JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Share

    anissophea
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 462
    Age : 29
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 486
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue 04 Oct 2016, 11:36 am


    Khidmat Mencari Jodoh Untuk Wanita - WWW.CariJodohClub.co.nr


    Adakah anda masih mencari-cari calon jodoh anda? malu untuk mencari pasangan idaman secara terbuka?





    Cari Jodoh Club (CJC) adalah medium untuk anda meletakkan iklan mencari jodoh,

    dan berkenalan dengan ahli-ahli Kelab yang juga sedang mencari Jodoh.




    Perkhidmatan mencari jodoh ini terbuka ke seluruh Malaysia : Johor, Kedah, Kuala Lumpur, Melaka, N. Sembilan, Pahang, Perak, Perlis, Sabah, Sarawak, Selangor, Terenganu, Pulau Pinang, Labuan, Cyberjaya, Putrajaya dan Kelantan,






    Isikan borang mencari jodoh disini >> http://carijodohclub.blogspot.my/2013/09/pendaftaran-keahlian-kelab-cjc.html

    anissophea
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 462
    Age : 29
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 486
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Terjemah BM - English, 5 sen ! / Proofreading / Servis Buat Resume

    Post by anissophea on Tue 01 Nov 2016, 10:24 am

    Buku, Novel Signal Kiri Untuk Cinta - RM25 ,

    SINOPSIS:

    Gara-gara terlupa bagi signal kiri semasa mahu menukar lorong, Nila Zulqadree bertentang mata dengan Irdina Wira. Bila bertentang mata, mulut jadi bisu, jantung pula berdegup laju. Irdina Wira yang tengah berangin segera memberi ceramah penggunaan signal kereta secara percuma. Namun, bagi Zulqadree, signal lain pula yang sampai ke hati.
     
    “Signal nak ke kiri dan kanan awak dah beritahu. Tapi ada satu lagi signal yang perlu saya tahu.”
    “Signal nak ke mana lagi? Signal kenderaan memang ada kiri dan kanan aje.”
    “Signal ke hati awak macam mana pula?”
     
    Situasi jadi parahbila sudah kasi ayat pick up line, lupa pula nak minta nombor telefon. Zulqadree terus jadi bingung. Celah bangunan mana dia nak cari Cik Signal Kiri ni?
     
    Ternyata, pertemuan tempoh hari bukanlah yang terakhir. Pertemuan seterusnya Zulqadree yang menjadi wira. Dia ikhlas membantu Irdina Wira sendiri tertanya-tanya siapakah insan misteri yang berhati tulus itu. Pertemuan demi pertemuan terus terjadi. Zulqadree bijak berbicara dalam menerbitkan rasa cinta. Lalu Irdina Wira angguk setuju bila Zulqadree melamar agar kedengaran bunyi kompang dipalu.
     
    Bila sudah berkahwin, lain pula jadi. Irdina Wira berjauh hati. Bila si isteri berjauh hati, mestilah Zulqadree bijak dalam teknik mencuri hati. Ada sahaja tingkah dan ayat yang membuatkan hati Irdina Wira jadi tidak menentu. Mahu merajuk lama-lama pun tak jadi. Namun, ada peristiwa yang menyebabkan mereka bertukar peranan. Ganti, Irdina Wira pula yang bagi signal untuk memujuk.
     
    Lalu berjayakah misi itu? Bagaimana pula dengan wira misteri yang menjadi tanda tanya di hati Irdina Wira? Signal cinta siapakah yang terlebih dahulu sampai ke hati?


    BERMINAT ? BELI DI >> http://www.mudah2u.co.vu/2016/10/signal-kiri-untuk-cinta-rm25.html

      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 8:15 pm