JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Pendapat Members...

    Share

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Pendapat Members...

    Post by Admin on Fri 21 Mar 2008, 11:00 pm

    salam...aku bukak thread ni untuk mtk pndpt ngan advise dari ahli2 JomHeboh sume pasal forum ni...korang nak komen atau nak kutuk dipersilakan...kalo ade yg nampak tak lawa tu gtau je...xperlu nak malu2 atau x perlu nak "main angin" dgn aku....aku perlukan pendapat ikhlas dari korang sume..

    aku xnak jadi mcm paklah..org sekeliling suma mengampu die sampai maslaah ade kiri kanan pun die tak nampak coz sume org dok mengampu...aku bukan nak mengutuk paklah cuma nak kasi perumpamaan je...motif aku tak nak ade org kat sini dok mengampu aku...aku nak pndpt yg ikhlas...harap sume leh kasi kerjasama...

    p/s: sori, kalo ade penyokong setia paklah...

    :03: :03: :03:

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Pendapat Members...

    Post by hunter_ad79 on Mon 24 Mar 2008, 1:38 pm

    Hurm... nasib aku bukan penyokong setia paklah. ehehehe
    Nway, JomHeboh mmg best.. sentiasa ada pembaharuan.
    Kekalkan camni.. InsyaAllah JomHeboh akan dikenali ramai dimasa akan datang :43:

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Pendapat Members...

    Post by Admin on Sun 06 Apr 2008, 7:00 pm

    aku nak tanya korang sume ni..perlukah aku letak nama2 mod yg jaga BOD masing2 tu kat belah depan...aku tgk mcm berserabut dats y aku nak tanya pendapat korang dlu...so cam ne???

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Pendapat Members...

    Post by hunter_ad79 on Mon 07 Apr 2008, 2:58 am

    Hurm.. klu perlu tak yah letak la. Tp takut forumer tak tau jer sape yg jaga thread tu..
    Atau pun bro besarkan Tajuk BOD tu.. nama mod kecilkan..

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Pendapat Members...

    Post by hunter_ad79 on Mon 28 Apr 2008, 12:03 am

    bro.. aku nk bg cadangan nie.
    apa kata kat GENERAL BOD tu tambah lg satu section..
    letak la nama pape pun.. LELONG pun ok gak.
    section nie kita buka kat forumer yg nk jual brg dlm kuantiti yg sedikit jer.
    Contoh: forumer bleh buka thread utk jual handset terpakai. bila handset tersebut telah habis atau sudah dijual.. kita lock jer la thread tu.. baru ada kelainan sikit

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Pendapat Members...

    Post by ijakstory on Mon 28 Apr 2008, 8:37 am

    buat masa ni, aku rasa mari kita bersama2 nak promote jomgempaq.. kepada kekawan yang join meh bagi suggestion untuk memeriahkan thread ni!

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Pendapat Members...

    Post by Adiex on Mon 28 Apr 2008, 7:47 pm

    hunter_ad79 wrote:bro.. aku nk bg cadangan nie.
    apa kata kat GENERAL BOD tu tambah lg satu section..
    letak la nama pape pun.. LELONG pun ok gak.
    section nie kita buka kat forumer yg nk jual brg dlm kuantiti yg sedikit jer.
    Contoh: forumer bleh buka thread utk jual handset terpakai. bila handset tersebut telah habis atau sudah dijual.. kita lock jer la thread tu.. baru ada kelainan sikit
    idea yg bagus :), nanti aku try wat xD

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Pendapat Members...

    Post by hunter_ad79 on Mon 28 Apr 2008, 10:47 pm

    Adiex wrote:[
    idea yg bagus :), nanti aku try wat hehe

    ehehe.. thanks bro.. nanti sape nk jual pape spt hs, ps2, digicam milik sendiri bleh la lelong kat section nie.
    klu sumer dh jual.. aku akan lock thread tu.

    ifilasaila
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 546
    Age : 40
    Location : Country Homes, Rawang
    JGR : 1166
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-05-16

    Re: Pendapat Members...

    Post by ifilasaila on Mon 14 Jul 2008, 9:34 pm

    ijakstory wrote:buat masa ni, aku rasa mari kita bersama2 nak promote jomgempaq.. kepada kekawan yang join meh bagi suggestion untuk memeriahkan thread ni!

    Nak cdg kat moderator guna geo-counter kat web nih
    http://www.widgeo.net/?lng=en#remote-tab-1

    classic counter pun ada, tp geo counter ni cool sket, sbb dia siap detect kita punya kawasan negeri skli. boleh preview dkt blog saya http://ukhwah-bersatu.blog2009.com/ smile3

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Pendapat Members...

    Post by Adiex on Mon 14 Jul 2008, 10:22 pm

    hmm, nanti kite try apply kat forum ni kalo bole compitable atau tak smile3
    tima kasih atas cadangan tu yee senyum

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Pendapat Members...

    Post by ajidss on Fri 18 Jul 2008, 10:48 pm

    admin..aku nak bukak trend untuk bahagian kutukan ok tak?? senyumm

    Admin
    Administrator
    Administrator

    Male
    Number of posts : 885
    Age : 28
    JGR : Tak Layak !!
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 8
    Registration date : 2008-02-28

    Re: Pendapat Members...

    Post by Admin on Sat 19 Jul 2008, 9:52 am

    ajidss wrote:admin..aku nak bukak trend untuk bahagian kutukan ok tak?? senyumm


    hehe ko nak kutuk sape jid??

    Adiex
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 975
    Age : 33
    Location : somewhere!
    Referral : Admin
    JGR : N/A
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-15

    Re: Pendapat Members...

    Post by Adiex on Sat 19 Jul 2008, 4:47 pm

    ajidss wrote:admin..aku nak bukak trend untuk bahagian kutukan ok tak?? senyumm
    ni yang cuak niw haha haha

    btw rase2nyer thread ni tak berape sesuai sebab nanti takot ade member yang terase plak.. kang meletop forum ni nanti razz

    Sponsored content

    Re: Pendapat Members...

    Post by Sponsored content Today at 8:12 pm


      Current date/time is Sun 04 Dec 2016, 8:12 pm