JomGempaq Forum

Selamat datang ke Forum Jomgempaq


    Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Share

    apes
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Number of posts : 143
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-02-28

    Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by apes on Sun 16 Mar 2008, 10:43 pm

    korang ade idea tak cam ne nak mintak hutang dengan bos korang ni...org atsan korang r..korang ingat org atsan ni byk duit sgt ke ??? so ape kate korang senaraikan kat sini kasi semua tau cam ne nak wat...mesti ade yg berpengalaman ni...jom r kita share...
    :06: :06:

    sleepinbeauty
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Female
    Number of posts : 13
    Age : 31
    Location : selangor
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-17

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by sleepinbeauty on Wed 19 Mar 2008, 11:41 am

    kalo sleepin..sleepin ckp cam nieh.."bos bulan nieh gaji bg up skit"...kalo die bsing tnye knper korg jawab r cm ghini... "bos ank2 kucinh saya tuh dh seminggu xmkn sbb duit mknan dorg sy bg bos pinjam rituh"...

    zaibatsu
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 263
    Age : 30
    Location : malaysia,Lembah Klang
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-12

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by zaibatsu on Wed 19 Mar 2008, 12:27 pm

    sleepinbeauty wrote:kalo sleepin..sleepin ckp cam nieh.."bos bulan nieh gaji bg up skit"...kalo die bsing tnye knper korg jawab r cm ghini... "bos ank2 kucinh saya tuh dh seminggu xmkn sbb duit mknan dorg sy bg bos pinjam rituh"...

    hahahalikopter... tobat boss tu terasa dowh... :assa:

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by sara on Wed 26 Mar 2008, 11:48 am

    puji sikit..

    "boss semakin lama semakin canggih" :assa:


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by hunter_ad79 on Thu 27 Mar 2008, 11:16 am

    waktu launch nanti, pegi tanya bos. nk saya belikan nasi ker? pastu masa dia bg duit, minta la pinjam skali :assa:

    deskcom
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 229
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-19

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by deskcom on Thu 27 Mar 2008, 11:24 am

    hantar je sms kat boss tuh... kata camni...
    boss... saya nak mintak duit nih... bulan ni nak pakai duit sikit sebab(sebab yang logik dan mmg amat perlukan duit)

    kalau face to face... susah la.. sms tak nampak muka dia...

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by sara on Thu 27 Mar 2008, 11:44 am

    atau pun hantar email je..

    "boss saya nak pinjam duit"


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by hunter_ad79 on Thu 27 Mar 2008, 11:49 am

    sara wrote:atau pun hantar email je..

    "boss saya nak pinjam duit"

    zalimnya.. hihihihik :03:

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by sara on Thu 27 Mar 2008, 12:54 pm

    hahahaha...zalim ke...


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by hunter_ad79 on Thu 27 Mar 2008, 3:14 pm

    ada la sikit.. klu susah sara jer bg pinjam kat dia.. abis citer.. ehehe

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by sara on Thu 27 Mar 2008, 3:19 pm

    uwaaaaaaaa....lagi zalimmmmmmmm


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by hunter_ad79 on Fri 28 Mar 2008, 12:26 am

    sara wrote:uwaaaaaaaa....lagi zalimmmmmmmm

    ehehehehe... kira sedekah la tu.

    p.s
    amboi sara, jh jd mod yerk? nway, congrat!! mai kita sama meng'glamerkan JomHeboh nie.. :02:

    ajidss
    Ahli Pendiam
    Ahli Pendiam

    Male
    Number of posts : 256
    Age : 29
    Location : play computer games and ps2,ps3.
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by ajidss on Fri 28 Mar 2008, 12:27 am

    aku ade idea...korang cakap je benda ni...

    "Bos, duit saya ade tertinggallah dalam wallet bos.."

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by hunter_ad79 on Fri 28 Mar 2008, 12:50 am

    ajidss wrote:aku ade idea...korang cakap je benda ni...

    "Bos, duit saya ade tertinggallah dalam wallet bos.."

    ehehehehe.. kreatif btul idea ko nie :25:

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by sara on Fri 28 Mar 2008, 8:52 am

    "boss semalam saya telah dirompak"


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    zaibatsu
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 263
    Age : 30
    Location : malaysia,Lembah Klang
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-12

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by zaibatsu on Fri 28 Mar 2008, 9:43 pm

    "bos, kucing sy nk bersalin esok, kne masuk hospital, sy nk pnjam duit yg boss pinjam dr sy dulu" berkata dgn nada sedih, smbil melutut dan dgn rambut kusut-masai(menunjukkan kesedihan yg amat sgt)

    hunter_ad79
    don't panic, let's picnic
    don't panic, let's picnic

    Male
    Number of posts : 956
    Location : Ipoh, Perak.
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by hunter_ad79 on Sat 29 Mar 2008, 2:13 am

    hurm.. terus terang lagi senang, ckp kat korang camni
    "bos! awek saya ajak lunch tgh hari nie.. dh la sy takde duit nk belanja dia.. duit yg ada pun lepas utk roti canai ngan teh tarik jer. Sy ingat nk pinjam dgn bos seratus 2, awek sy tu ada kakak cun.. nanti bleh la sy citer kebaikan bos bg pinjam dgn sy nie. mana tau kot dia rekemen kat bos kaka dia tu" :03:

    sara
    Moderator
    Moderator

    Number of posts : 394
    JGR : 500
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-20

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by sara on Mon 31 Mar 2008, 11:34 am

    zaibatsu wrote:"bos, kucing sy nk bersalin esok, kne masuk hospital, sy nk pnjam duit yg boss pinjam dr sy dulu" berkata dgn nada sedih, smbil melutut dan dgn rambut kusut-masai(menunjukkan kesedihan yg amat sgt)


    :assa: lepas zaibatsu cakap mcm tu..boss tendang kuar pintu...hahaha...


    _________________
    ...jom tengok..
    http://eriy-apapaje.blogspot.com/
    http://eriy-health.blogspot.com/
    http://prepaid4u.net/eindex.php?id=290978

    zaibatsu
    V.I.P
    V.I.P

    Male
    Number of posts : 263
    Age : 30
    Location : malaysia,Lembah Klang
    JGR : 50
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-03-12

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by zaibatsu on Mon 31 Mar 2008, 6:23 pm

    sara wrote:
    zaibatsu wrote:"bos, kucing sy nk bersalin esok, kne masuk hospital, sy nk pnjam duit yg boss pinjam dr sy dulu" berkata dgn nada sedih, smbil melutut dan dgn rambut kusut-masai(menunjukkan kesedihan yg amat sgt)


    :assa: lepas zaibatsu cakap mcm tu..boss tendang kuar pintu...hahaha...

    bkn ak yg ckp ler... ko la... :assa:

    ijakstory
    Nice boy from Keramat
    Nice boy from Keramat

    Male
    Number of posts : 3285
    Age : 37
    Location : AU3 Keramat Key EL
    JGR : 800
    Maritial status : Married
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by ijakstory on Fri 11 Jul 2008, 11:13 am

    bagus nyer idea korang semua ni

    hazriel
    Ahli Baru
    Ahli Baru

    Male
    Number of posts : 94
    Age : 29
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-07-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by hazriel on Mon 14 Jul 2008, 3:36 pm

    hunter_ad79 wrote:hurm.. terus terang lagi senang, ckp kat korang camni
    "bos! awek saya ajak lunch tgh hari nie.. dh la sy takde duit nk belanja dia.. duit yg ada pun lepas utk roti canai ngan teh tarik jer. Sy ingat nk pinjam dgn bos seratus 2, awek sy tu ada kakak cun.. nanti bleh la sy citer kebaikan bos bg pinjam dgn sy nie. mana tau kot dia rekemen kat bos kaka dia tu" :03:

    Hahaha... pedas gila kena perli...haha

    cakap direct je...tak pon bagi notis 24jam suruh bos letak jawatan... twisted

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by kalau on Fri 19 Sep 2008, 7:12 pm

    err...camner lak kalo cakap........boss, nak saya panggil kan derang bankrupsi ker, boss? hehehe.......lansung cas dier bankrupt....hahaha.....

    reez80
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1808
    Age : 36
    Location : Kuching
    Referral : lady pink
    JGR : 50
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-16

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by reez80 on Fri 19 Sep 2008, 8:47 pm

    kalau aku, aku mintak direk aje... ko utang aku.. pepaham aje la.. duit mana ada kira anak buah atau bos...

    kalau
    Ahli Aktif
    Ahli Aktif

    Male
    Number of posts : 1775
    Age : 56
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 0
    Registration date : 2008-09-14

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by kalau on Sat 20 Sep 2008, 2:56 pm

    boss........saya duit abis.....lu ada utang sama saya..........bayar.......tak mau rondeng lagi nih.......bayar jer........cam tue cara mintak........

    mebenk2u
    Moderator
    Moderator

    Male
    Number of posts : 2434
    Age : 38
    JGR : 1860
    Maritial status : In relationship
    Respek :
    Amaran :
    0 / 1000 / 100

    Mood :
    Reputation : 0
    Duit : 7
    Registration date : 2008-04-24

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by mebenk2u on Sun 21 Sep 2008, 1:25 am

    kalau wrote:boss........saya duit abis.....lu ada utang sama saya..........bayar.......tak mau rondeng lagi nih.......bayar jer........cam tue cara mintak........

    nanrti arr aku sound ngan anak2 buah endon ngko tue..ajar dorg supaya mintak duit gaji awal sikit ngan ngko..heheheeee


    _________________
    No man is smart, except by comparison to those who know less.

    Sponsored content

    Re: Cam ne nak mtk Hutang dengan bos???

    Post by Sponsored content Today at 8:38 pm


      Current date/time is Sat 10 Dec 2016, 8:38 pm