JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  VIMAX VOLUME : Tambah Sperma, Air Mani, Pancutan Best

  Share
  avatar
  untuklelakidotnet
  Ahli Aktif
  Ahli Aktif

  Male
  Number of posts : 1998
  Age : 38
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 5992
  Registration date : 2014-04-07

  VIMAX VOLUME : Tambah Sperma, Air Mani, Pancutan Best

  Post by untuklelakidotnet on Sun 22 Mar 2015, 11:17 pm

  Apa yang dapat Vimax Volume lakukan untuk saya?
  Vimax Volume membantu lelaki untuk semua peringkat umur mencapai kepuasan seks yang tinggi, meningkatkan kelantangan, potensi, keseronokan dan intensiti orgasma. Setiap pasangan pasti ingin hidup kehidupan seksual yang panjang dengan potensi yang kukuh dan kepuasan seks yang intim. Tetapi untuk beberapa sebab ramai lelaki tidak dapat menikmati keseronokan seks. Lebih-lebih lagi mereka terpaksa hidup dengan rasa rendah diri mereka sendiri terhadapat pasangan di atas katil atas kelemahan diri.
  Semua di atas mungkin berkait dengan kehidupan anda? Anda mahu kepada dua kali ganda atau tiga kali ganda kuasa seks anda dan kepuasan seks seperti ledakan gunung berapi tetapi menghadapi masalah dengannya? Anda mungkin tercari-cari jalan penyelesaian yang selamat dan berkesan untuk meningkatkan potensi dan kesuburan anda?
  Formula baru ini maju berdasarkan penyelidikan terkini, kaedah naturopathic dan teknologi moden memberikan satu peluang yang unik untuk merawat gangguan seksual, meningkatkan kesihatan sistem pembiakan anda dan mengembalikan sensasi yang menyeronokkan semasa orgasm.
  Vimax Volume : pengaruh yang positif ke atas potensi dan kunci kepada kejayaan anda di atas katil.
  Kesedihan dan kemurungan yang sering berpunca dari pengurangan fungsi seksual. Pil Vimax Volume 100% semula jadi dan berkesan untuk meningkatkan kesuburan. Ia pastinya direka untuk membantu lelaki mendapatkan potensi yang kuat, mengalami kepuasan seks lelaki yang sebenar dan dengan itu membuat kehidupan mereka gembira dan jelas.
  Ramai biasanya menganggap bahawa saiz zakar dan pendirian yang kukuh merupakan komponen penting kejayaan di atas katil. Pada bahagian itu, ia adalah benar jika bercakap tentang kesannya pada rakan-rakan. Tetapi jika anda bercakap semula berkenaan perkiraan kepuasan seks tahan lama, lebih tinggi potensi dan kesuburan anda harus fikir lebih lanjut mengenai jumlah kesan ejakulasi pramatang yang sering menewaskan lelaki. Kajian terkini menunjukkan bahawa kuantiti sperma, tiada ejakulasi pramatang dan tiada intensiti beban adalah faktor utama untuk orgasma yang penuh semangat dan stabil untuk kedua-dua pasangan.
  Vimax volume adalah cara yang paling selamat dan paling boleh dipercayai untuk meningkatkan jumlah sperma dan meningkatkan kesuburan lelaki.  ........................................................................................................................................................................
  ........................................................................................................................................................................
  ........................................................................................................................................................................
  ........................................................................................................................................................................

  Over 20 Million Bottles Vimax Herbs Sold All Around The Globe!  No#1 Back Up By World Famous Urology Doctor

  Jaminan Dr. Urologi terkemuka Dunia!
  Dr. Mario Dumitrascu MD.
  Dr. Mario telah bersama Vimax (Pillsexpert Inc, Canada)
  sejak 11 tahun dulu.
  Memperkenalkan herba yang selamat, semulajadi dan berkesan kepada lelaki seluruh dunia.
  Vimax Original diiktiraf doktor urologi terkemuka dunia.

  Khasiat Vimax Volume

  Vimax Volume ialah makanan tambahan atau food suplemen untuk lelaki, yang mampu membantu meningkatkan tahap kesuburan lelaki secara 100% herba asli. Secara amnya, ia mampu membawa kesan positif kepada sistem reproduktif lelaki serta mengekalkan kesihatan lelaki.
  Khasiat Vimax Volume
  1. Meningkatkan dan menjaga kualiti sperma
  2. Mengawal kesuburan dan potensi lelaki
  3. Sperma yang lebih aktif.
  4. Pancutan yang lebih kuat dan bertenaga.

  Kandungan Vimax Volume
  Lingzhi
  Ling zhi pertama sekali disebut sebagai perubatan di China adalah ketika pada zaman Dinasti Shu iaitu kira-kira 2,400 tahun dahulu. Pada masa itu, ling zhi yang memiliki nilai yang begitu tinggi hanya digunakan oleh maharaja-maharaja China sahaja. Ia dipercayai bukan sahaja boleh melanjutkan usia seseorang bahkan juga boleh menjamin hidup yang abadi.

  Fucus Vesiculosus
  Fucus Vesiculosus merupakan sumber iodin yang amat penting kepada kelenjar tiroid.

  4,5,7-Trihydroxyflavone
  4,5,7-Trihydroxyflavone digunakan untuk melawan kanser dan memastikan kesihatan zakar.

  San guo mu
  San guo mu melancarkan peredaran darah pada zakar dan juga menambah bilangan darah ke zakar..
  Kandungan dan herba-herba lain seperti Embelica officinalis (extract), Hong hua fen, Xi lan rou gui, Tian men dong (extract), Xian mao, Dong chong xia cao (extract), Ku gua, Maltodextrin.


  Ambil 1 kapsul 30 minit selepas makan. Sebotol Vimax Volume mengandungi 30 biji kapsul untuk 30 hari.  10 TAHUN DIPASARKAN
  95% KEBERKESANAN
  DI-JAMIN 60 HARI
  TANPA KESAN SAMPINGAN

  DI-SYORKAN DOKTOR
  NO#1 SEJAK TAHUN 2000
  PRODUK TRADE MARK
  100% SELAMAT
  Vimax mendapat sambutan hangat seluruh dunia. Kini masuk 10 tahun ia dipasarkan. Pengguna dan pengedar mengagumi Vimax kerana ia produk versatile dan berkesan. Ini membuktikan Vimax mendapat sambutan dan tidak memberi masalah kepada pengguna.
  "Saya rekomen Vimax Volume kepada lelaki yang ingin meningkatkan kesuburan, prestasi seks, stamina dan daya seksual, dan punyai keyakinan diri. Saya dengan ini mengesahkan Vimax Volume memang selamat, efisien dan tiada kesan samping..."


  - Dr. Mario Dumitrascu, M.D.
  (Kami Ada 15 Doktor Malaysia Menyokong Vimax)
  Vimax Dipatenkan, dan punyai Lesen Trade Mark;
  Health Canada product number: 159345,
  USA Trademark: 3307253,
  Canada Trademark: TMA690523
  Company: Pillsexpert, Izef llc.

  Kesan yang diberi Vimax amat memuaskan hati. Jika anda tidak puashati dengan kesannya, anda punyai 60 hari jaminan pulangan wang. Namun anda haruslah cuba Vimax sekurang-kurangnya selama 3 bulan. 100% pulangan wang tanpa sebarang soal, tidak seperti usahawan yang lain yang akan memberikan seribu satu alasan.
  Berkesan melalui ujian klinikal. 10,000 peserta lelaki umur lingkungan 18-78 diuji. Melalui ujikaji, 95% peserta mendapat kesan-kesan yang optimum dan memberangsangkan.

  Kami sudah 10 tahun membantu ramai orang. Kami menjadi No#1 Dunia kerana, anda boleh hubungi kami secara live dengan menghubungi toll free no (800-381-8791). Kami gunakan herba bermutu tinggi. Setiap panggilan berjawab, tidak seperti pengurus bisness yang lain yang payah dan gagal dihubungi. Iklan kami masih berjalan biarpun setelah 10 tahun, ia masih berterusan, tidak seperti usahawan yang lain yang telah hilang entah kemana. Vimax dihasilkan di tempat pemperosesan yang mendapat kelulusan FDA. Kami berikan 100% pulangan wang tanpa soal.


  Vimax adalah 100% Selamat dan Semulajadi. Hanya herba berkualiti tinggi diguna untuk hasilkan Vimax. Kami sangat gembira kerana produk kami diguna oleh lelaki berusia 18-78 tahun. Semua menyukai kesan yang mereka perolehi dengan hasil yang positif setelah menggunakan Vimax. Cubalah sendiri, anda pasti sukakan hasilnya.

  Ya! Vimax adalah 100% Selamat dan Semulajadi. Anda tidak akan mendapat kesan sampingan. Tiada memudaratkan. 100% bahan herba digunakan. Diluluskan badan kerajaan, doktor-doktor juga mengesyorkan kepada pesakit-pesakit. Dikilangkan di tempat yang diluluskan FDA. Vimax dipatenkan dan punyai sijil trade mark di Kanada dan USA.


  HARGA RM250 POSLAJU PERCUMA

  CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:


  MAYBANK

  5122 6806 0093

  CIMB

  7042765243

  PUBLIC BANK

  4702 6594 35

  BSN

  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM

  12092 02281 0552

  RHB BANK

  16202700084814

  BANK RAKYAT

  220806174867

  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

  * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

  * dan masa bank in. *


  http://www.ubattenagabatin.com/vimaxvolume.htm

  http://www.ubattenagabatin.com/vimaxvolume.htm

  http://www.ubattenagabatin.com/vimaxvolume.htm

   Current date/time is Tue 20 Feb 2018, 9:41 am