JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  Pengedar Andropenis di Malaysia | www.lelakiherba.com

  Share
  avatar
  untuklelakidotnet
  Ahli Aktif
  Ahli Aktif

  Male
  Number of posts : 1998
  Age : 38
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 5992
  Registration date : 2014-04-07

  Pengedar Andropenis di Malaysia | www.lelakiherba.com

  Post by untuklelakidotnet on Sat 11 Apr 2015, 12:10 pm  Andropenis Gold merupakan salah satu alat penambah saiz yang mendapat pengiktirafan pakar-pakar perubatan seluruh dunia.
  Beratus pengamal perubatan seluruh dunia telah mengesahkan keberkesanan Andropenis Gold diklinik dan hospital mereka.Andropenis Gold adalah Material berkualiti tinggi dan selamat dari aspek kesihatan.
  Andropenis Gold membantu membesar dan memanjangkan zakar dan memberi perubahan pada zakar dari 3cm – 5cm dalam tempoh 3-6 bulan di samping bertindak sebagai alat senaman zakar.
  Bukan itu saja, kebesaran zakar juga secara puratanya bertambah sebanyak 1.6 cm. Itu secara purata berdasarkan kajian yang dilakukan terhadap pengguna Andropenis gold. Anda mungkin boleh capai lebih dari itu dengan penggunaan Andropenis gold yang lebih lama. Andropenis gold bukan saja membantu anda mendapat saiz zakar idaman tetapi ia juga mampu meluruskan zakar yang bengkok. Zakar bengkok merupakan satu penyakit yang dikenali sebagai peyronie’s disease. Andropenis gold telah terbukti secara sainstifik mampu meluruskan zakar sebanyak 40%
  Andropenis gold direka berdasarkan pada prinsip daya tarikan. Alat ini diklasifikasikan sebagai Alat Perubatan Jenis1(Type1 Medical Device) dan dianugerahkan Sijil Kesihatan Eropah (European Health Certification Mark,CE).  Fungsi Andropenis Gold
  Andropenis Gold terbukti secara sainstifik mampu memanjangkan zakar secara puratanya sebanyak 4 cm selepas penggunaan dalam 3-6 bulan. Bukan itu saja, kebesaran zakar juga secara puratanya bertambah sebanyak 1.6 cm. Itu secara purata berdasarkan kajian yang dilakukan terhadap pengguna Andropenis Gold. Anda mungkin boleh capai lebih dari itu dengan penggunaan Andropenis Gold yang lebih lama. Andropenis Gold bukan saja membantu anda mendapat saiz zakar idaman tetapi ia juga mampu meluruskan zakar yang bengkok. Zakar bengkok merupakan satu penyakit yang dikenali sebagai peyronie’s disease. Andropenis Gold telah terbukti secara sainstifik mampu meluruskan kembali zakar sebanyak 40%.
  Berdasarkan kajian yang dijalankan dimana penggunaan Andropenis Gold selama 3-6 bulan:-
  Andropenis Gold membantu Pemanjangan kekal pada zakar sebanyak 3-4cm semasa zakar sedang menegang.
  Andropenis Gold membantu Pemanjangan sebanyak 4cm semasa zakar sedang layu.
  Andropenis Gold membantu Kelebaran zakar bertambah sebanyak 1.6cm.
  Andropenis Gold membantu Meluruskan zakar sebanyak 40% .
  Disclaimer: Results may vary from person to person

  Itu adalah hasil yang anda dapat selepas penggunaan Andropenis Gold selama 3-6 bulan. Lebih lama anda guna Andropenis Gold, maka zakar anda mampu bertambah panjang dan besar lagi.  Cara Guna Andropenis Gold
  PRINSIP SAINS
  Andro-Penis® merupakan alat berasaskan daya tarikan yang berfungsi untuk membesarkan zakar dan memanjangkan zakar. Pertumbuhan berlaku disebabkan oleh keupayaan tindak balas tisu-tisu zakar untuk menjalani penggandaan pada peringkat sel apabila dikenakan daya tarikan secara berterusan dan Keberkesanan
  Alat ini terdiri daripada cicin plsatik yang dihubungkan oleh dua batang logam yang dinamik,penopang plastic dan gelang silikon yang ditempatkan pada kepala zakar.ia mudah untuk dipakai serta mudah untuk ditanggalkan.oleh sebab saiznye yang kecil.Alat ini seakan-akan tersorok apabila ia dipakai,selesa serta boleh dipakai ketika berjalan.duduk atau berdiri.

  Andropenis Gold menawarkan tiga bentuk Jaminan:
  * Jaminan dari aspek perubatan, memandangkan alat ini diluluskan oleh Pihak Berkuasa Kesihatan Kesatuan Eropah, dan didaftarkan di Kementerian Kesihatan Sepanyol.
  *Alat ini juga dianugerahkan Perakuan CE yang mengklasifikasikannya sebagai Type 1 medical device, yang bererti alat ini tidak akan menyebabkan kesan sampingan baik untuk jangka masa pendek mahupun panjang.
  * Keberkesanan 97%: Jaminan Saintifik, beberapa pakar urologi yang terkemuka di peringkat antarabangsa telah menjalankan penyelidikan

  BERDASARKAN KAJIAN YANG DIJALANKAN DIMANA PENGGUNAAN ANDROPENIS GOLD SELAMA 3-6 BULAN:-
  - Pemanjangan pada zakar sebanyak 3-4cm semasa zakar sedang menegang.
  - Pemanjangan sebanyak 4cm semasa zakar sedang layu.
  - Kelebaran zakar bertambah sebanyak 1.6cm.
  - Meluruskan zakar sebanyak 40% .
  Itu adalah hasil yang anda dapat selepas penggunaan Andropenis Gold selama 3-6 bulan.
  Lebih lama anda guna Andropenis Gold, maka zakar anda mampu bertambah panjang
  Saintifik yang membuktikan bahawa alat ini mempunyai kadar keberkesanan setinggi 97.5%

  Disclaimer: Results may vary from person to person

  Andropenis Gold diiktiraf oleh pakar perubatan.


  HARGA RM650 POSLAJU PERCUMA

  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK

  5122 6806 0093

  CIMB

  7042765243

  PUBLIC BANK

  4702 6594 35

  BSN

  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM

  12092 02281 0552

  RHB BANK

  16202700084814

  BANK RAKYAT

  220806174867

  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

  * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

  * dan masa bank in. *

  http://www.lelakiherba.com/andropenisgold.htm

  http://www.lelakiherba.com/andropenisgold.htm

  http://www.lelakiherba.com/andropenisgold.htm


   Current date/time is Tue 20 Feb 2018, 9:25 am