JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    [ASK] Need For Speed Prostreet

    Share

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by yakuza666 on Wed 19 Mar 2008, 4:20 pm

    Ada sesiapa yang dah mula bermain NFS Prostreet? Hurm, apa opinion anda semua? Ye lah, kereta memanglah cool dan baru and banyak juga function-function yang ditambah tetapi bagi saya, its game yang hambar. Tiada free roam, kereta yang limited, crash counts dan bayangkan, nama sendiri pun tak boleh tukar!

    deskcom
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 229
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-19

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by deskcom on Wed 19 Mar 2008, 8:53 pm

    sama la boss... mmg teruk... paling teruk antara NFS yg sedia ada....
    gameplay dia lama sangat... so... bila main... cepat bosan

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by yakuza666 on Wed 19 Mar 2008, 10:33 pm

    Yup. Secara jujurnya game NFS yang paling best saya pernah main ialah NFS Most Wanted, kedua would be Carbon, ketiga Underground2. Tapi prostreet keluar list terus. Harapnya lepas ni EA tak lagi buat xde roaming. Sebab yang paling best for me ialah time lari dari polis :)

    deskcom
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 229
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-19

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by deskcom on Thu 20 Mar 2008, 12:11 am

    circuit mmg membosankan! kitorang nak street racing style... baru la gempaq... ala2 street racing syndicate... setakat nak main circuit... baik beli Formula 1... sape yg develop game ni yer... ni nak marah ni...

    EA Black Box rupanya

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by yakuza666 on Thu 20 Mar 2008, 9:26 pm

    Tau xper...thats why saya lebih suka main racing luar circuit, siap boleh kena kejar polis lagi tu. Pasni kalo EA nak buat ada pejalan kaki lagi best. Sebenarnya I love to collect bounty :)

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by gamemaster on Fri 28 Mar 2008, 12:37 am

    Gambar game ni kurang menarik.. Keta pun tak best

    yakuza666
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 295
    Age : 29
    Location : Kuala Kangsar, Perak
    Maritial status : Single
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-18

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by yakuza666 on Fri 28 Mar 2008, 4:08 pm

    I prefer NFS Most Wanted. Gambar Prostreet terang sangat, kereta macam xbest. Jalan cerita apatah lagi. Nama pun x bley ubah, tetap Cooper.

    deskcom
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 229
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-19

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by deskcom on Fri 28 Mar 2008, 10:34 pm

    need for speed mmg best except nfs prostreet...

    boleh tak sesiapa bukak 1 thread untuk game racing(pc).. deskcom tak tau sangat bab game racing ni... biasanya main FPS

    gamemaster
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 276
    Age : 29
    Location : Duk Kat Atas Bukit
    Referral : Pakcik Google
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 2
    Registration date : 2008-03-19

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by gamemaster on Thu 03 Apr 2008, 1:34 am

    Need for speed carbon pun best gak.. Gambar lawa..

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by blackrose on Thu 29 May 2008, 8:41 am

    deskcom wrote:need for speed mmg best except nfs prostreet...

    boleh tak sesiapa bukak 1 thread untuk game racing(pc).. deskcom tak tau sangat bab game racing ni... biasanya main FPS
    dah masukkan dalam thread PC GAMES...
    khas utk pc games jek good


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by blackrose on Thu 29 May 2008, 8:44 am

    kat pc adik aku aku ada install need for speed ni...
    kalo tak silap need for speed II...tp dia cakap dah abis semua track dia maen...dia bosan...dia suruh carik NFS yg laen plak haha

    suggestion korg need for speed yg mane boleh aku downloadkan utk adik aku??

    and...ade tak link utk download NFS ni haha heheh...

    *** sorrylah aku tak berapa reti sangat pasal games ni haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by ijakstory on Thu 29 May 2008, 9:54 am

    yakuza mesti baik hati bagi link... pm dia rose..

    blackrose
    Every Rose Has It's Torn
    Every Rose Has It's Torn

    Female
    Number of posts : 4718
    Age : 36
    Location : Di Belakang Anda..!!
    JGR : 1600
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 19
    Registration date : 2008-03-24

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by blackrose on Thu 29 May 2008, 3:20 pm

    ijakstory wrote:yakuza mesti baik hati bagi link... pm dia rose..
    huhuuuu...aku pon rase camtu...jap aku PM haha


    _________________


    ~ U Dont Marry With Someone U Can Live With, But U Marry Someone U Cannot Live Without ~

    ~ BlackRose's Blog ~


    hasyim1987
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 40
    Age : 29
    Location : Subang Jaya
    JGR : 150
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-23

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by hasyim1987 on Thu 24 Jul 2008, 2:32 pm

    nanti ada game baru keluar need of speed kemungkianan bagus daripada prostreet. pro street tu nak tengok kereta keadaan macam mana kalau langgar benda apa jadi, lepas tu kasi orang main, lepas tu baru dapat comment, then baru EA buat game baru lepas tu baru keluar product need for speed (E3)

    maka comment je kat EA website sana sure EA buat baru punya.... game takkan habis mestia da baru keluar samapai kita dah tua.

    hehehe... hai

    Sponsored content

    Re: [ASK] Need For Speed Prostreet

    Post by Sponsored content Today at 2:09 am


      Current date/time is Fri 09 Dec 2016, 2:09 am