JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  Pacak Langit | Pill Kesihatan Lelaki -www.kedaipower.com

  Share
  avatar
  untuklelakidotnet
  Ahli Aktif
  Ahli Aktif

  Male
  Number of posts : 1998
  Age : 38
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 5992
  Registration date : 2014-04-07

  Pacak Langit | Pill Kesihatan Lelaki -www.kedaipower.com

  Post by untuklelakidotnet on Fri 27 Nov 2015, 7:16 pm  PACAK LANGIT PEARL PLUS

  Adakah anda cepat tewas?
  Ketika bersama, anda gagal mengekalkan ketegangan?
  Isteri tidak puas?


  Jangan risau, kami menawarkan produk berikut sebagai jalan penyelesaiannya! Insya Allah  Isteri pasti sukakan suaminya tahan lama !!


  Pacak Langit
  Satu cara yang yang Paling Mudah dan Paling Selamat untuk mencapai ketegangan MAKSIMA - hanya dengan sebiji sehari mutiara Pacak Langit Pearl Plus- 100% asli tanpa sebarang bahan kimia. Ianya sesuai bagi zakar tidak kuat, tegang dan gagal tahan lama. Pacak Langit Pearl Plus dihasilkan dengan 100% dari herba asli yang akan melonjakkan kekuatan seksual anda pada bila-bila masa yang anda mahu!


  Khasiat Kapsul Pacak Langit Pearl Plus

  Merawat kegagalan ereksi

  Merawat pancutan pramatang

  Meningkatkan libido

  Meningkatkan pengeluaran air mani

  Memanjangkan tempoh ereksi

  Merawat masalah prostat

  Membersihkan buah pinggang

  Meningkatkan tenaga dan stamina  Tidak Pasti Jika Anda Memerlukan Kapsul Pacak Langit Pearl Plus?

  Ketahui sekiranya anda ada mengalami tanda - tanda (simptom) masalah ereksi:
  Menghadapi kesukaran untuk mencapai ereksi pada waktu pagi selepas bangun dari tidur.
  Ketegangan tidak penuh atau tidak betul-betul keras walaupun dalam keadaan yang amat terangsang.
  Memerlukan masa yang agak lama untuk mencapai ketegangan apabila bermesra dengan isteri
  Ketika bersetubuh, anda gagal mengekalkan ketegangan.


  Mengapakah masalah ereksi boleh terjadi?

  Masalah ereksi boleh berlaku kepada sesiapa sahaja tanpa mengira usia. Sama ada anda berusia 20'an ataupun 60'an, ianya boleh berlaku kepada sesiapa sahaja. Namun begitu apakah menyebabkan berlakunya keadaan ini?
  Masalah ereksi boleh terjadi dari akibat kesan fisiologi atau psikologi


  Kesan Fisiologi
  Apakah yang anda makan sepanjang hari? Kemungkinan besar anda bersarapan dengan Nasi Lemak atau Roti Canai, makan nasi tengahari dengan ikan/ayam kari atau goreng dan makan malam juga dengan nasi dengan makanan berkuah atau goreng. Seperti yang dapat anda lihat, hampir setiap waktu makanan kita pasti mengandungi lemak dan kolestrol yang tinggi. Apakah kesan pemakanan seperti ini pada kesihatan seksual kita? Tahun demi tahun, lemak dan kolestrol ini akan membina di dalam tubuh badan mengakibatkan pengaliran darah yang tidak lancar.
  KETEGANGAN PENUH hanya boleh dicapai sekiranya darah dapat mengalir kedalam organ zakar tanpa halangan dan ianya kekal di dalam organ zakar. Kolestrol yang tinggi menghalang pengaliran darah yang optimum dan akhirnya mengakibatkan kesukaran untuk mendapatkan ketegangan yang sempurna.


  Kesan Psikologi
  Dalam keadaan dunia yang semakin pantas dan semua orang berlumba - lumba untuk mengejar kemewahan hidup, ramai yang tidak dapat menumpukan perhatian kepada kehidupan keluarga. Tekanan hidup yang tinggi juga membawa kesan kepada masalah ereksi.


  Bagaimana Kapsul Pacak Langit Pearl Plus Boleh Membantu?

  Pacak Langit Pearl Plus dirumus khas dengan 5 jenis herba terbaik bukan sahaja untuk memberikan ketegangan maksima tetapi untuk meningkatkan daya ketahanan seksual anda agar anda sentiasa bersedia dan bertenaga hari demi hari.
  Pacak Langit Pearl Plus BUKAN HANYA untuk mereka yang bermasalah sahaja tetapi untuk semua yang ingin meningkatkan tenaga seksual anda.
  Herba ramuan Pacak Langit Pearl Plus akan membantu mengembangkan salur darah di bahagian zakar anda untuk membantu meningkatkan pengaliran darah dan mengekalkannya di bahagian zakar untuk mencapai ketegangan maksima.
  Kesemua perubahan yang akan anda alami setelah menggunakan Pacak Langit Pearl Plus akan berlaku secara semulajadi tanpa seolah - olah anda TIDAK memakan apa - apa ubat! Anda akan merasai seperti ianya berlaku dengan SENDIRI tanpa sebarang bantuan!!


  ATURAN PEMAKANAN PACAK LANGIT PEARL PLUS

  Bagi penggunaan normal, makan sebiji pil kira-kira 1-2 jam sebelum bersama. (sehari sebiji)  Pantang Larang Menggunakan Pacak Langit Pearl Plus

  Walaupun pacak langit pearl boleh digunakan oleh semua orang tanpa mengira umur ataupun masalah kesihatan, anda dinasihati agar mematuhi pantang larang berikut sebelum mengambil pacak langit pearl:

  - Tidak mengambilnya bersama minuman berkarbonat, teh atau kopi dan

  - Tidak mengambilnya dalam jangkamasa kurang sejam selepas anda memakan kandungan makanan berprotein tinggi (ayam, ikan, telur dengan kuantiti yang banyak)  Kesan Sampingan Daripada Penggunaan Pacak Langit Pearl Plus

  Pacak langit pearl tidak akan menyebabkan sebarang kesan sampingan namun begitu sekiranya anda mempunyai tekanan darah rendah, anda mungkin akan mengalami sedikit kepeningan yang biasanya akan hilang dalam masa 30 minit setelah mengambil pacak langit pearl.

  Sungguhpun pacak langit tidak menyebabkan kesan sampingan bagi pesakit jantung/kencing manis/etc, adalah dinasihatkan supaya tidak memakan ubat penyakit tersebut secara serentak dengan pacak langit. Jarakkan. Contoh; ubat sakit jantung/kencing manis etc di makan waktu pagi manakala pacak langit petang atau malam.  Kandungan Kapsul Pacak Langit Pearl Plus

  Eurycoma Longifolia
  Eurycoma Longifolia adalah antara herba aphrosidiac yang terkuat di dunia. Digunakan semenjak dahulu lagi oleh penduduk di sekitar Asia Tenggara untuk meningkatkan daya seksual dan juga kesihatan badan keseluruhan


  Ginkgo Biloba
  Ginkgo Biloba adalah antara herba yang paling banyak dikaji di seluruh dunia. Ianya berfungsi untuk menggalakkan pengaliran oksigen ke otak dan juga membantu meningkatkan keupayaan jantung, paru - paru dan alat kelamin untuk berfungsi.


  Tribulus Terrestris
  Tribulus Terrestris digunakan untuk meningkatkan tenaga tubuh badan, meningkatkan keinginan seksual dan membantu menyegarkan sistem reproduktif lelaki dan wanita.


  Butea Superba
  Butea Superba membantu meningkatkan pengaliran darah ke kawasan kelamin dan mengekalkannya untuk membantu memberikan ketegangan yang lebih sempurna secara berterusan. Ramuan ini baru sahaja ditambahkan ke dalam Pacak Langit Pearl Plus setelah kajian mendapati dengan menambahkan bahan ini, kesan panas yang terhasil dari tongkat ali dapat dihilangkan untuk menjadikan Pacak Langit Pearl Plus ini boleh digunakan tanpa sebarang kesan kepada pengguna.


  Ubi Jaga
  Ubi Jaga digunakan semenjak dahulu lagi sebagai aphrosidiac untuk lelaki. Ianya terbukti berkesan untuk meningkatkan keupayaan seksual lelaki dengan meningkatkan kandungan hormon testosterone.

  Pacak Langit Pearl Plus dengan kandungan 100% herba adalah sesuai untuk semua peringkat umur dari yang muda hinggalah yang tua. Dapatkan Pacak Langit Pearl Plus sekarang juga!  RM50


  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK

  5122 6806 0093

  CIMB

  7042765243

  PUBLIC BANK

  4702 6594 35

  BSN

  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM

  12092 02281 0552

  RHB BANK

  16202700084814

  BANK RAKYAT

  220806174867

  * Nama : Mohd NAzaruddeen

  * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang


  http://www.kedaipower.com/pacaklangitpower.htm   Current date/time is Mon 26 Feb 2018, 9:43 am