuka Aizawa (i suka i lawa.. miahaha haha )
    ala...cuetnya nama...cam nama awek haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ayuinamiey on Mon 14 Jul 2008, 12:52 pm

    ijakstory wrote:huhmm


    bila pakai namai nick.. Chiaki Fujimaki (tak sanggup aku sebut)

    bila try nama betul.. Shizuka Aizawa (i suka i lawa.. miahaha haha )

    apasal la nama awak tu jd fujimaki ek?agaknya pgram tu tersilap nama x.....?cuba tulis btol2... tp kalo nama shizuka aizawa tu..mmg dah cantik...tp cam pompuan la plak...pgram tu silap la jak.....

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ayuinamiey on Mon 14 Jul 2008, 12:55 pm

    ijak...awak jgn terasa hati ek...ayu gurau2 je................

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ifilasaila on Mon 14 Jul 2008, 1:38 pm

    ijakstory wrote:

    bila try nama betul.. Shizuka Aizawa (i suka i lawa.. miahaha haha )

    cam nama awek nobita..! wakaka

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ayuinamiey on Mon 14 Jul 2008, 1:50 pm

    a'ar la...sma ngn nma sizuka aweknyer nobita tu...

    cik_fara
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 383
    Age : 26
    Location : Di sisi mu
    JGR : 350
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-06-28

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by cik_fara on Mon 14 Jul 2008, 10:18 pm

    Chiaki Fujiwara

    nama ku yg ada cik

    Arisa Fujiwara

    nama yg x de cik

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by iris87 on Tue 15 Jul 2008, 12:30 am

    ijakstory wrote:huhmm


    bila pakai namai nick.. Chiaki Fujimaki (tak sanggup aku sebut)

    bila try nama betul.. Shizuka Aizawa (i suka i lawa.. miahaha haha )

    hahahha...mcm nama pompuan r ijak..ke ko slh tuko jantina nie..hehehehhe.. wakaka wakaka betol ke ni? huhu

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ijakstory on Tue 15 Jul 2008, 12:32 pm

    iris87 wrote:

    hahahha...mcm nama pompuan r ijak..ke ko slh tuko jantina nie..hehehehhe.. wakaka wakaka betol ke ni? huhu

    aku dah bertukar jantina? nanti aku check.. fuhhh.. selamat, masih ok senyumm haha haha
    ( wakaka hampeh kau iris.. aku baling tong gas terus sampai kat bumbung umah kau..)

    kepada ayu.. saya ok.. takpe, gurau itu bagaikan vitamin dalam kehidupan

    iris87
    V.I.P
    V.I.P

    Female
    Number of posts : 2214
    Age : 29
    Location : PeraK
    JGR : 600
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 6
    Registration date : 2008-04-02

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by iris87 on Wed 16 Jul 2008, 3:26 pm

    ijakstory wrote:
    iris87 wrote:

    hahahha...mcm nama pompuan r ijak..ke ko slh tuko jantina nie..hehehehhe.. wakaka wakaka betol ke ni? huhu

    aku dah bertukar jantina? nanti aku check.. fuhhh.. selamat, masih ok senyumm haha haha
    ( wakaka hampeh kau iris.. aku baling tong gas terus sampai kat bumbung umah kau..)

    kepada ayu.. saya ok.. takpe, gurau itu bagaikan vitamin dalam kehidupan

    huhu,,uiks jgn r baling tong gas..remuk redam r umah aku..haha..tp aku bkn ckp ko y tuko jantina, aku mksdkan ko tak tuka jantina masa enter nama tu..heeeeee..mn la tau kan...tp kalu betul ok la 2...sweet nm nye..seswai dengan ko.. wakaka wakaka wakaka wakaka

    princelance00
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 106
    Age : 26
    Location : maxs
    JGR : 90
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by princelance00 on Thu 17 Jul 2008, 2:21 pm

    Iemochi Adachi smile3 mcm kakashi sikit...huhu

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ijakstory on Fri 18 Jul 2008, 1:49 pm

    princelance00 wrote:Iemochi Adachi smile3 mcm kakashi sikit...huhu

    crita naruto ka? aku memang sukakan criter tu.. bessssttt... senyumm

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ifilasaila on Sat 19 Jul 2008, 12:22 am

    dah kawin pun nengok naruto gak ker bro ijak ? embrace

    Bahulu Manis
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 567
    Age : 28
    Location : Pengkalan Chepa, Kelantan
    JGR : 1110
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-18

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by Bahulu Manis on Sat 19 Jul 2008, 12:28 am

    ni nme aku...leh caye ker ni...?terkezut
    Iemochi Shimazaki

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ijakstory on Sat 19 Jul 2008, 2:00 am

    ifilasaila wrote:dah kawin pun nengok naruto gak ker bro ijak ? embrace

    alamak? macamer nak jawab ni... kantoi.. kantoi..

    (sebelum aku kahwin, memang minat kartun ifi.. ape bleh buat...)

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ifilasaila on Mon 21 Jul 2008, 11:19 am

    hee.. kita pun kdg2 terlayan gak detective conan & sinchan. kdg2 spongebob (terpaksa ngaku gak!) hehe..
    sbnrnya saya minat melukis, jd sbb tu rajin tengok (oppss silap) kdg2 tgok kartun, nk tgok stroke lukisan dia, jln cerita dia.

    tahun lps pernah join 24 hours comic challenge di Cineleisure damansara. melukis 24 m/s komik start kul 12 hari ni abis kul 12 tghari esok. tahun ni x tahun la larat ke x nak join..

    more info on 24 hours komik challenge :
    http://pekomik.com/2007/24-hours-malaysia-comic-day.html
    http://pergh.com/details/malaysian-24-hour-comics-challenge-2007.html
    http://cedko.com/article.php?story=Malaysian24HourComicsDay2007
    http://www.24hourcomicsday.com/

    Bahulu Manis
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 567
    Age : 28
    Location : Pengkalan Chepa, Kelantan
    JGR : 1110
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-18

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by Bahulu Manis on Mon 21 Jul 2008, 11:25 pm

    ifilasaila wrote:hee.. kita pun kdg2 terlayan gak detective conan & sinchan. kdg2 spongebob (terpaksa ngaku gak!) hehe..
    sbnrnya saya minat melukis, jd sbb tu rajin tengok (oppss silap) kdg2 tgok kartun, nk tgok stroke lukisan dia, jln cerita dia.

    tahun lps pernah join 24 hours comic challenge di Cineleisure damansara. melukis 24 m/s komik start kul 12 hari ni abis kul 12 tghari esok. tahun ni x tahun la larat ke x nak join..

    more info on 24 hours komik challenge :
    http://pekomik.com/2007/24-hours-malaysia-comic-day.html
    http://pergh.com/details/malaysian-24-hour-comics-challenge-2007.html
    http://cedko.com/article.php?story=Malaysian24HourComicsDay2007
    http://www.24hourcomicsday.com/
    fuh dahsyat ar ostad ni...leh ar ajar sy mlukis plak...
    sy xbrbkat dlm mlukis2 ni...xp mnat ade ar ckit2....
    haha


    _________________

    http://www.bahulumanis.blogspot.com
    Dapat gak tambah satu post lagi arini

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by blackrose on Tue 22 Jul 2008, 8:09 am

    ifilasaila wrote:hee.. kita pun kdg2 terlayan gak detective conan & sinchan. kdg2 spongebob (terpaksa ngaku gak!) hehe..
    sbnrnya saya minat melukis, jd sbb tu rajin tengok (oppss silap) kdg2 tgok kartun, nk tgok stroke lukisan dia, jln cerita dia.

    tahun lps pernah join 24 hours comic challenge di Cineleisure damansara. melukis 24 m/s komik start kul 12 hari ni abis kul 12 tghari esok. tahun ni x tahun la larat ke x nak join..

    more info on 24 hours komik challenge :
    http://pekomik.com/2007/24-hours-malaysia-comic-day.html
    http://pergh.com/details/malaysian-24-hour-comics-challenge-2007.html
    http://cedko.com/article.php?story=Malaysian24HourComicsDay2007
    http://www.24hourcomicsday.com/
    wah...boleh bolehlah ustaz share karya ustaz tu kat article senyumm
    nak gak tengok ustaz haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by ifilasaila on Tue 22 Jul 2008, 12:46 pm

    blackrose wrote:
    wah...boleh bolehlah ustaz share karya ustaz tu kat article senyumm
    nak gak tengok ustaz haha

    boleh, tapi ada 25 mukasurat nak upload macamana lak tue? boleh ker?


    Bahulu Manis wrote:
    fuh dahsyat ar ostad ni...leh ar ajar sy mlukis plak...
    sy xbrbkat dlm mlukis2 ni...xp mnat ade ar ckit2....
    haha

    boleh, tp untuk peringkat awal ni kena lah tgok detevtive conan & sinchan dulu ! hehe.. x sgka kan, lukisan kartun buruk dan hero x hensem macam sinchan dan spongebob pun blh jadi kegilaan ramai ye.. itu yg saya tgh duk kaji nih...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by blackrose on Tue 22 Jul 2008, 3:46 pm

    ifilasaila wrote:
    boleh, tapi ada 25 mukasurat nak upload macamana lak tue? boleh ker?
    ustaz bukak satu new topik...utk karya ustaz...
    pastu ustaz upload guna host an image yg ada kat toolbar atas ni..

    pastu ustaz pilih gambar yg nak di upload dari komputer ustaz...
    pastu klik kat host it...pastu dia kan keluar camni :


    ustaz klik kat copy yg kedua pastu ustaz klik kanan kat link tu...ustaz copy dan pastekan kat topik ustaz tuh senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    Sponsored content

    Re: Apa nama Jepun korang?

    Post by Sponsored content Today at 8:12 am


      Current date/time is Sun 11 Dec 2016, 8:12 am