JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Blackrose

    Share

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    good post! Re: Blackrose

    Post by reez80 on Tue 16 Sep 2008, 2:58 pm

    Assalamualaikum....

    salam perkenalan dari aku...

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    good post! Re: Blackrose

    Post by blackrose on Tue 16 Sep 2008, 10:15 pm

    reez80 wrote:Assalamualaikum....

    salam perkenalan dari aku...
    salam perkenalan juga reez senyumm
    rajinČlah posting ye senyumm


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    good post! Re: Blackrose

    Post by yantie on Wed 17 Sep 2008, 9:29 am

    blackrose wrote:Waalaikumsalam yantie haha

    hehehe haha
    sebenarnya saya tak berapa suka cerita tentang peribadi...
    lagipon tak pandai nak bercerita apa haha

    tentang saya...saya dah berkahwin...dgn org sabah (actually hubby asal brunei tp dah lama menetap di sabah)..berumur 47 tahun (mesti ada yg terkejut) haha tinggal di KL tp kadangČ balik ke KK jugak

    hubby businessman...dan saya hanya seorang isteri yg tidak jemu membantu suami (tp kerja saya bukanlah berpangkat besar sgt) haha

    nak tau ape lagi ek? haha
    Hai Rose...... Lama tak menyinggah kat sini.

    Hmmm..... hubby Rose businessman ya. Nanti bolehler perturunkan sedikit ilmu kpd saya untuk menjadi seorang businesswomen yg berjaya. Saya ni baru nak merangkak dalam dunia perniagaan. Harap2 Rose sudi ler beri tunjuk ajar kpd saya berdasarkan pengalaman Rose selama menjadi pembantu kepada suami.

    Boleh ker ?


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    good post! Re: Blackrose

    Post by blackrose on Wed 17 Sep 2008, 10:10 am

    nak aja ape ye hmm
    hubby saye tu cuma menjalankan bisnes construction, general n construction insurans je haha
    tak reti saye nak ajarČ ni...
    sebab saye cuma seorang secretary jek ish ish


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    good post! Re: Blackrose

    Post by yantie on Sun 21 Sep 2008, 4:41 am

    blackrose wrote:nak aja ape ye hmm
    hubby saye tu cuma menjalankan bisnes construction, general n construction insurans je haha
    tak reti saye nak ajarČ ni...
    sebab saye cuma seorang secretary jek ish ish
    hmm Apa yang saya boleh belajar drp Rose ya...........

    Apapun sedikit penerangan ringkas tentang bisnes saya pulak ya.

    Sebenarnya saya ni bercita2 nak jadi seorang usahawan pemasar yg berjaya. Kalau ada rezeki dan diizinkan Allah, saya berhasrat suatu hari nanti ingin mendirikan sebuah Kompleks Perdagangan @ pun NSS Mall yang dilengkapi dengan pelbagai kemudahan & perkhidmatan termasuk pasaraya.

    Target saya untuk masa depan ialah di setiap negeri sekurang2nya ada sebuah NSS Mall ala2 Giant, Tesco dan seumpamanya. Itu target saya untuk perniagaan masa depan. Sekarang ni modal utk mendirikan sebuah bangunan sendiri belum ada lagi. Sebab itu lah untuk peringkat permulaan ini, saya akan merealisasikan impian tersebut di alam siber terlebih dahulu menerusi ::Forum Perniagaan E-NSS.BIZ:: & juga ::Bazar Maya E-NSS.BIZ::

    hmm1 Agak2 ilmu apa yg Rose boleh perturunkan kpd saya berdasarkan apa yg saya ceritakan di atas tu ya ?


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    good post! Re: Blackrose

    Post by blackrose on Sun 21 Sep 2008, 8:22 am

    hehehehe kak yantie...
    saye rasa ilmu berbisnes kak yantie lebih bnyk dari saye haha

    walaupun saya ni graduan bisnes...
    tp sebenarnya saye tak minat bisnes haha
    tulah sebabnya saya hanya melakukan kerjaČ admin haha

    Insya Allah...
    dont gibe up dan terus berusaha...
    asti impian kak yantie akan tercapai juga...
    saya doakan semoga kak yantie berjaya dalam bisnes
    dan mencapai impian kak yantie tu...

    nanti bolehlah saya dapat diskaun kalo nak shopping kat NSS mall kak yantie tu haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    yantie
    Moderator
    Moderator

    Female
    Number of posts : 479
    Age : 39
    Location : Kuantan
    Referral : hunter_ad79
    JGR : 1450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 21
    Registration date : 2008-04-30

    good post! Re: Blackrose

    Post by yantie on Sun 21 Sep 2008, 10:44 am

    blackrose wrote:hehehehe kak yantie...
    saye rasa ilmu berbisnes kak yantie lebih bnyk dari saye haha

    walaupun saya ni graduan bisnes...
    tp sebenarnya saye tak minat bisnes haha
    tulah sebabnya saya hanya melakukan kerjaČ admin haha

    Insya Allah...
    dont gibe up dan terus berusaha...
    pasti impian kak yantie akan tercapai juga...
    saya doakan semoga kak yantie berjaya dalam bisnes
    dan mencapai impian kak yantie tu...


    nanti bolehlah saya dapat diskaun kalo nak shopping kat NSS mall kak yantie tu haha
    Aminnnnnnnn.........

    Untuk Rose, bukan setakat diskaun, malahan Kak Yantie akan bagi hadiah istimewa khas untuk menyambut kedatangan Rose.....


    _________________
    welcome[b]
    arrow ANDA SEORANG USAHAWAN ? KONGSIKAN PERNIAGAAN ANDA DI SINI !!!senyumm
    arrow NAK SHOPPING ONLINE ? JOM SINGGAH DI SINI !!! PELBAGAI PRODUK DIJUAL SECARA BORONG RUNCIT... KLIK DI SINI SEKARANG!!! senyumm
    arrow FREE TRIAL MENGGUNAKAN SISTEM KEDAI ONLINE EDYCART... RASAI PENGALAMANNYA SEBELUM MEMULAKAN PERNIAGAAN INTERNET ANDA!!! KLIK DI SINI SEKARANG!!!
    senyumm
    [/b]

    atira
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 87
    Age : 31
    Location : ganu
    Maritial status : Single
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-08-03

    good post! Re: Blackrose

    Post by atira on Mon 29 Sep 2008, 10:57 am

    salam aidilfitri blackrose..

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    good post! Re: Blackrose

    Post by blackrose on Tue 30 Sep 2008, 7:52 am

    atira wrote:salam aidilfitri blackrose..
    salam aidilftri wat atira juge haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    good post! Re: Blackrose

    Post by ijakstory on Thu 02 Oct 2008, 5:27 am

    salam raya korang semua..

    Sponsored content

    good post! Re: Blackrose

    Post by Sponsored content Today at 2:08 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 2:08 am