JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  pl superspray power - www.lelakiherba.com

  Share
  avatar
  untuklelakidotnet
  Ahli Aktif
  Ahli Aktif

  Male
  Number of posts : 1998
  Age : 38
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 5992
  Registration date : 2014-04-07

  pl superspray power - www.lelakiherba.com

  Post by untuklelakidotnet on Tue 19 May 2015, 9:43 pm  NOTA: PLSUPERGEL DAN PLSUPERSPRAY DIHASILKAN OLEH ORANG SAMA DAN RESEPI DAN BAHAN-BAHAN YANG SAMA, CUMA SATU BERBENTUK GEL DAN SATU LAGI CECAIR PL SUPER SPRAY DIGUNAKAN KHAS UNTUK LELAKI TAHAN LAMA 100% HERBA BUATAN TEMPATANBAGAIMANA PL SUPER SPRAY™ BOLEH MENJADI BEGITU…..SUPER?Beginilah caranya bagaimana PL SUPER SPRAY™ bertindak…PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN … Serta – Merta!
  Tiada lagi pancutan mengejut
  Tiada lagi rasa malu
  Tiada lagi kekecewaan

  NOTA: PLSUPERGEL DAN PLSUPERSPRAY DIHASILKAN OLEH ORANG SAMA DAN RESEPI DAN BAHAN-BAHAN YANG SAMA, CUMA SATU BERBENTUK GEL DAN SATU LAGI CECAIR
  PERBANDINGAN PLSUPERGEL DAN PLSUPERSPRAY

  PERKARA PLSUPERGEL PL SUPERSPRAY
  KANDUNGAN 2.5 ML 6 ML
  ISIAN GEL PEKAT TETAPI BOLEH 30-40 KALI GUNA LEBIH CAIR (CEPAT MERESAP) BOLEH GUNA 10-20 KALI
  MASA GUNA 1 JAM-2 JAM SEBELUM SEKS 30 MINIT SEBELUM SEKS
  BAHAN YANG SAMA 100%HERBA (LULUS UJIAN MAKMAL) 100% HERBA (LULUS UJIAN MAKMAL)
  BOTOL BOTOL, DISERTAKAN PENCOLEK DAN BERKOTAK BOTOL SPRAY
  KESAN BERKESAN BERKESAN LEBIH CEPAT Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pra-matang (premature ejaculation) – Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan, Tanpa suntikan, Tanpa buku – Hanya Dengan Spray – 100% Asli – Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya! Ubat tahan lama,
  PL SUPER SPRAY™ adalah herba traditional untuk lelaki bagi menghentikan pancutan pra-matang. Herba ini dibuat daripada resepi istimewa yang dikumpulkan dari buku traditional Melayu lama.
  Kemampuan setiap lelaki untuk BERTAHAN LAMA ketika bersama pasangan masing-masing berbeza mengikut faktor umur, kesihatan, keadaan fizikal serta juga keadaan psikologi atau emosi. Tidak dapat dinafikan kaum lelaki seboleh-bolehnya ingin bertahan selama mungkin ketika ketika mengadakan hubungan seks ataupun sekurang-kurangnya mampu bertahan sehingga pasangannya merasa puas atau orgasme terlebih dulu. Keinginan untuk bertahan lama mungkin boleh dikaitkan dengan faktor keegoan (tidak macho) atau naluri kelelakian.
  Di samping itu juga, ada di kalangan kaum lelaki menghadapi masalah EJAKULASI PRAMATANG (premature ejaculation).

  Masalah ini juga dikenali sebagai masalah cepat klimaks atau pancutan mani awal adalah satu isu yang amat menekan kaum lelaki dan juga pasangannya. EJAKULASI PRAMATANG biasanya berlaku kepada mereka yang baru sahaja memulakan hubungan seksual di mana pasangan lelaki tidak dapat mengawal klimaksnya lalu memancutkan mani awal.

  INSYA ALLAH
  Jangan sampai nanti isteri kita kutuk kita “apalah abang ni..harap badan je tegap tapi atas katil dah lah lembik cepat game over pulak tu, macam main game online ” Untuk para suami jangan jadi lelaki touch n go..Jangan nanti isteri sendiri mengutuk kita di belakang disebabkan masalah kita.
  Tetapi.. Tidak Perlu Risau
  Kerana Di Sini Ada JalanPenyelesaiannya.
  Tahukah anda ? Mengikut anggaran Persatuan Andrologi Malaysia, lebih dari 2.2 juta lelaki di Malaysia mengalami masalah lemah tenaga batin daN cepat pancut. Jumlah sebenar mungkin lebih 3 kali ganda. Tetapi masalah ini hanya di ketahui oleh diri sendiri dan pasanganya sahaja. Kerana kejantanan seorang lelaki hanya teruji di katil sendiri. Rahsia seorang lelaki akan terbongkar, apabila kalah teruk di katil sendiri semasa berasmara dengan pasangannya. Ramai lelaki yang kelihatan hebat dan gagah diluar tetapi kalah teruk di atas katil sendiri..
  Adakah anda juga dalam kategori ini..?
  Dengan PL SUPER SPRAY Anda Akan Terkeluar
  Dari Statistik Di Atas…
  Lelaki akan merasa tertekan dan seolah-olah jatuh maruahnya di depan pasangan wanitanya. Keadaan diburukkan lagi apabila pasangannya menyuarakan perasaan kurang puas dengan hubungan kelamin mereka.
  Mengikut kajian yang pernah dijalankan oleh Dr Alfred Kinsey, dia mendapati sebilangan besar lelaki (respondennya ialah rakyat Amerika) hanya dapat bertahan seminit setengah daripada awal hubungan penetratif sehingga ke peringkat pancutan mani. Sebilangan lagi dapat bertahan dua minit dan jarang sekali mencecah sehingga 15 minit.
  ** FAKTA **
  - 78% wanita Asia tidak merasa puas tiap kali bersama pasangan. Namun perasaan tersebut diketepikan demi menjaga hati pasangan.
  - 35% kes cerai di Semenanjung Malaysia adalah kerana suami cepat inzal (pancut), lemahnya daya seks dalam memuaskan naluri seks isteri.
  - Wanita mempunyai 9 nafsu berbanding lelaki yang hanya ada 1.
  - Kegagalan mencapai orgasme lengkap boleh menyebabkan wanita mengalami ganguan organ seperti sakit buah pinggang, perut, usus dan saraf.
  Oleh yang demikian, jika ANDA ingin BERTAHAN LEBIH LAMA DI RANJANG atau berdepan dengan masalah EJAKULASI PRAMATANG atau cepat klimaks (pancutan mani awal) adalah sangat mustahak bagi ANDA untuk mencari pendekatan yang sesuai dan serasi untuk diamalkan supaya keyakinan diri dapat dipulihkan kembali dan keharmonian rumahtangga berpanjangan.
  Jika isteri anda sering menolak ajakan anda untuk melakukan hubungan intim, cuba FIKIRKAN semula……….
  ADAKAH ANDA TELAH BERJAYA
  MEMBERI ISTERI ANDA PUNCAK INZAL????
  “Kami menjaminkan kepuasan anda…
  Kami menjaminkan keseronokan anda”
  PL SUPER SPRAY™
  FAKTA : Jika anda takutkan pasangan anda akan mentertawakan anda kerana menggunakan PL SUPER SPRAY™, JANGAN BIMBANG. Lebih 30% PL SUPER SPRAY™ ini dibeli oleh wanita untuk pasangannya. Kenapa anda tidak???
  Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup.
  FAKTA : Jika anda takutkan pasangan anda akan mentertawakan anda kerana menggunakan PL SUPER SPRAY™, JANGAN BIMBANG. Lebih 30% PL SUPER SPRAY™ ini dibeli oleh wanita untuk pasangannya. Kenapa anda tidak???
  CARA GUNA PL SUPERSPRAY™
  SPRAY SEDIKIT SAHAJA KE JARI DAN RATAKAN KE SELURUH KEPALA ZAKAR.TUNGGU 45-60 MINIT KEMUDIAN BOLEHLAH BERSETUBUH PADA BILA-BILA MASA

  HARGA RM69

  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK

  5122 6806 0093

  CIMB

  7042765243

  PUBLIC BANK

  4702 6594 35

  BSN

  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM

  12092 02281 0552

  RHB BANK

  16202700084814

  BANK RAKYAT

  220806174867

  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

  * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

  * dan masa bank in. *


  http://www.lelakiherba.com/plsuperspray.htm

  http://www.lelakiherba.com/plsuperspray.htm   Current date/time is Tue 20 Feb 2018, 9:45 am