JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  Xgene Kuat Dan Mantap - www.lelakiherba.com

  Share
  avatar
  untuklelakidotnet
  Ahli Aktif
  Ahli Aktif

  Male
  Number of posts : 1998
  Age : 38
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 5992
  Registration date : 2014-04-07

  Xgene Kuat Dan Mantap - www.lelakiherba.com

  Post by untuklelakidotnet on Mon 20 Apr 2015, 8:01 pm
  Krim XGENE

  Penemuan Yang Ditunggu Oleh Kaum Lelaki Selama ini...

  Xgene adalah adunan Tongkat Ali yang mampu menyerap terus ke dalam badan zakar bagi memberi impak optimum...
  Alat Kelamin Paling Berharga Kepada Lelaki

  Apakah yang anggota yang paling berharga kepada seseorang lelaki, kalau tidak alat kelaminnya. Semua lelaki mahu alat kelaminnya dapat berfungsi dengan baik pada sebarang masa.

  Cara mempastikan alat kelamin dapat berfungsi dengan baik ialah menjaga kesihatan dan kesegarannya. Pakar mengesyorkan lelaki hendaklah menyegar dan membelai alat kelamin sekurang-kurangnya 2-3 kali sehari.


  Apa itu XGENE?

  Mungkin sudah ada di pasaran krim bagi menjaga dan membelai alat kelamin. Tetapi kita tidak mengetahui tahap keselamatan dan kehalalannya.

  Kini sudah ada krim yang selamat dan halal digunakan. Ia dihasilkan oleh syarikat Bumiputera. XGENE ialah krim luaran yang istimewa yang disapu pada keseluruhan alat kemaluan lelaki bagi menjaga kesihatan dan kesegarannya secara semula jadi.

  Krim ini dihasilkan dari penyelidikan Dr. Ismail Tambi, pakar sakit tuan yang terkenal di Malaysia dan dunia. Ramuan utamanya adalah tongkat ali berserta bahan-bahan unik lain hasil formulasi Dr.Ismail Tambi.

  Krim ini disapukan kepada keseluruhan alat kelamin semasa kita membelai dan merapi alat kelamin.

  Mengapa Memerlukan Krim XGENE

  Faktor permakanan, gaya hidup zaman moden dan kekurangan senaman boleh memberi kesan negatif kepada badan dan juga alat kelamin.

  Pembuluh dan urat saraf pada alat kelamin mungkin ada yang tersumbat oleh lemak dan kolestrol dan ia mengganggu kelicinan perjalanan darah dan menyebabkan alat kelamin tidak berfungsi secara optimum.

  Bagaimana Krim XGENE Bertindak?

  Bahan dan formulasi Tongkat Ali yang ada dalam XGENE bertindak melalui penyerapan terus ke dalam alat kelamin (zakar). Formulasi Xgene akan mengaktikan balik serta memberi tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan memantapkan sel dalam alat kelamin.  Apakah Tujuh Kejaiban XGENE?

  Merangsangkan penghasilan sperma yang berkualiti
  Membina otot zakar dan pemantapan anggota kelamin
  Anti-Osteoporosis
  Menghapuskan bakteria, virus dan parasit di sekitar alat kelamin
  Agen perapian & pemantapan anggota kelamin lelaki
  Memberi kesegaran dan kelembutan kulit di sekitar alat kelamin
  Agen anti kanser

  Siapa Yang Boleh Menggunakan XGENE?

  Semua lelaki patut menggunakannya kerana ia adalah krim bagi menjaga kesihatan dan mengekalkan kesegaran alat kelamin.

  Bagaimana Cara Menggunanya?
  Krim ini digunakan dua-tiga kali sehari, dan biasa selepas mandi. Ia disapu secara membelai dan lembut diseluruh alat kelamin dari kepala sampai ke pangkalnya selama 3-4 minit.
  Satu tiub XGENE secara purata boleh digunakan sehingga satu setengah bulan.
  Video klik akan dihantar secara whatsapp akan dihantar kepada tuan apabila memesan produk ini.

  Adakah XGENE dapat membesar, memanjang dan menjadikan alat kelamin bertahan lama?

  XGENE berupaya meningkatkan peredaran darah. Apabila aliran darah dapat berjalan dengan lancar, pembesaran dan pemanjangan alat akan terjadi secara semulajadi, di samping memberikan daya tahan lama alat kelamin semasa hubungan intim.
  Sperma juga akan bertambah akibat kesan langsung peningkatan kesihatan alat kelamin.

  Penerangan Krim XGENE Oleh Dr Ismail Tambi

  Untuk penerangan lanjut mengenai pembelian alat kelamin, sila tonton video Dr Ismail Tambi ini:
  Adakah XGENE Selamat Digunakan?

  Krim XGENE selamat dan halal digunakan. Biro Pengawalan Farmaseutikal Malaysia, USM dan JAKIM telah mengeluarkan sijil yang berkaitan. Sila tengok sijil yang disertakan di sini:

  1. Sijil Biro Pengawalan Farmaseutikal Malaysia


  Krim Xgene
  Hasil Ujian Quest3: Wgene selamat digunakan
  2. Keputusan Ujian USM


  Hasil Ujian Xgene
  Hasil Ujian Xgene: Selamat digunakan
  3. Sijil JAKIM


  Krim Xgene
  Gunakan Tanpa Xgene Was-Was

  ARTIKEL HARIAN METRO

  Ramai yang mengalami masalah zakar berubah menjadi gelap, tidak segar, pendek dan sebagainya. Tahukah anda, ia terjadi disebabkan kelakuan anda sendiri seperti melakukan onani dan tidak menjaga alat sulit terbabit dengan baik.
  Tanpa jagaan yang baik ditambah pula aktiviti onani yang kerap, ia akan memberi kesan kepada zakar iaitu kulit zakar yang lembut boleh bertukar warna menjadi kusam dan gelap. Tisu zakar juga mengalami masalah dan zakar akan menjadi lebih pendek atau kontot.  Jadi, elakkan melakukan onani dan jaga alat sulit dengan baik. Di sini wujud pula persoalan bagaimana mahu menjaga zakar dengan baik dan apakah produk yang ada untuk penjagaan alat sulit itu? Ingin saya terangkan di sini, sebelum ini belum ada apa-apa ubat atau produk yang berfungsi menjadi gel perapi alat sulit lelaki.

  Bagaimanapun, baru-baru ini sebuah syarikat Bumiputera menghasilkan sejenis krim penjagaan alat sulit lelaki dikenali X Gene.

  Saya sendiri sudah menjalankan kajian terhadap produk ini dan ternyata, ia tidak mempunyai sebarang unsur mengarut yang boleh mencederakan atau mendatangkan kesan sampingan kepada penggunanya.

  Produk ini menggunakan 100 peratus herba di negara ini termasuklah tongkat ali. Jadi, saya amat mengesyorkan penggunaan produk ini kepada lelaki bagi menjaga alat sulit mereka.

  Selain membaiki tisu zakar, ia juga bertindak sebagai krim penjagaan yang menjaga kulit zakar, mencerahkan zakar yang kusam dan boleh menambah ketebalan zakar serta menghalang kuman atau kulat dari mendekati zakar.

  Pendek kata, produk ini boleh digunakan oleh semua lelaki sama ada bermasalah atau tidak. Jika tidak mempunyai masalah, krim ini akan berfungsi sebagai krim penjagaan kulit zakar lelaki.

  Kita seharusnya menyayangi zakar kita seperti mana wanita yang menitikberatkan aset mereka dengan menggunakan pelbagai produk.

  Jadi untuk lelaki, krim ini sangat baik. Ia ada dijual di seluruh Malaysia malah klinik saya juga ada menyediakan produk ini untuk pelanggan. Produk ini adalah istimewa bagi lelaki kerana ia satu-satunya produk penjagaan lelaki yang dipercayai dan berada di pasaran sekarang.

  http://www.hmetro.com.my/articles/Elakjadigelap_kontot/Article

  HARGA RM69

  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK

  5122 6806 0093

  CIMB

  7042765243

  PUBLIC BANK

  4702 6594 35

  BSN

  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM

  12092 02281 0552

  RHB BANK

  16202700084814

  BANK RAKYAT

  220806174867

  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

  * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

  * dan masa bank in. *

  http://www.lelakiherba.com/xgenecream.htm

  http://www.lelakiherba.com/xgenecream.htm

  http://www.lelakiherba.com/xgenecream.htm

   Current date/time is Tue 20 Feb 2018, 9:46 am