JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Share

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 1:40 am

    derang nyer gaji tue bukan dlm bidang kuasa aku.....payroll nyer kejer...

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 1:42 am

    tp dorg komplen kat ngko...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 1:45 am

    aku gi main office, tiaw derang payroll........banyak kali dah........

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 1:47 am

    kalau wrote:aku gi main office, tiaw derang payroll........banyak kali dah........

    ko cakap ngan payroll..kalau gaji derg lambat apa derg rasa...heeee...pandai2 jer aku nie... haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 1:50 am

    mebenk2u wrote:
    kalau wrote:aku gi main office, tiaw derang payroll........banyak kali dah........

    ko cakap ngan payroll..kalau gaji derg lambat apa derg rasa...heeee...pandai2 jer aku nie... haha

    bukan tue jer........tue masih ok tue......ko penah hentak meja personnel ngan kapak tak? hehehe............aku penah.........

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 1:52 am

    kalau wrote:
    mebenk2u wrote:
    kalau wrote:aku gi main office, tiaw derang payroll........banyak kali dah........

    ko cakap ngan payroll..kalau gaji derg lambat apa derg rasa...heeee...pandai2 jer aku nie... haha

    bukan tue jer........tue masih ok tue......ko penah hentak meja personnel ngan kapak tak? hehehe............aku penah.........

    adess..mcm dah optopik ni pok...hahaha...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 1:53 am

    mana ada opp topik........kiter boss........pekerja mintak tunggakan gaji........kira kiter berutang ngan derang la tue.........

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 2:23 am

    tp takkan lar sampai bwk kapak...ker kapak tue mmg ngko dah pegang secara tak sengaja...? heeee...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 2:25 am

    memang keje aku memerlukan kapak.....so aku gi ofis bawak sekali la kapak tue........

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 2:28 am

    ok lah aku terima...
    kalau aku lak, ehhh..aku cakap terus terang jer dgn bos...tanya dier ada masalah kewangan ker..ada problem nak share ker..pasal bos aku dulu kamceng...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 2:29 am

    jgn kamceng sangat ngan boss tue.....not good for your health.....

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 2:33 am

    kalau wrote:jgn kamceng sangat ngan boss tue.....not good for your health.....

    good lah..pasai tu gaji kiter tak pernah lambat..hutang dgn bos pon senang2 dapat... haha


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 2:37 am

    aku tak amal kan bende camtue.......huhu.......

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 2:47 am

    bukan lah bermaksud nak berkepit dan membodek bos pon..yg penting kita sopan dan wat keje dgn baik...


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by kalau on Sun 21 Sep 2008, 2:48 am

    pun aku tak kasi boss aku pinjam wit ngan aku.....pasal aku jer yg memanjang pinjam ngan dier.......

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 3:09 am

    kalau ko pg membiru?


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by reez80 on Sun 21 Sep 2008, 4:26 am

    sebenarnya macam cara buleh... tapi yang elok dengan cara berkias la.. cakap elok2.. lembut...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by kalau on Tue 23 Sep 2008, 8:01 am

    boss.......i want my money back..........NOW............cakap ler camtue.........

    Sponsored content

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by Sponsored content Today at 4:20 am


      Current date/time is Mon 05 Dec 2016, 4:20 am