JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Share
    avatar
    anissophea
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 818
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 848
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Post by anissophea on Wed 06 Sep 2017, 7:04 am

    Mudahnya Berniaga : Dari Kosong Menjadi Jutawan - Azizan Osman - RM46



    SINOPSIS / DESCRIPTION:


    Di dalam buku ini, penulis berkongsi langkah demi langkah berdasarkan pengalam beliau sendiri dalam perniagaan serta membina ramai usahawan bagaimana untuk memulakan perniagaan dari kosong tanpa modal hingga mampu mencecah tahap jualan jutaan ringgit setahun. Perkongsian beliau lebih praktikal dan mudah diaplikasikan oleh sesiapa yang komited bertindak.




    Berminat untuk beli ?

    KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/09/mudahnya-berniaga-dari-kosong-menjadi.html







    TERIMA KASIH

    .
    avatar
    anissophea
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 818
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 848
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Post by anissophea on Wed 11 Oct 2017, 3:30 pm

    I AM ME: RAHSIA NIAGA DS VIDA


    SINOPSIS / DESCRIPTION:

    Dapatkan buku I AM ME: Rahsia Niaga DS Vida sekarang!
    Sejak Anugerah Juara Lagu ke-29 pada Januari 2015, penampilan DSV dengan cincin besar bermahkota, aksi gedik menyakitkan hati, dan sebutan dialog jengkel, "Qu Puteh, Qu Puteh, barulah putih..." ibarat jarum panjang ditusuk masuk hingga terpanah terus di fikiran seluruh warga Malaysia. Qu Puteh malam itu seperti 'menjajah' negara, dan DSV sekelip mata tular sebagai subjek sensasi, sekali gus menjadi bahan senda dan parodi komedi.
    Namun, pernahkah kita tahu bahawa semua itu bukan aksi spontan DSV, tapi sebaliknya dirancang setahun lebih awal, dan dipersembahkan begitu selepas mengkaji 'human attitude' dan psikologi tingkah laku pengguna. Hasilnya, selepas sehari AJL29, jualan Qu Puteh mencanak naik, permintaan masuk tanpa henti, dan hasil keuntungan mencatat peningkatan berlipat kali ganda!
    Rugi jika tidak miliki buku ini. Dapatkan, pelajari, ambil iktibar, dan jadikan pengalaman DSV inspirasi untuk kita sama berjaya sepertinya. Jika tidak dipecahkan ruyung, bagaimana mahu mendapat sagunya. Dan sagu sudah tersedia, hanya menunggu dipecahkan!

    --------------------------------
    Menyelongkar dan berkongsi kepada anda mengenai:
    1. Jatuh Bangun Dato Seri Vida dalam hidup dan perniagaan
    2. Cara DSV bangkit daripada kejatuhan
    3.Rasionalnya Iklannya yang diluar jangka
    4." I AM ME " sebagai persediaan menawan dunia.
    --------------------------------

    “Buku ini menceritakan rahsia saya dari dahulu sampai sekarang selama 16 tahun membina empayar, segalanya boleh dijadikan panduan sama ada untuk memulakan perniagaan atau ingin lebih berjaya. Semua ini supaya usahawan di luar sana tidak menghabiskan wang begitu sahaja.
    (Pengasas Vida Beauty Sdn Bhd, Dato Sri Vida)

    “Ramai yang mengata macam-macam tetapi ITBM memilih Datuk Seri Vida kerana beliau lain daripada yang lain dan sangat unik, itulah kekuatan yang ada pada dirinya. Buku seperti inilah yang harus dihasilkan oleh ITBM dan beliau setuju untuk melancarkannya.”

    (Pengarah Urusan ITBM, Khair Ngadiron)









    Berminat untuk beli ?



    KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/09/i-am-me-rahsia-niaga-ds-vida-rm68.html











    TERIMA KASIH
    avatar
    anissophea
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 818
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 848
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Post by anissophea on Wed 08 Nov 2017, 7:11 am

    Buku Sifufbads Copy Writing (Super FB marketing) - RM45



    SINOPSIS / DESCRIPTION:



    Anda tahu bagaimana untuk hasilkan copywriting FB ads yang killer, sentap emosi dan mampu menyedut duit pelanggan??? Jika tidak, anda akan mampu berbuat demikian dalam masa hanya 3 hari jika membaca buku ini!

    Semua orang tahu buat FB ads... Semua tahu menulis ayat iklan. Betul? Tapi tak semua yang mampu menulis ayat iklan, atau ayat copymiting yang benar-benar memukau dan mampu hasilkan sales yang dimahukan. Betul?

    Sebab itu lah anda perlu baca buku ini! Inilah, mazhab Copywriting Sifufbads!

    Segala rahsia, segala formula, segala teknik... Paling killer dalam mazhab Copywriting Sifufbads. bakal DIDEDAHKAN pada anda dalam buku ini. Ya... buku ini! Buku yang telah ditunggu-tunggu selama ini.. Buku yang bakal mengubah landskap bisnes anda, melalui pemasaran FB Ads.

    Buku yang bakal membantu anda untuk...


    Memukau, menarik perhatian prospek-prospek anda tanpa susah-susah lagi. Hanya dari smartphone, dari poket anda saja.. That's All..
    Menyentap emosi prospek anda, tanpa disedari mereka. Jangan terkejut jika copywriting anda mampu membuatkan mereka merayu-rayu kepada anda - "Tuan, tolonglah jual kepada saya! Saya tak tahan dah ni.."
    Memaksa prospek paling degil di muka bumi ini, tunduk, patuh terhadap apa saja yang anda arahkan dalam ayat iklan anda.




    Berminat untuk beli ?

    KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/11/buku-sifufbads-copy-writing-super-fb.html











    TERIMA KASIH
    avatar
    anissophea
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 818
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 848
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Post by anissophea on Wed 29 Nov 2017, 10:32 am




    Bersara Penuh Gaya : Lagi Muda Lagi Bagus! - RM35



    SINOPSIS / DESCRIPTION:


    Anda terlalu muda untuk bersara? Mungkin betul.
    Namun adakala ia terlalu awal untuk anda fikirkan dan membuat perancangan persaraan yang osem?
    Perancangan kewangan untuk persaraan perlukan masa. Begitu juga untuk membina kekayaan dan sejumlah wang mencukupi untuk persaraan. Pencarum menyimpan wang dalam KWSP sepanjang hayat pekerjaan mereka, namun kajian menunjukkan 72% daripada mereka kehabisan kesemua wang mereka dalam tiga tahun sahaja. Buku ini memberikan perspektif yang jelas tentang persaraan dan bagaimana anda merancang secara holistik untuk persaraan mereka. Tidak kira berapa umur anda. Lagi muda lagi baik! Bersara penuh gaya... Anda tidak perlu risau tidak cukup duit!







    Berminat untuk beli ?



    KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/11/bersara-penuh-gaya-lagi-muda-lagi-bagus.html











    TERIMA KASIH

    .
    avatar
    anissophea
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 818
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 848
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Post by anissophea on Wed 20 Dec 2017, 10:44 am

    GST Untuk Bisnes & Peniaga  - RM45



    SINOPSIS / DESCRIPTION:


    Buku ini menyenaraikan 40 soalan penting berkaitan GST khusus untuk memberi pendedahan kepada peniaga dan mereka yang terlibat secara langsung dengan pelaksanaan GST pada peringkat syarikat atau organisasi masing-masing. Contoh yang disertakan mudah difahami dan relevan bagi menjelaskan terma atau layanan GST kepada perkara tertentu.

    Apa Yang Akan Dipelajari?

        Apa itu GST?
        Bagaimana mendaftar sebagai orang kena cukai?
        Apakah konsep dan kaedah pelaksanaan GST di Malaysia?
        Bagaimana mengira GST ke atas harga barang dan perkhidmatan?
        Apakah mekanisme cukai input dan cukai output dalam GST?
        Bagaimana menyediakan penyata cukai GST?
        Bagaimana memfailkan penyata cukai GST kepada Jabatan Kastam Diraja Malaysia?
        Apakah kesalahan utama di bawah perundangan GST?
        Apakah implikasi GST dalam industri pengilangan, peruncitan, sektor perkhidmatan dan hartanah?


    Mengenai Penulis

    Norsa’adah Ahmad ialah seorang akauntan berdaftar dengan Malaysian Institute of Accountants (MIA) dan menerima Ijazah Sarjana Muda Perakaunan dari Universiti Islam Antarabangsa. Penulis pernah bertugas di syarikat korporat sebelum menceburi bidang perancangan kewangan. Topik cukai barang dan perkhidmatan (GST) menjadi tumpuan dalam karya penulis memandangkan ia mempunyai kaitan dengan pengurusan kewangan secara tidak langsung. Karya pertama beliau iaitu Mudahnya Mengurus Kekayaan dalam Islam, telah mendapat sambutan hangat sejak mula diterbitkan dalam tahun 2014.






    Berminat untuk beli ?

    KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2017/09/gst-untuk-bisnes-peniaga-rm45.html








    TERIMA KASIH
    avatar
    anissophea
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 818
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 848
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Post by anissophea on Wed 17 Jan 2018, 12:48 pm

    Jutawan Dari Rumah (Samad Kinto) - RM30



    SINOPSIS / DESCRIPTION:



    Siapa pun bolehjadi juatawan asalkan bersedia untuk melaksanakan semua syarat penting menjadi jutawan. Bukan mudah, tetapi tidak mustahil. Begitu juga, menjadi jutawandari rumah memerlukanilmu, cara dan kaedah khusus.
    Melalui buku ini, kita boleh mempelajari rahsia penting untuk menjadi jutawan dari rumah yangtelah diamalkan oleh berjuta-juta manusia dari seluruh dunia. Hanya dari rumah sahaja, boleh menjadi jutawan, rahsianya boleh diketahui dari dalam buku ini.


    Berminat untuk beli ?

    KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2018/01/jutawan-dari-rumah-samad-kinto-rm30.html







    TERIMA KASIH

    .
    avatar
    anissophea
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 818
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 848
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Post by anissophea on Wed 28 Feb 2018, 9:56 am

    Jalan Pintas Kekayaan: Rahsia Menjana Wang Yang Banyak Melalui Pemasaran Informasi - RM40




    SINOPSIS / DESCRIPTION:

    Buku ini merupakan versi terjemahan daripada buku best-selling, Get Rich Faster. Ia membongkar kelebihan yang menakjubkan mengenai Pemasaran Informasi. Azizi berkongsi perkara-perkara yang perlu anda tahu untuk berjaya dalam bisnes ini. Beliau turut memuatkan sesi temu bual bersama beberapa pemasar informasi yang telah pun berjaya dalam bidang ini. Individu yang inginkan variasi dalam sumber pendapatan, berangan-angan menjadi usahawan, mahu terus berjaya walau dalam masa yang penuh mencabar, dan mengidamkan pulangan yang banyak dalam masa yang singkat, inilah buku untuk anda!



    Berminat untuk beli ?

    KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2018/02/jalan-pintas-kekayaan-rahsia-menjana.html





    TERIMA KASIH

    .
    avatar
    anissophea
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 818
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 848
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Post by anissophea on Wed 11 Apr 2018, 12:17 pm

    Buat Duit dengan SMS: Panduan Pemasaran dan Perniagaan - RM40



    SINOPSIS / DESCRIPTION:


    Buku ini mendedahkan cara untuk memulakan langkah pertama pemasaran SMS anda dengan menerangkan bagaimana SMS boleh meningkatkan teknik pemasaran anda dan jenis-jenis aplikasi yang digunakan untuk promosi. Selain itu, buku ini mendedahkan langkah-langkah terbaik untuk kempen pemasaran perniagaan.

    *Terima order seluruh negara, penghantaran melalui pos.





    Berminat untuk beli ?

    KLIK DISINI UNTUK BELI >> http://www.mudah2u.co.vu/2018/03/buat-duit-dengan-sms-panduan-pemasaran.html











    TERIMA KASIH

    .
    avatar
    anissophea
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 818
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 848
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Post by anissophea on Wed 18 Jul 2018, 12:15 pm

    GBP/CHF signal
    21 minutes ago
    From
    GMT+08:00 10:48
    Till
    GMT+08:00 14:48

    Buy at
    1.3114
    Take profit* at
    1.3144
    Stop loss at
    1.3079


    Susah nak untung dalam Forex?
    Pening kepala nak pilih kaunter Saham yang akan untung ?
    Tak pasti entry untuk FCPO ?

    Dengan langganan PAKEJ Signal dan Tips KLFX terus emel anda...

    Anda TIDAK PERLU lagi berhempas pulas membuat analisis setiap hari.

    Trade dengan mudah dan simple berpandukan signal / tips yang kami hantar terus ke emel anda !
     
    BERMINAT?
    KLIK DISINI >> http://klfx.blogspot.my/p/klfx-free-forex-signal.html




    /
    avatar
    anissophea
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Female
    Number of posts : 818
    Age : 31
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 848
    Registration date : 2015-01-03

    suke Re: Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Post by anissophea on Wed 19 Sep 2018, 1:26 pm

    Jika saya cakap yang forex trading dapat jana 5% setiap bulan secara minimum, adakah anda berminat? Ya! Memang hanya 5%. Biar betul?

    Rata-rata yang mendengar pernyataan dari saya ini, tarik muka apabila dengar banyak ini saja yang boleh buat dengan trade forex dan CFD. “Sikitnyaaa….”

    Memang sikit. Sebab kalau anda nak lebih daripada itu, anda akan berisiko kehilangan kesemua modal trading.

    Kenapa saya kata begini?

    Mentaliti 5% ini saya rasa perlu terapkan kepada semua trader baru, yang baru nak mula trade forex. Agar ramai sedar yang ni bukan cara untuk kaya cepat.

    Ramai yang ingin trade forex, sebab nak tambah side income atau duit lebih secara radikal. Bagi mereka, jalan ini jalan untuk kaya, cara untuk dapatkan cash money. Salah sama sekali.

    Anda perlu samakan forex trading dengan instrument investment yang lain juga. Keep it professional.

    Pada permulaan 1-2 tahun trading, kalau anda boleh jana 5% setiap bulan sudah cukup bagus. Nanti apabila dah biasa, lama kelamaan saya yakin anda baru boleh jana lebih daripada itu.

    Trade forex ni sebenarnya anda boleh gunakan sebagai tools untuk kembangkan portfolio saving anda.

    Anda mungkin ada asset/saving (positive cashflow) dalam instrument berikut.

    ASB
    Emas
    Hartanah (mungkin rumah sewa dsb)
    Anda boleh tambah 1 lagi, iaitu forex trading.
    Ok, tapi dengan 5% ni macam mana nak jadi RM18K?

    Income daripada gaji mungkin ramai dah buat saving dan sebagainya. Yang ini jangan kacau, mungkin masuk ASB ataupun mana-mana tempat yang kurang berisiko seperti yang lain.

    Anda perlu cari income tambahan untuk anda ada portfolio forex trading anda.


    Katakan anda ada saving, lebihan dari bisnes online, atau dropship yang boleh diletakkan sekitar RM1000. (sekitar USD240). Memang nilai ni kena cari duit lebih, jangan kacau gaji anda.

    Dengan compound interest 5% sebulan, anda akan mendapat sekitar RM800 untung bersih. Amount sebegini bagus dan ideal untuk bayar roadtax, jadikan duit raya, atau apa-apa event anually.

    Jadi dengan lebihan ini, anda boleh jadikan portfolio forex trading anda untuk extra income ringankan beban begitu.

    Atau nak lebih bagus, jangan usik. Tetapi teruskan. Slow and steady.

    Walaupun slow dan steady, janji ia tak hangus.

    Adakah anda tahu dengan 5% compound bulanan terhadap RM1000, anda boleh mendapat RM18,679 selepas 5 tahun. Adakah ini cukup baik untuk portfolio saving anda?

    Ramai yang tidak nampak forex trading ini secara long term game, sebab itu mereka masih terjerat dan rugi modal trading mereka. Sebab mereka tak sabar dan tiada target.

    Kalau anda masuk bidang ini dengan mentaliti yang betul, target yang betul serta bersabar. Anda boleh berjaya.

    Saya ada dua pesanan untuk TRADER BARU dan TRADER LAMA.

    UNTUK TRADER BARU,

    Anda perlu tahu juga untuk jana 5% sebulan secara tetap, dan nak compound lagi bukanlah juga idea yang senang. Atas kertas mungkin nampak mudah. Anda perlu belajar betul-betul bidang ini, dan ambil sedikit masa untuk cuba konsisten seperti di atas.

    Saya cadangkan anda boleh cuba dahulu dengan trade Modal Free 50 Dollar – KLIK SINI untuk dapatkannya >> https://fbsmy.com/promo/5usdbonus?ppk=KLFX

    UNTUK TRADER LAMA,

    Yang sudah bertahun-tahun lama, menjadi pendeposit tegar itu, saya cadangkan inilah masanya anda mulakan kembali. Mula baru. Start balik, fresh!

    5% sahaja, kamon!!. Anda rasa anda boleh buat? Itu dah bagus, tapi jangan lupa satu bab. Iaitu saya cadangkan anda buka akaun baru untuk mula baru, dan pilih sebuah broker yang betul-betul kukuh, untuk guna long term untuk mula perjalanan trading anda dari RM1000 ke RM18K dalam masa 5 tahun perlukan broker yang tak banyak songeh untuk bayar. Saya cadangkan anda buka akaun dengan broker cadangan saya ini – KLIK SINI >> >> https://fbsmy.com/promo/5usdbonus?ppk=KLFX

    Sponsored content

    suke Re: Kelas Forex RM69! - FREE Modal RM500 utk trade minggu ini !

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed 26 Sep 2018, 1:26 am