JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


  Nak Kuat & Tahan Lama ? men's spray www.kedaiuntuklelaki.com

  Share
  avatar
  untuklelakidotnet
  Ahli Aktif
  Ahli Aktif

  Male
  Number of posts : 1957
  Age : 37
  Amaran :
  0 / 1000 / 100

  Reputation : 0
  Duit : 5869
  Registration date : 2014-04-07

  Nak Kuat & Tahan Lama ? men's spray www.kedaiuntuklelaki.com

  Post by untuklelakidotnet on Sun 22 Jun 2014, 2:05 pm  Masalah ejakulasi pramatang sering mengakibatkan masalah dalam rumahtangga. Namun begitu, ia dapat diatasi dengan bantuan Menís Spray yang diadun dengan herba terpilih seperti Butea Superba, Habbatus Sauda dan cengkih bagi membantu meningkatkan kepuasan berganda bagi anda dan isteri tercinta.

  Menurut kajian, kira-kira 90% lelaki masa kini menghadapi masalah pancutan pramatang serta tidak mampu untuk bertahan lebih lama apabila bersama pasangan seterusnya mengakibatkan hubungan intim berakhir sebelum para isteri mencapai kepuasan. Apa yang lebih membimbangkan adalah berlakunya tekanan perasaan, kurang keyakinan diri mahupun kecurangan yang boleh merosakkan ikatan perkahwinan akibat tiada kenikmatan di dalam kamar tidur.

  Atasi masalah ejakulasi pramatang yang selama ini membelenggu diri dengan Menís Spray. Ia merupakan 100% produk buatan Malaysia serta diadun menggunakan bunga Rosemary, Habbatus Sauda, minyak zaitun, cengkih dan Butea Superba yang terbukti berkesan untuk membantu meningkatkan kualiti hubungan intim anda bersama pasangan. Ia disahkan selamat untuk digunakan oleh KementerianKesihatan Malaysia (KKM).

  Menís Spray turut berupaya membantu para suami merawat gangguan ereksi dan lemah tenaga batin seterusnya membantu menjana libido atau keinginan dan tenaga seksul agaar anda mampu tahan lebih lama apabila bersama isteri.

  KEBAIKAN MENíS SPRAY

  Mengatasi masalah ejakulasi pramatang
  Meningkatkan libido atau keinginan seksual
  Meningkatkan kualiti seksual para suami
  Membantu anda tahan lebih lama ketika bersama pasangan
  Membantu menjana kuantiti dan kualiti sperma
  Mengatasi masalah kesuburan
  Mengatasi masalah gangguan ereksi
  Mengatasi masalah lemah tenaga seksual
  Membantu mencapai klimaks dan kepuasan berganda bagi anda dan pasangan
  KANDUNGAN MENíS SPRAY

  Carbopol: Carbopol merupakan bahan penstabil yang mengandungi asid acrylic serta berperanan mengekalkan struktur dan kandungan sesuatu produk.

  Rosemary: Bunga rosemary telah digunakan sejak zaman dahulu bagi membantu meningkatkan kualiti seksual. Ia berupaya menjana libido atau keinginan seksual di samping melancarkan peredaran darah ke bahagian zakar seterusnya meningkatkan kualiti ejakulasi bagi kaum lelaki.

  Gelinnov: Gelinnov merupakan sejenis emolien atau bahan pelembap yang terdiri daripada sebatian sodium polycrylate, C18-C21 alkane dan trideceth-6. Ia tidak berminyak selain memberikan kesan yang dingin dan nyaman pada kulit.

  Habbatus Sauda: Di samping merawat masalah kesihatan serta menjana tenaga dan kecergasan tubuh, Habbatus Sauda turut berupaya meningkatkan tenaga seksual di samping membantu mengatasi masalah kesuburan. Ia turut berupaya mencegah radang selain meningkatkan kuantiti dan kualiti sperma.

  Zaitun: Minyak zaitun tinggi kandungan vitamin E yang bersifat antioksidan bagi membantu memelihara kelembapan dan kehalusan kulit, mencegah radang, mempercepatkan proses penyembuhan luka di samping melindungi kulit daripada kerosakan.

  Cengkih: Cengkih yang bersifat antiseptik ini ternyata kaya dengan magnesium yang berperanan mengurangkan kekejangan dan keletihan otot, membantu membasmi bakteria, membekalkan tenaga fizikal dan seksual di samping membantu memelihara kulit daripada jangkitan.

  Butea Superba: Herba yang berasal dari Thailand ini mampu memelihara sistem kardiovaskular dan prostat di samping membantu mengatasi masalah kesuburan dan gangguan ereksi, meningkatkan kuantiti sperma yang berkualiti serta meningkatkan fungsi dan keinginan seksual.

  Neolene PE: Ramuan ini merupakan sejenis bahan pengawet yang berfungsi mencegah serangan mikroorganisme seperti bakteria seterusnya melindunginya daripada kerosakan.

  Catuaba: Pokok Catuaba yang berasal dari Brazil ini banyak digunakan bagi membantu mengatasi masalah mati pucuk dan lemah tenaga batin. Ia mengandungi alkaloid, tannin, phytosterol dan flavonoid yang tinggi kandungan antioksidan serta berupaya mengurangkan risiko kanser prostat di samping membantu membesarkan saluran darah sekaligus membantu melancarkan peredaran darah bagi menggalakkan fungsi organ dalaman. Catuaba turut mampu meredakan tekanan, membasmi virus dan bakteria serta meningkatkan tahap libido atau keinginan seksual.

  CARA PENGGUNAAN MENíS SPRAY

  Untuk penggunaan kali pertama: Semburkan sedikit Menís Spray pada kepala zakar dan bahagian uratnya.
  Ratakan ke seluruh bahagian zakar dan biarkan ia meresap sekurang-kurangnya selama 1 jam. Bilas kesan Menís Spray pada zakar dengan air sebelum bersama isteri.
  Untuk penggunaan yang seterusnya: Biarkan Menís Spray meresap sekurang-kurangnya selama 30 minit sebelum bersama isteri.
  Jika jumlah Menís Spray yang anda gunakan tidak memberikan perbezaan, gandakan amaun semburan untuk penggunaan seterusnya/
  Anda disyorkan untuk membiarkannya lebih lama sebelum bersama dengan isteri.
  Anda juga dibolehkan untuk tidak mencuci kesan Menís Spray sebelum hubungan intim bersama isteri.
  Elakkan dari menyembur Menís Spray ke bahagian lubang zakar.
  Untuk kegunaan luaran sahaja.  Rm90

  CARA PEMBELIAN: sms/CALL 019-3701706 @ 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL

  Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah:

  MAYBANK
  5122 6806 0093

  CIMB
  0116 0075164 527

  PUBLIC BANK
  4702 6594 35

  BSN
  0114 1290 0008 5491

  BANK ISLAM
  12092 02281 0552

  RHB BANK
  16202700084814

  BANK RAKYAT
  220806174867


  * Nama : Mohd NAzaruddeen B muhd Raaee

  * H/ Phone : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 019-3701706  *Selepas transfer, smskan nama, alamat penuh , nama produk, jumlah wang

  * dan masa bank in. *

  http://www.untuklelaki.com/mensspray.htm

  http://www.untuklelaki.com/mensspray.htm

  http://www.untuklelaki.com/mensspray.htm

  BARANGAN WANITA : http://butikherba.com/index.php/kategori/kecantikan

  CERITA DEWASA : http://untuklelaki.net/?page_id=1349

   Current date/time is Wed 17 Jan 2018, 3:33 am