JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Barang Ape Suke Beli ???

    Share

    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Barang Ape Suke Beli ???

    Post by ayuinamiey on Tue 25 Nov 2008, 10:48 pm

    kalo tak dpt bagi barang sebagai hadiah..
    'layanan' ayu pada dia pon dah kira hadiah jugak tu haha[/b][/color][/quote]

    Layanan?dh sllu melayan dia 2..hahaha..jgn slh paham r...em..bsday dia smlm dia xde umh.dia kna outstsn kt kl..dia g 23hb dh..esk bru blik..ayu maleh le nk ikut..stkt 2hr 2..buat penat bdan ayu n ank2 je ikut..em..thn ni ayu save duit utk bli hdiah kt dia..awak thu rose,dia dh bli sdr jam utk dia.kahkahkah..SELAMAT DUIT AKU!!!

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: Barang Ape Suke Beli ???

    Post by blackrose on Wed 26 Nov 2008, 3:44 pm

    ayuinamiey wrote:
    Layanan?dh sllu melayan dia 2..hahaha..jgn slh paham r...em..bsday dia smlm dia xde umh.dia kna outstsn kt kl..dia g 23hb dh..esk bru blik..ayu maleh le nk ikut..stkt 2hr 2..buat penat bdan ayu n ank2 je ikut..em..thn ni ayu save duit utk bli hdiah kt dia..awak thu rose,dia dh bli sdr jam utk dia.kahkahkah..SELAMAT DUIT AKU!!!
    lha...abis tu takdelah celebrate ek?
    takdelah makanē haha

    hahahaha haha
    agaknya dia tau kut ayu mesti nak beli jam tuk dia haha
    wah..nak save duit nak beli hadiah tu..
    mesti hadiah mahal tu haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ayuinamiey
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Female
    Number of posts : 183
    Age : 35
    Location : dungun terengganu
    JGR : 450
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 1
    Registration date : 2008-06-17

    Re: Barang Ape Suke Beli ???

    Post by ayuinamiey on Thu 27 Nov 2008, 6:22 pm

    lha...abis tu takdelah celebrate ek?
    takdelah makanē haha

    hahahaha haha
    agaknya dia tau kut ayu mesti nak beli jam tuk dia haha
    wah..nak save duit nak beli hadiah tu..
    mesti hadiah mahal tu haha
    [/quote]

    sblm dia g kl..ayu dh celebrate bsday dia dh...mkn steak kt htel..hadiah ayu x kc la...hehehe...bkn xnk kc..tp dia dh bli sdr dh... hehe

    rasdin17
    Ahli Komited
    Ahli Komited

    Male
    Number of posts : 3244
    Age : 33
    Location : near my office
    JGR : 1740
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-11

    Re: Barang Ape Suke Beli ???

    Post by rasdin17 on Wed 10 Dec 2008, 4:55 pm

    ayuinamiey wrote:lha...abis tu takdelah celebrate ek?
    takdelah makanē haha

    hahahaha haha
    agaknya dia tau kut ayu mesti nak beli jam tuk dia haha
    wah..nak save duit nak beli hadiah tu..
    mesti hadiah mahal tu haha

    sblm dia g kl..ayu dh celebrate bsday dia dh...mkn steak kt htel..hadiah ayu x kc la...hehehe...bkn xnk kc..tp dia dh bli sdr dh... hehe[/quote]

    bertuah pasangan ayu. x biasa sangat makan steak. Mkan drummet pun kira ok

    Sponsored content

    Re: Barang Ape Suke Beli ???

    Post by Sponsored content Today at 8:00 am

      Similar topics

      -

      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 8:00 am